Biletul Zilei: mizăm pe o variantă de cota 2.50 la început de săptămână

0

Începem săptămâna cu un bilet a cărui cotă depășește cu puțin valoarea 2.50, dar cu șanse de reușită individuale ce pleacă de la 62% în sus. Staking level-ul propus rămâne la nivel mediu. Un penalty ratat și un gol anulat eronat au distrus varianta propusă ieri la cotă 3.30, dar mergem înainte, lamentările nu ajută cu nimic.

FK Rostov este neînvinsă pe propriul teren în acest sezon, câștigând 7 și remizând 3 din cele 10 partide disputate, în tot acest timp primind doar 2 goluri. Mai mult de atât, Rostov are o serie de 26 de partide de invincibilitate pe propriul teren. De cealaltă parte, Krasnodar stă mai bine în clasament, pe poziția a 4-a, însă în deplasare are probleme, câștigând un singur meci din cele 8 disputate și acela pe terenul codașei Tom Tomsk. Krasnodar este neînvinsă în 14 din ultimele 15 partide din competiția internă.

Referitor la capitolul golurilor marcate, trebuie să precizăm că Rostov nu a marcat în 5 din ultimele 7 partide, iar în 6 dintre acestea nu a primit gol. Toate indiciile duc către un meci foarte echilibrat, cu puține goluri, varianta 0-0 de scor corect fiind cea mai plauzibilă.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Pe Balaidos, Celta Vigo primește vizita lui Las Palmas în închiderea etapei din La Liga și sunt toate premisele pentru un meci spectaculos. Meciul tur dintre cele două a fost un adevărat thriller, galicienii conducând cu 3-0, dar Las Palmas a revenit în repriza secundă egalând la 3.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

69% din meciurile disputate în deplasare de insulari au produs peste 2.5 goluri, iar 69% dintre acestea au avut goluri în ambele porți. Bilanțul defensiv în aceste deplasări indică o medie de 2.38 goluri primite per meci, ceea ce e de-a dreptul îngrijorător. 77% din meciurile disputate pe Balaidos în acest sezon au produs peste 2.5 goluri și ambele echipe au marcat în 54% dintre acestea. Celat Vigo a primit gol în 85% din meciurile disputate pe propriul teren în acest sezon, iar media de goluri înregistrată în aceste meciuri este de 3.31. Luând în calcul și media de goluri de 3.69 înregistrată la meciurile din deplasările lui Las Palmas, avem indicii clare către un meci cu goluri de ambele părți.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Rusia Fotbal Premier League Rostov vs. Krasnodar 1X & SUB 3.5 1.57 0-0 Da
 Spania Fotbal La Liga Celta Vigo vs. Las Palmas ambele înscriu 1.62 3-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.54MIZĂ (unități): 6/10 Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta SuperBet.ro

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.