Flash Tips: vezi recomandările echipei noastre pentru vineri 7 Aprilie

0

Suntem deja în fața unui nou weekend plin de activitate parioristică și ne facem încălzirea cu 4 partide care ne-au atras atenția pentru ziua de vineri.

Lille vs. Nice, Ligue 1

Nice mai are șanse teoretice la un loc în primele două la finalul sezonului, dar practic este destul de greu să termine mai sus de locul trei. Balotelli și compania plătesc tribut celor două remize cu Nantes și Caen, dar au ajuns la opt meciuri fără înfrângere în Ligue 1.

Lille a scăpat de emoții după cele opt puncte obținute în ultimele patru etape și va avea un final de sezon liniștit. Totuși, este formația cu al doilea cel mai slab număr de puncte adunat în acest sezon pe teren propriu (18) și doar Nancy este inferioară la acest capitol.

Ultimele patru întâlniri directe s-au încheiat la egalitate, și doar în precedentele două s-a marcat (1-1).

Mizăm 6/10 pe Nice +0.25 la cota 1.76 oferită de Unibet!

VERIFICĂ AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Frankfurt vs. Werder Bremen, Bundesliga

Werder este una din cele mai în formă echipe din acest moment în Bundesliga, iar în ultimele șapte etape a totalizat 19 puncte! Cu aceste rezultate, gruparea din Bremen a urcat până pe locul 11 și chiar are șanse la Europa, după ce tot sezonul s-a zbătut în zona fierbinte a clasamentului.

Frankfurt traversează o perioadă foarte slabă, în care a adunat doar două puncte în opt etape! Echipa suferă la finalizare, nu a marcat decât un gol în aceste opt meciuri, astfel că este de înțeles criza rezultatelor.

Mizăm 6/10 pe X2 la cota 1.77 oferită de Unibet!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

CS Mioveni vs. Chindia Târgoviște, Liga 2

E un meci de care pe care la Mioveni în această după-amiază, pentru că formația care pierde cedează serios teren în cursa pentru promovare. Cele două echipe sunt vecine în clasament, la egalitate de puncte, câte 44.

Mioveniul are două victorii consecutive, 2-1 la Timișoara și 3-0 cu Balotești acasă, dar a pierdut precedentul meci important, 0-2 cu UTA. Argeșenii se bazează însă pe defensiva puternică, a doua din acest campionat, după cea a liderului Juventus.

Chindia are cinci victorii consecutive, una însă la masa verde, și speră din nou la promovare. În tur însă, la Târgoviște, Mioveniul s-a impus cu 2-0, după reușite semnate în prima repriză de Vintilă și Florescu.

Mizăm 4/10 pe goluri în ambele porți la cota 1.96 oferită de Unibet!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Bursaspor vs. Karabukspor, Super Lig

Accidentat, Bogdan Stancu ratează duelul cu Găman, Latovlevici, Papp și Tănase. Se anunță însă un meci interesant, între două formații de mijlocul clasamentului.

Bursa este pe locul 11 în acest moment, fără victorie de trei etape, și a dezamăgit în ultima partidă de pe teren propriu, 1-3 cu Alanyaspor. Revenirile în lot ale lui Erdegm Ozgenc și Bilal Kisa ar trebui să aducă un plus pentru Bursa, absență în ultimele partide.

Karabuk vine după două meciuri foarte dificile, un 3-3 cu Basaksehir, a doua clasată, și o înfrângere 0-1 cu Fenerbahce, pe teren propriu. Oaspeții acestui meci au probleme de lot, Iasmin Latovlevici, Abdou Traore, Ermin Zec, Kerim Zengin și Evgen Seleznyov fiind indisponibili.

Anul trecut, pe Timsah Arena, am avut un scor ce nu se va mai repeta și acum: 7-1! În tur, cele două echipe au remizat, 0-0.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cota 1.75 oferită de Unibet!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.