Flash Tips: 3 recomandări încrezătoare pentru ziua de luni

0

După o zi de extrem de profitabilă, cu șapte pronosticuri corecte din totalul de nouă oferite în cadrul Flash Tips, încercăm să dăm startul unei noi săptămâni de succes. Am pregătit argumentări din sporturi diferite, pe care vă invităm să le citiți în cadrul acestui articol.

Inter vs. Sampdoria, Serie A

E puțină presiune pe Inter după ce Atalanta a câștigat categoric ieri la Genoa, 5-0, și s-a desprins la trei puncte în cursa pentru locul 6. Milanezii nu au așadar altă variantă decât victoria, dar au în față o echipă extrem de incomodă.

Este prima revedere cu fanii după acel 7-1 cu Atalanta, din 12 martie, atunci când Icardi și Banega au semnat câte o triplă. Inter vine după un 2-2 la Torino, unde nu au jucat deloc rău, însă eficacitatea în fața porții a fost destul de scăzută.

Sampdoria a pierdut ultimul meci, 0-1 cu Juventus, un rezultat ce a pus capăt unei serii impresionante de șapte meciuri fără înfrângere. Genovezii au însă probleme mari pe San Siro, acolo unde nu au câștigat niciun meci în ultimii 20 de ani.

Vom miza 4/10 pe victoria lui Inter cu goluri marcate de ambele echipe la cota 2.55 oferită de Unibet!

Astra Giurgiu vs. FC Viitorul, Liga 1

E al doilea meci direct dintre cele două echipe în cinci zile, după disputa din Cupa României, de la Ovidiu, câștigată de giurgiuveni cu 3-1.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Astra nu mai are șanse mari la titlu, dar cu un succes în această seară s-ar apropia la cinci puncte de primele două clasate. E un meci pe care astralii îl pot câștiga, având în vedere că pe teren propriu are patru victorii în șase partide în duelurile directe. Boudjema și Lung sunt accidentați și vor lipsi de la gazde.

Viitorul vine după eliminarea din Cupă, dar din postura de lider al Ligii 1. Constănțenii nu au probleme de efectiv înaintea acestei dispute, iar Gică Hagi va efectua câteva modificări în echipa de start față de acum cinci zile: Benzar, Coman, Nedelcu, Chițu și Purece vor fi titlulari. Nimely a părăsit echipa în această săptămână, transferat la Stabaek.

Mizăm 5/10 pe meci cu goluri marcate de ambele echipe la cota 2.08 disponibilă în Betfair Exchange!

HC Zalău vs. HCM Râmnicu Vâlcea, Liga Națională

Zalăul e tot mai aproape de o performanță fantastică în acest sezon, un loc pe podium, în condițiile în care obiectivul era o clasare pe locurile 5-8. Echipa merge fantastic, mai ales pe teren propriu, acolo unde doar CSM București a reușit să se impună.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Vâlcea a ieșit din lupta pentru cupele europene după înfrângerea cu Galați din etapa trecută, astfel că toată concentrarea va fi pe partidele din Cupă, care vor începe după finalul sezonului. Cel mai probabil vom vedea o echipă oaspete care va juca fără presiune și destul de degajată, iar în aceste condiții am putea asista la o partidă deschisă.

Mizăm 5/10 pe 1 & peste 50.5 goluri la cote minime de 2.40!

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.