Biletul Zilei: vezi pe ce variantă mizăm joi la cota 3.28 medium-stakes

0

Avem o zi de activitate scăzută astăzi după două zile de activitate intensă oferite de etapele intermediare, dar și azi am descoperit două selecții care au atras atenția echipei noastre.

Eibar are un sezon excelent și sunt tot mai aproape de o prezență în cupele europene în sezonul ce urmează. Gazdele au 5 victorii și 2 egaluri în ultimele 10 partide, iar etapa trecută au reușit o victorie spectaculoasă la Villareal. De fapt, clubul basc nu a mai pierdut decât în fața echipelor din TOP 4, ultima înfrângere în fața unei echipe din jumătatea inferioară a clasamentului datând din Noiembrie 2016, când au fost învinși tocmai pe Gran Canaria de Las Palmas.

Gazdele au o medie de 1.8 puncte per meci pe propriul teren și un procentaj al victoriilor de 53%, iar media de goluri marcate per meci de 1.62 este a 5-a din campionat. Trupa lui Mendilibar a primit gol în ultimele 5 etape consecutiv, dar a și marcat minim 2 în 3 dintre acestea. Las Palmas are un procentaj dezastruos de 71% al înfrângerilor în deplasare, iar defensiva pare să fie problema cea mai mare, cu o medie de 2.43 goluri primite per meci.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

În cel de-al doilea meci al zilei, Valencia primește pe Mestalla vizita Celtei Vigo, în reeditarea primului meci disputat în 2017 de ambele echipe, atunci când Clata s-a impus în manșa tur a optimilor Cupei Regelui cu 4-1. Valencia dă semne de revenire cu 13 puncte din 15 posibile în ultimele partide disputate pe propriul teren, iar victoria cu 3-0 din weekend în fața lui Deportivo a fost una destul de convingătoare.

Valencia a marcat îm 83% din jocurile disputate pe propriul teren, în timp ce Celta are o medie de 1.86 goluri primite per meci în deplasările din actuala stagiune. 69% din meciurile Valenciei în acest sezon, la fel ca 64% din meciurile galicienilor, au produs minim 3 goluri. Ultimele 4 întâlniri directe au fost câștigate de Celta Vigo, aceștia înscriind cel puțin 2 goluri în fiecare partidă.

VERIFICĂ AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga Eibar vs. Las Palmas 1X & ambele înscriu 2.05 3-1 Da
 Spania Fotbal La Liga Valencia vs. Celta Vigo ambele înscriu 1.60 3-2 Da
COTĂ FINALĂ:3.28MIZĂ (unități):5/10 Da

*valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la MaxBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.