Flash Tips: Continuăm șirul pronosticurilor câștigătoare?

0

Am avut o zi aproape perfectă marți, iar pentru astăzi preconizăm din nou profit important. Echipa noastră pregătit din nou 7 recomandări argumentate cu șanse importante de reușită, din fotbal și handbal.

Arsenal vs. West Ham, Premier League

Au trecut două luni de la ultima victorie a „ciocănarilor”, și după patru înfrângeri la rând au ajuns din nou în lupta pentru supraviețuire, fiind la doar 6 puncte deasupra primului loc retrogradabil. Arsenal a câștigat un singur meci în 6 etape și s-a îndepărtat la 7 puncte de top 4. Forma contează mai puțin în derby-uri, și întâlnirile recente ne-au obișnuit cu multe goluri. S-au înscris cel puțin 3 goluri în nouă din ultimele 10 meciuri directe, cu Arsenal marcând minim 3 în 8 dintre ele. „Tunarii” au pierdut doar odată în 18 ultimele meciuri cu West Ham.

Arsenal a pierdut un singur meci din ultimele 17 partide directe cu West Ham, câștigând 13 și remizând de 3 ori. Alexis Sanchez a marcat 4 goluri și a oferit un assist în ultimele 2 partide disputate cu West Ham. Andy Caroll a marcat 5 goluri în Premier League împotriva lui Arsenal, cel mai bun record personal.

Mizăm 7/10 pe cota 1.90 disponibilă în această ofertă pentru 1X & ambele marchează!

VERIFICĂ AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Chelsea vs. Manchester City, Premier League

Chelsea reușea să se distanțeze pe prima poziție în urma meciului tur, încheiat cu două eliminări la City în prelungiri și cu o victorie a londonezilor, 3-1. Returul e crucial pentru echipa din Manchester, care e obligată să câștige dacă vrea să reintre în cursa pentru titlu. Chelsea a pierdut cu Crystal Palace după 8 etape, și a fost, în același timp, prima înfrângere acasă după 13 victorii consecutive în toate competițiile.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Aguero a reușit un hattrick pe Stamford Bridge sezonul trecut, iar în această ediție a înscris 10 din cele 14 goluri în deplasare. Guardiola nu a pierdut niciodată de două ori în fața unei echipe în aceeași ediție de campionat.

Cea mai bună cotă disponibilă pentru goluri în ambele porți este disponibilă doar în această ofertă, la valoarea de 1.69, iar noi o vom juca la mize de 7/10.

Liverpool vs. Bournemouth, Premier League

Probabil cele mai spectaculoase echipe din Premier League, ne-au oferit un thriller în decembrie-Bournemouth a câștigat cu 4-3, după 1-3 în minutul 75. A fost prima victorie a lui Bournemouth în fața lui Liverpool, în a zecea întâlnire. Liverpool a pierdut un singur meci de campionat pe terenul său din ultimele 23, în timp ce Bournemouth are o victorie în ultimele 8 deplasări. Divock Origi va fi titular la gazde în locul lui Sadio Mane, care s-a accidentat cu Everton și va lipsi restul sezonului.

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

Liverpool a câștigat ultimele 4 directe pe Anfield înscriind de 10 ori și primind doar 2 goluri. Toate cele 11 goluri din precedentele 3 dispute au fost înscrise de jucători diferiți. Cele două echipe ocupă primul loc în clasamentul golurilor marcate din penalty în acest sezon, 7 la număr. Liverpool este echipa cu cel mai mare procentaj de meciuri în care ambele echipe au marcat în acest sezon, 70% (21 din 30).

Mergem pe victoria lui Liverpool cu goluri marcate de ambele echipe la cota 2.80 disponibilă în această ofertă și o vom miza cu 3/10.

Leganes vs. Real Madrid, La Liga

Leganes a făcut partide bune în ultima perioadă, dar încă are emoții în privința evitării retrogradării. În prezent pe locul 17, Leganes vine după patru meciuri fără înfrângere, 1-0 cu Granada, 1-1 cu Sevilla și Sociedad și 0-0 cu Malaga, dar de data aceasta misiunea este aproape imposibilă. Liderul Real se deplasează pe Estadio Municipal de Butarque cu gândul la cea de a cincea victorie consecutivă în La Liga, care ar menține distanța față de Barcelona în clasament.

Zinedine Zidane ar putea efectua ceva modificări în echipa de start, în condițiile în care urmează meciuri importante pentru Real într-un interval scurt de timp. Varane este singurul absent, accidentat în weekend cu Alaves.

Mizăm pe victoria Realului încă din prima repriză și recomandăm cota 1.89 disponibilă la Unibet pentru 2 pauză – 2 final cu 6/10.

Wolfsburg vs. Freiburg, Bundesliga

Situația în Bundesliga este tot mai încurcată pe măsură ce etapele se scurg. Diferența dintre locul 8 și locul 16 este de doar șase puncte, astfel că toate echipele ar putea avea emoții în privința evitării barajului.

Wolfsburg și Freiburg fac și ele parte din acest grup, iar presiunea este mai mare pe gazdele de astăzi. „Lupii” au un singur punct peste Mainz și Augsburg, aflate pe 15 și 16 în clasament, deși forma recentă este destul de bună: 8 puncte din ultimele 12 posibile. Freiburg se află pe 9, la cinci puncte de Europa League, însă jocul din ultima perioadă nu convinge. Freiburg vine după un 2-5 cu Werder, chiar pe teren propriu, unde n-a avut nicio șansă. 6 din ultimele 7 directe între cele două formații au fost câștigate de Wolfsburg, marcând minim 2 goluri, iar de fiecare dată înregistrându-se minim 3 în meci.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la partida de azi la cota 1.87 disponibilă în Betfair Exchange

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Darmstadt vs. Bayer Leverkusen, Bundesliga

Șansele lui Darmstadt de a se salva de la retrogradare sunt infime. În prezent, formația antrenată de Torsten Frings are cel mai slab record din Bundesliga, 15 puncte în 26 de etape și golaveraj -34, începând cu 1995, atunci când s-a trecut la sistemul cu trei puncte acordate la victorie.

Leverkusen și-a ratat complet sezon. „Aspirinele” sunt abia pe 12, au emoții în privința evitării barajului, deoarece distanța până la locul 16 este de doar trei puncte. Leverkusen nu a câștigat de șapte meciuri oficiale, în care includem și „dubla” cu Atletico Madrid, iar etapa trecută a salvat un punct cu Wolfsburg acasă, deși a condus cu 2-0 până în minutul 80! Ultimele 4 meciuri disputate de Darmstadt pe teren propriu au produs minim 3 goluri.

Mizăm pe meci cu goluri și vom miza 2/10 pe cota 3.00 disponibilă în Betfair Exchange pentru minim 4 goluri înscrise în această partidă.

CSM București vs. HC Vaslui, Liga Națională de Handbal Masculin

Pare cel mai dezechilibrat sfert de finală din acest an, însă rămâne de văzut dacă Vasluiul va fi victimă sigură. Revelația acestui sezon și-a îndeplinit obiectivul prin calificarea în play-off și va juca fără presiune în fața unei formații ce are ca obiectiv titlul.

CSM București are cea mai bună defensivă din campionat în sezonul regulat și vine după 14 victorii în 16 meciuri în campionat. Aici includem și un 27-22 la Vaslui, în retur, pentru că în tur moldovenii s-au impus la București cu 26-25, însă într-un moment în care CSM era în căutarea unei formule optime de joc.

Mizăm 5/10 pe 1 și sub 51.5 goluri marcate în meci la cote minime de 2.15!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.