Flash Tips: joi tintim profit pe 3 partide din România!

0

Cum oferta de joi este destul de slabă, căutăm să obținem profit de pe urma a doar trei meciuri. Toate acestea sunt din România, din fotbal și handbal.

FC Viitorul vs. CSU Craiova, Liga 1

Viitorul se implică tot mai serios în cursa pentru câștigarea titlului în Liga 1. Constănțenii vin după un 2-1 la Giurgiu, cu Astra, într-un meci în care a și ratat două penalty-uri însă, iar astăzi au în față o formație în fața căreia au pierdut o singură dată în istorie.

Viitorul are un singur eșec în acest sezon pe teren propriu, în campionat, care datează din 31 iulie, din etapa a doua: 1-3 cu FCSB. De atunci, doar Astra a câștigat la Ovidiu, în urmă cu o săptămână, însă în Cupa României.

Craiova nu a mai câștigat pe teren străin în Liga 1 din 5 noiembrie, de la un 2-0 cu ASA Târgu Mureș. Șansele la podium sunt destul de reduse pentru olteni, care au adunat doar două puncte în trei partide în acest play-off. Andrei Ivan este suspendat, după ce a văzut cartonașul roșu în disputa cu CFR Cluj din etapa trecută, scor 1-4.

Cota 1.74 disponibilă în Betfair Exchange pentru victoria gazdelor este recomandarea noastră în regim single pentru această partidă cu mize 7/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

FCSB vs. Astra Giurgiu, Liga 1

FCSB a rămas cu șanse la titlu după 2-1 cu Dinamo, dar are nevoie de încă un succes și astăzi, cu Astra, o formație ce a pus probleme mari băieților lui Reghecampf în ultima vreme. În acest play-off, FCSB și-a câștigat ambele meciuri de pe teren propriu, 2-0 cu CFR Cluj și 2-1 cu Dinamo, iar de fiecare dată a marcat în ultimul sfert de oră. Pintilii va lipsi și el, suspendat, la fel ca și Tamaș, astfel că rămâne de văzut cum va arăta defensiva echipei astăzi. Piesa de rezistență a Astrei, Budescu, a fost schimbat în prima repriză a meciului de luni cu Viitorul din cauza unei accidentări și are șanse minime să evolueze azi.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Astra și-a luat adio de la titlu după 1-2 cu Viitorul pe teren propriu, dar speră în continuare la un loc pe podium. Giurgiuvenii au un singur punct strâns în play-off, 0-0 în prima etapă cu Craiova, și a primit cinci goluri în ultimele două partide.

Meciurile din sezonul regulat n-au adus spectacolul așteptat: fiecare echipă a câștigat pe teren propriu cu 1-0, însă în 8 din cele 9 partide oficiale disputate de echipa gazdă în 2017 au marcat ambele echipe, la fel ca în ultimele 3 consecutive ale giurgiuvenilor. În ultimele 12 partide directe din toate competițiile, nu au existat goluri marcate de ambele echipe în aceșați meci.

Mizăm 4/10 pe cota 2.20 pentru 1X și NU marchează ambele echipe în meci, selecție disponibilă doar în această ofertă de pariere!

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

HC Odorhei vs. HC Dobrogea Sud Constanța, Liga Națională

Pare să fie cel mai echilibrat sfert de finală din Liga Națională de handbal masculin. Cele două echipe au terminat sezonul regulat pe locurile 4 și 5, astfel că ar trebui să ne așteptăm la un meci interesant astăzi.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Odorheiul pare să aibă însă un plus de valoare, prin prisma faptului că soluțiile pe care le are Vlad Caba la dispoziție în lot sunt mai multe. Acasă, harghitenii au un bilanț foarte bun în acest sezon regulat, cu 10 victorii și două remize.

Constanța vine după ce și-a schimbat antrenorul, acum la cârmă fiind Aihan Omer. Totuși, forma din deplasare a constănțenilor este alarmantă, cu șase înfrângeri și o remiză în ultimele șapte partide!

În sezonul regulat, ambele echipe au fructificat avantajul terenului propriu: 31-30 la Constanța și 31-27 la Odorhei.

Mizăm 5/10 pe over 56.5 goluri la cota 1.90 disponibilă în această ofertă!

VERIFICĂ AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.