Biletul Zilei: am inceput săptămâna perfect și așa o vom continua

0

Varianta propusă azi pentru amatorii de Biletul Zilei este compusă din două evenimente cu șanse de câștig ce pleacă de la 63% în sus conform cotelor individuale primite. Ieri am reușit să spargem gheața câștigurilor pe Aprilie la această secțiune.

Werder Bremen vs. Schalke 04

Werder traversează o perioadă fantastică și rezultatele foarte bune au urcat-o până pe locul 12 în Bundesliga, deși în urmă cu puțin timp se afla pe loc de baraj. Sunt cinci victorii în șase partide, iar ultima a fost senzațională, un 5-2 la Freiburg, în care Delaney a semnat o triplă.

Schalke nu evoluează nici ea rău, dar a avut un meci infinit mai greu în weekend, derby-ul cu Dortmund. Fosta echipă a lui Marica a scos o remiză, 1-1, reușind să egaleze în ultimul sfert de oră. E un rezultat ce nu o ajută însă foarte mult, deoarece lupta pentru Europa League este aprigă.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

De la gazde lipsesc Hajrovic, Fritz, Bargfrede, Gnarby și Bauer, în timp ce oaspeții nu se pot baza pe Embolo, Baba, Bentaleb, Aogo, dar și fostul stâlp al apărării celor de la Bremen, Naldo.

Leicester vs. Sunderland

„Vulpile” par să fi revenit la un nivel de formă comparabil cu cel de anul trecut de pe vremea asta, iar plecarea lui Ranieri le priește de minune. 4-4-2-ul folosit de Shakespeare cu Vardy și Okazaki în față aduce un plus de viteză și zvâcnire pe axul central, iar combinațiile celor doi sunt deseori letale pentru defensiva adversă.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

David Moyes încă se confruntă cu probleme de efectiv și nu se va putea baza pe Paddy McNair, Watmore, Kirchoff și Pienaar. Sunt șanse mici ca Sunderland să se mai salveze de la retrogradare miraculos, ca în sezoanele trecute, mai ales că în ultimile 5 meciuri nu au înscris niciun gol, pierzând 7 din ultimele 8 deplasări.

Leicester vine după 4 victorii consecutive în Premier League, în care a marcat de fiecare dată cel puțin 2 goluri.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Bremen-Shalke 1X 1.58 3-0 Da
 Anglia Fotbal Premier League Leicester vs. Sunderland 1 1.46 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.31MIZĂ (unități):6/10 Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.