Flash Tips: Ponturile zilei pentru etapa intermediară!

0

Avem etapă intermediară în mai multe campionate ale Europei și țintim profit și astăzi, după ce am început săptămâna bine. Am ales partide din fotbal, însă vă propunem și o cotă frumoasă din handbal, din Bundesliga feminină.

Momentan stăm foarte bine în această lună și vă invităm să consultați în permanență bilanțul tutror categoriilor site-ului nostru, actualizat zilnic, AICI.

Manchester United vs. Everton

Mourinho nu a reușit să găsească formula succesului încă din primul sezon la United, cu toate că a câștigat deja un trofeu, e drept, de mâna a 3-a ca și importanță, Cupa Ligii. Cu doar 3 victorii și 5 egaluri din ultimele 8 partide, „diavolii” se îndepărtează de TOP 4 și își pot regândi strategia de accedere în Champions League sezonul viitor prin câștigarea Europa League.

În mod surprinzător, pe propriul teren au pierdut cele mai multe puncte, câștigând 5 și remizând 8 partide din ultimele 13 disputate pe Old Trafford, un bilanț foarte slab pentru o echipă cu renumele lui United.

Everton vine după un nou eșec în Merseyside Derby, rămânând cu doar 2 victorii în ultimele 13 deplasări, dar au reușit să marcheze în 7 din ultimele 8. În 10 din acestea au primit gol, iar cu revenirea lui Ibrahimovic după suspendare, este posibil să încaseze și azi. Suedezul are 26 de goluri marcate în 41 de emciuri disputate în acest sezon. Remarcabil.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Manchester United a pierdut un singur meci din ultimele 23 de partide disputate pe Old Trafford împotriva lui Everton, câștigând 18 și remizând 4. Împotriva lui Everton, United are cel de-al doilea cel mai mare număr de victorii al unui club împotriva altui club din Premier League (33), pe primul loc situându-se bilanțul lui United cu Aston Villa (34).

Romelo Lukaku a marcat 3 goluri în 8 meciuri împotriva echipelor din TOP 6, cu celelalte echipe din Premier League reușind 18 în 21 de meciuri. Belgianul este liderul la zi al clasamentului golgheterilor din Premier League cu 21 de reușite.

Vom miza 5/10 pe cota 2.30 pentru 1X & ambele marchează, disponibilă doar aici!

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Athletic Bilbao vs. Espanyol Barcelona, La Liga

Lupta pentru cupele europene se încinge în La Liga, fiind nu mai puțin de 6 echipe separate de doar 5 puncte în clasament, Bilbao și Espanyol fiind două dintre ele. Gazdele au un bilanț foarte bun pe San Mames în acest sezon, cu 2.2 puncte obținute per meci, câștigând 67% dintre meciurile disputate în fața propriilor fani. Doar Real Madrid și Barceloa au reușit să câștige aici în actuala stagiune.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

De când au părăsit Europa League, bascii au avut evoluții din ce în ce mai bune pe plan intern, câștigând 3 din ultimele 4 partide. Espanyol are parte de un sezon destul de bun, dar numai 2 din cele 11 victorii sunt în fața unor echipe din prima jumătate a clasamentului.

Ambele echipe au marcat într-un procentaj uriaș de 73% din meciurile disputate pe San Mames în acest sezon, iar 80% din victoriile de acasă ale lui Bilbao au fost cu gol primit. S-au marcat peste 2.5 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri disputate în La Liga cu Bilbao echipă gazdă, la fel ca în 6 din ultimele 7 directe.

Mizăm 6/10 pe cota 2.60 disponibilă doar în această ofertă pentru 1x & ambele marchează!

VERIFICĂ ȘI COTA 5 ZILNICĂ AICI!

ASA Târgu Mureș vs. Pandurii Târgu Jiu, Liga 1

Este o șansă mare pentru ASA să încerce să revină în lupta pentru evitarea retrogradării. „Lanterna” este la patru puncte de locul de baraj și la șase de Pandurii, prima care se salvează în acest moment.

