Biletul Zilei: vineri mizam medium-stakes pe cota finala 2.26

0

Cu un strike rate de 75% al biletelor propuse în această săptămână la cotă medie 2.70 și 90% din ponturile individuale câștigătoare, pășim încrezători către weekend și propunem astăzi o variantă formată din 2 evenimente cu șanse individuale de câștig ce pleacă de la 57% în sus.

Traseul lui Hannover către Bundesliga trece în această seară pe la Wurzburg Kickers, echipă fără victorie în cele 10 etape disputate în 2017. Ultima victorie datează din decembrie 2016 când au învins fără drept de apel, cu 3-0, pe Stuttgart.

Hannover este într-o formă foarte bună, cu 3 victorii în ultimele 4 partide, iar parcursul slab al lui Stuttgart i-a permis să ajungă pe primul loc al Bundesligii secunde. Totuși, elevii lui Brietenreiter trebuie să fie foarte atenți cu fiecare punct pus în joc, între ei și ocupanta locului 4, Union Berlin, fiind un avans de doar 2 puncte. Aducerea lui Harnik de la Stuttgart a fost un transfer bun, austriacul marcând meci de meci.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Eintracht Frankfurt primește pe propriul teren vizita lui Werder Bremen, echipă ce a acumulat 19 puncte din ultimele 21 posibile, astfel ajungând de pe poziție retrogradabilă la doar câteva puncte de locurile de Europa League.

În ciuda unui început bun de sezon, Frankfurt a căzut inexplicabil și este fără victorie de 8 meciuri, acumulând doar 2 puncte în acest interval, iar în 7 din acestea nici măcar nu a reușit să marcheze.

  VERIFICĂ AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga 2 Wurzburg vs. Hannover X2 1.30 0-0 Da
 Germania Fotbal Bundesliga Frankfurt vs. Werder B X2 1.74 2-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.26MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.