Biletul Zilei: facem 3/3 cu varianta propusă pentru miercuri?

0

Am câștigat și biletul zilei de ieri și suntem pe profit în Aprilie, iar atenția noastră se îndreaptă către meciurile ce se dispută astăzi. Mare ghinion au avut colegii noștri ieri la Bankroll Booster, cotei 10.78 lipsindu-i un singur gol din partea marelui Bayern Munchen pentru a fi câștigătoare.

Pentru astăzi au fost selectate 3 meciuri a căror combinație pe același bilet ne furnizează un factor multiplicator final 2.69. Șansele individuale de reușită pleacă de la 66% în sus.

Dinamo primește pe propriul teren în Liga 1 vizita lui CFR Cluj, echipă aflată în formă foarte bună. Dinamoviștii nu trec prin cele mai bune momente, săptămâna trecută fiind una de coșmar pentru ei, fiind eliminați din cupă de o Craiova aflată mult timp în inferioritate numerică și apoi învinși de FCSB în campionat.CFR vine după o victorie zdrobitoare la Craiova, unde s-au impus cu 4-1. În Liga 1, Dinamo are o singură victorie în fața ardelenilor în ultimele 11 întâlniri directe. Vedem un posibil meci egal între cele două echipe în această seară, poate 1-1.

Hull City are ocazia de a arunca o lopată de pământ pe sicriul cu care Middlesborough poate îngropa acest sezon de Premier League. E meci de 6 puncte între cele două echipe aflate pe locuri retrogradabile, dar cu un anumit avantaj pentru gazde. Aceștia sunt chiar sub linie, la un punct de Swansea, care azi primește vizita lui Tottenham. Pe propriul teren, Hull nu a mai pierdut din a doua zi de Crăciun când i-a călcat acceleratul Manchester City, de atunci au urmat 8 meciuri din care 6 câștigate (în toate competițiile). Boro nu a câștigat niciun meci din ultimele 14 deplasări, în timp ce ultimele 3 directe cu pe terenul lui Hull  au fost câștigate de gazde.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

După ce s-au întâlnit în finala mică de anul trecut, Turda și Timișoara se află față în față și în acest sezon în play-off, dar în sferturi. Situația pare a fi total diferită față de vara trecută, având în vedere rezultatele mult mai bune înregistrate de ardeleni. Turda a terminat pe doi sezonul regulat, dar vine după o dublă neconvingătoare cu Dudelange în Cupa Challenge. Totuși, avantajul terenului propriu poate fi un atu important, la fel cum va conta foarte mult absența unui inter dreapta de meserie la Timișoara. E 2-1 la meciurile directe în acest sezon pentru Turda, toate victoriile înregistrându-se pe teren propriu.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Dinamo vs. CFR Cluj X2 1.50 2-0 Nu
 Anglia Fotbal Premier League Hull vs. Middlesbrough 1X 1.25 4-2 Da
 Romania Handbal Play-Off LN Turda vs. Timisoara 1 1.43 31-22 Da
COTĂ FINALĂ: 2.69MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.