Biletul Zilei: am pregătit o variantă numai bună de pariat pentru duminică

0

Biletul Zilei pentru duminică este format din două meciuri cu șanse considerabile de reușită conform argumentărilor pregătite de echipa noastră. Staking level-ul este păstrat la nivel mediu raportat la șansele de reușită individuale ale selecțiilor.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Valencia primește pe Mestalla vizita lui Deportivo La Coruna, echipă de care o despart doar trei puncte în clasament, dar parcursul recent al oaspeților sub comanda lui Pepe Mel i-a îndepărtat de zona retrogradabilă. Ceea ce ne interesează pe noi la acest meci este faptul că Valencia are cea mai mare medie de goluri primite primite per meci în afara echipelor situate pe locuri retorgradabile, valoarea situându-se la 1.82. Pe Mestalla lucrurile nu stau deloc mai bine, doar 15% din meciurile disputate aici terminându-se fără gol primit pentru „lilieci”.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Dacă mai adăugăm și faptul că principalul stâlp al apărării gazdelor, Eliaquim Mangala, este suspendat, iar Deportivo a reușit să marcheze cel puțin un gol în 7 din ultimele 8 deplasări, avem parte de indicii clare către minim un gol marcat de oaspeți. De partea cealaltă, în ofensivă regăsim jucători în formă bună precum Munir, Zaza și Orellana, astfel că pericolul e la tot pasul pentru defensiva oaspeților. Ambele echipe au marcat în 71% din meciurile disputate de Valencia în acest sezon, la fel ca în 61% din meciurile lui Depor. Valencia a primit gol în 86% din meciurile disputate, iar Deportivo în 82%.

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

Cea de-a doua selecție de pe biletul zilei de astăzi este confruntarea de pe Emirates dintre Arsenal și Manchester City. E presiune mare pe Wenger după ce parcursul echipei din ultimele două luni i-a aruncat din TOP 4 până pe locul 6. Nici City nu are un sezon fantastic, ambele echipe fiind eliminate și din Champions League în optimile competiției.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

În 8 din cele 13 meciuri disputate de Arsenal pe Emirates s-au marcat minim 3 goluri, la fel ca în 10 din cele 14 deplasări ale lui City, ceea ce mă face să cred că avem o valoare bună în cota de 1.80 oferită de Betfair pentru goluri marcate de ambele echipe și minim 3 înscrise în meci. În 6 din ultimele 7 partide directe s-au marcat minim 3 goluri, la fel ca în 7 din ultimele 8 partide găduite de Arsenal. City a înscris cel puțin 2 goluri în 8 din ultimele 10 deplasări.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga Valencia vs. Deportivo ambele înscriu 1.83 3-0 Nu
 Anglia Fotbal Premier League Arsenal vs. Man. City GG3+ 1.80 2-2 Da
COTĂ FINALĂ:3.30MIZĂ (unități):5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

GG3+=ambele echipe marchează și se înscriu minim 3 goluri în total în meci

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.