Bilant ponturi 2017

0

În funcție de obiectivele pe care ți le propui ca și parior, ulterior, vei încerca să adopți un stil de pariere pentru a maximiza profiturile. Din păcate, majoritatea site-urilor de profil din România, afiliate caselor de pariuri, promovează amatorismul în pariere. În goana după trafic, ei postează bilete în neștire, cote cât mai mari, tocmai ca lumea să ia și să parieze haotic, fără să îi învețe nimic bun pe pariori. DE EXEMPLU:

Dacă prinzi azi o cotă de 15.00 și din 10 lei câștigi 150, bravo ție! Iar dacă mâine te duci și îi mizezi pe toți pe o cotă 2.00, gândindu-te că nu ai nimic de pierdut și îi pierzi în cele din urmă, trebuie să te atenționăm: EȘTI UN BERBEC! De fapt, ai pierdut 10 lei, dar nici măcar nu îți dai seama!

Inițiativa echipei noastre de a păstra bilanțul tuturor ponturilor recomandate pe site „la vedere” și accesibilă oricui și oricând, nu este DOAR curajoasă, ci mai ales UTILĂ!

Astfel vei putea înțelege mai bine ce e recomandat și cum e mai avantajos să joci la pariuri. Totul depinde de tine și obiectivele tale. Ce vrei, de fapt? Vrei volum? Vrei randament? Vrei profit imediat sau pe termen lung? Am structurat bilanțul conform categoriilor site-ului nostru, cu mențiunea că Biletul Zilei a fost monitorizat de la începutul anului.

Foarte important de reținut este faptul că bilanțul este monitorizat conform cotelor și a staking plan-ului recomandate de echipa noastră. Citește aici mai mult despre Staking Plan.

SECRET TIPSVEZI STATISTICILE

FLASH TIPSVEZI STATISTICILE

BILETUL ZILEIVEZI STATISTICILE

BANKROLL BOOSTERVEZI STATISTICILE

Poți trage singur concluzii după ce ai consultat statisticile și cu siguranță vei ajunge la concluzia, sau cel puțin așa sperăm, că succesul la pariuri pe termen lung nu stă în plasarea de bilete cu cote cât mai mari și cu cât mai multe meciuri. Fii băiat deștept, pariază cu cap!

Este crucial să înțelegi că nu pretindem că suntem cei mai buni tipseri din România, dar cu siguranță pretindem că știm cu ce se mănâncă pariurile și profiturile pe termen lung, iar dacă ai de gând să lansezi comentarii de genul „eu pot câștiga mai mult” sau „vă dau clasă la pariuri”, îți dorim mult succes și toate cele bune, fiecare cu buzunarul lui.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.