VIDEO: Cum să câștigi 160 de Euro în 2 săptămâni din pariuri sportive fără să miști un deget

0

Iată că revenim în prim plan cu rezultatele obținute cu ajutorul softului de pariere recomandat de echipa noastră și distribuit în exclusivitate în România prin intermediul site-ului nostru, soft care ajută la automatizarea pariurilor pe principiul set-and-forget.

Despre ce este vorba puteți vedea în pagina de prezentare a produsului, APS Deluxe, unde aveți parte și de 4 filmulețe de prezentare.

Trăgând linie după o lună plină în care am folosit o singură strategie, am obținut un profit de peste 200 de Euro, targetând un profit de doar 1 Euro la fiecare meci. Detaliile strategiei folosite și cifrele exacte pot fi consultate în filmulețul de mai jos. Tot în acest filmuleț vă sunt prezentate și rezultatele lui Nicușor, care folosește softul cu 2 strategii simultan, obținând un profit de 160 de Euro după doar două săptămâni, fără să mai miște vreun deget după ce a făcut setările și a apăsat START!

Strategiile de pariere folosite merg pe unul din principiile explicate detaliat în toolkit-ul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști pe care îl poți achiziționa contra sumei de 127 de Ron de pe site-ul nostru, SAU îl poți obține gratuit dacă îndeplinești condițiile detaliate AICI.

De asemenea, există și posibilitatea unui discount substanțial la achiziționarea licenței botului de pariere prin intermediul nostru. Trimite un mail la adresa de contact a site-ului dacă ești interesat și putem găsi o soluție de avantaj reciproc.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.