Mureșenii au câștigat singurul meci de pe teren propriu din acest play-out, 2-1 cu Concordia pe teren propriu, însă au primit gol în toate din primele trei etape de până acum. Apele sunt încă tulburi la ASA însă, chiar dacă Ionuț Chirilă a preluat echipa, deoarece s-a luat în calcul înlocuirea lui după doar un singur meci!

Pandurii vine după un 1-0 fantastic la Chiajna, cu care a urcat pe locul 5 în acest mini-campionat. Gorjenii au marcat la singurul șut expediat pe spațiul porții ilfovenilor și au ajuns astfel la cinci puncte în trei partide disputate în play-out.

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor în handicap asiatic 0 la cota 1.79 disponibilă în această ofertă!

Verifică și Bankroll Boosterul zilei de cota 10+!

Derby County vs. Fulham, Championship

Meci cu miză mare în economia ocupării locurilor ce asigură prezența în play-off-ul pentru promovare în Premier League. O victorie a gazdelor i-ar aduce la doar 5 puncte de adversarii de astăzi, Fulham ocupând în prezent ultima poziție de play-off. Această miză ar putea conduce la o evoluție deschisă a ambelor echipe în acest meci.

La conducerea băncii tehnice a gazdelor, Steve McClaren i-a predat ștafeta lui Gary Rowett, iar acesta a adus 4 puncte după primele 2 meciuri, iar acesta e un semn bun. Matej Vydra este cu siguranță unul din cei cărora le-a priit această schimbare, el marcând în ultimele 2 meciuri consecutiv, ajungând la 3 goluri în ultimele 4 partide.

Fulham este una dintre cele mai productive echipe în materie de goluri în ultimul timp, ambele echipe marcând în 8 din ultimele 10 meciuri disputate de aceștia. Ei au înscris cel puțin o dată în 85% din meciurile disputate în acest sezon și în 79% din meciurile disputate în deplasare.

Derby a marcat 15 goluri în ultimele 8 dispute de pe Pride Park, dar a câștifat doar 3 din ele, fiind totuși neînvinși în 14 din ultimele 15 și în 9 din ultimele 10 directe cu Fulham pe acest stadion.

Mizăm 4/10 pe cota 2.30 disponibilă doar în această ofertă pentru 1x & ambele marchează!

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

AS Roma vs. Lazio Roma, Copa Italia

Avem un nou episod din Derby Della Capitale în acest sezon, al treilea deja. Roma și Lazio se întâlnesc în returul semifinalelor Cupei Italiei, iar Lazio pleacă de la 2-0.

O victorie surprinzătoare dacă ne raportăm la rezultatele recente dintre cele două echipe: Roma venea după patru victorii consecutive și șapte meciuri fără înfrângere în fața eternei rivale! În altă ordine de idei, ultima victorie a lui Lazio venea tot într-un meci de Cupă, în finala din 2013.

Roma poate rata sezonul complet dacă părăsește și Cupa, după ce a fost eliminată în Europa League de Lyon și în campionat stă slab. Ambele echipe au absențe importante, Danielle De Rossi fiind accidentat de la gazde, iar Marco Parolo suspendat de la oaspeți.

Mizăm 5/10 pe 1 solist la cota de 1.82, disponibilă în Betfair Exchange!

Metzingen vs. Bietigheim, Women Bundesliga

E un meci care îi poate aduce titlul lui Bietigheim în proporție de 99%, în cazul în care liderul neînvins din Bundesliga feminină de handbal se impune. Oaspetele acestui meci au un sezon fantastic, cu 19 victorii din 19 partide în campionat și sunt calificate în semifinalele Cupei EHF.

Metzingen e o trupă incomodă, dar care nu are calitatea individuală a lui Bietigheim. De altfel, a treia clasată are patru înfrângeri deja în acest sezon și a încheiat prematur lupta pentru titlu, însă a ajuns nesperat în semifinalele Cupei EHF unde va avea o viață infernală: Rostov Don.

A fost 25-24 în tur, un meci mai greu decât ne-am fi așteptat. Mizăm și astăzi pe victoria lui Bietigheim, la cota 1.95 existentă în această ofertă și încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.