Flash Tips: 10 ponturi de pariere pentru sâmbătă care îți pot aduce profit

0

Sâmbătă e zi plină de evenimente, iar echipa noastră a analizat pentru voi 10 meciuri din fotbal și rugby pentru a vă propune cele mai bune soluții de pariere.

Manchester City vs. Hull City, Premier League

Guardiola a admis că nu mai are șanse la titlu după e a luat doar două puncte din meciurile cu Liverpool, Arsenal și Chelsea. Locurile de Champions League rămân, însă, un obiectiv important pe care trebuie să-l îndeplinească.

Hull a reușit victorii consecutive și, după 6 luni, a ieșit de pe locurile retrogradabile. Punctele obținute recent au venit pe teren propriu; „tigrii” nu au mai câștigat în deplasare din august, iar de atunci au reușit doar două egaluri și 12 înfrângeri. Mai mult, au înscris doar două goluri în ultimele 11 deplasări.

Manchester City nu a mai pierdut acasă cu o nou promovată din februarie 2007, cu 26 victorii și 3 egaluri de atunci. Singura victorie a lui Hull pe terenul lui Manchester City a avut loc în 1930, într-un meci de Cupa Angliei.

Mizăm 4/10 la 2.55 pe victoria gazdelor și goluri înscrise de ambele echipe la Unibet, unde ai 11 oferte zilnice până la Paște. Vezi calendarul promoțiilor de Paște!

FC Koln vs. Borussia Monchengladbach, Bundesliga

E un meci important pentru ambele echipe, pentru că deși sunt despărțite de patru locuri în clasament, ambele au șanse la un loc în Europa.

Koln este o nucă tare pe teren propriu, acolo unde doar Bayern a câștigat în acest sezon. „Țapii” vin după victorii consecutive acasă, 4-2 cu Hertha și 1-0 cu Frankfurt, ambele rivale din prima jumătate a clasamentului.

Eliminată din Europa League, Gladbach are mai luptă pe două fronturi: Cupa și Bundesliga. Victoria cu Hertha a venit la momentul oportun, pentru că se făcuseră cinci meciuri consecutive fără victorie. Totodată, Gladbach nu a primit gol în ultimele două partide, iar asta i se datorează și lui Sommer, care a apărat un penalty cu Frankfurt.

Mizăm 6/10 pe PSF X la cota 1.60 disponibilă în această ofertă.

Bayern Munchen vs. Borussia Dortmund, Bundesliga

Seria lui Bayern de 20 de meciuri fără înfrângere a luat sfârșit la mijlocul săptămânii, când campioana a pierdut la Hoffenheim, 0-1. Faptul că bavarezii nu au marcat este foarte surprinzător, deoarece media de reușite din 2017 era de peste trei! Neuer este incert pentru acest meci, dar probabil va fi titular.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Dortmund se luptă pentru locul 2 în Bundesliga, dar misiunea nu e deloc ușoară. Ultima partidă din campionat disputată la Munchen a fost un dezastru, 1-5, disputată în octombrie 2015. BVB are și ea probleme de efectiv, deoarece Schmelzer, Rode, Reus și Schurrle sunt incerți.

Mizăm 5/10 pe cota 2.00 pentru 1X & amble marchează disponibilă doar în această ofertă!

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Empoli vs. Pescara, Serie A

Pe Stadio Carlo Castellani se află față în față două echipe ieșite total din formă: Empoli are doar patru puncte strânse în ultimele zece etape, în timp ce Pescara a pus capăt seriei de patru înfrângeri consecutive runda trecută, după un 1-1 nesperat cu Milan.

Doar că Pescara este ca și retrogradată în Serie B, în timp ce situația lui Empoli s-a complicat puțin după ce Crotone a câștigat runda trecută 2-1 la Chievo și s-a apropiat la cinci lungimi în clasament.

Pescara are probleme în ofensivă, în condițiile în care Gilardino și Simone Pepe absentează, fiind accidentați. Empoli nu are probleme de lot.

Rcomandăm 4/10 la cota 1.70 pentru PSF X disponibilă aici.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Atalanta vs. Sassuolo, Serie A

Atalanta a mai făcut un pas spre Europa după acel 5-0 la Genoa, un rezultat ideal după ce Inter a pierdut 1-2 cu Sampdoria, iar Milan a remizat la Pescara. Bergamezii au patru victorii și un egal în 2017 pe teren propriu, fără gol primit, un bilanț depășit doar de Juventus.

Sassuolo nu are prea multe motive să tragă tare în acest meci. Sezonul este deja ratat, iar retrogradarea în Serie B nu se poate lua în calcul. Francesco Magnanelli și Davide Biondini lipsesc în acest meci, la fel cum și de la Atalanta absentează Franck Kessie.

Mizăm 5/10 pe 1X & ambele marchează la cota 2.05. Pariază această cotă aici și ai un bonus de 25 de RON.

FC Voluntari vs. ASA Târgu Mureș, Liga 1

FC Voluntari nu a câștigat niciun meci din play-out până acum și am ajuns deja în etapa a cincea. Mai mult, ilfovenii nu au câștigat niciodată în fața celor de la Târgu Mureș în Liga 1, iar singurul succes din meciurile directe a venit în Cupa României. Cernat este incert, iar locul lui ar putea fi luat de Marinescu, în timp ce Deac este suspendat.

Târgu Mureș are patru puncte în play-out și este la șase lungimi distanță de locul de baraj. Mureșenii par a fi însă condamnați la retrogradare, în condițiile în care mai sunt doar șase etape de disputat, iar jocul nu strălucește. Ionuț Chirilă are probleme de loc, Mendy și Sin fiind accidentați, Lemnaru incert, iar Andre suspendat.

Mizăm 4/10 la cota 2.00 că Voluntari va deschide scorul în prima repriză, cotă disponibilă doar aici, unde primești și un freebet de 25 de Ron.

CSMS Iași vs. FC Botoșani, Liga 1

Un nou episod din derby-ul Moldovei are loc sâmbătă. Este deja al patrulea meci direct din acest sezon, iar Botoșaniul are avantaj până acum: 2-1.

Ieșenii sunt lideri în play-out, iar parcursul este aproape perfect: victorii cu Chiajna, Timișoara și Mediaș și remiză cu Pandurii. Eugen Neagoe are tot lotul valid pentru acest derby, cu excepția lui Bole, care este incert.

FC Botoșani are două victorii consecutive, iar spiritele par să se fi liniștit după conflictul lui Grozavu cu Golofca. De altfel, Golofca a și marcat în victoria din etapa trecută a botoșănenilor, 3-0 cu Voluntari, a doua cea mai clară a sezonului. Plămadă este singurul absent, accidentat.

Vom miza 5/10 pe ambele marchează la cota 1.95. Dacă pariezi aici în acest weekend primești 10 Ron pentru fiecare gol înscris în Liga 1!!!

Real Madrid vs. Atletico Madrid, La Liga

Începe o perioadă infernală pentru Real, care în două săptămâni are de disputat patru partide de foc: derby-ul cu Atletico, „dubla” cu Bayern și El Clasico. Primul este duelul cu Atletico, de sâmbătă.

Realul vine după șase victorii la rând, însă ceea ce este îngrijorător este că a primit gol în cinci dintre ele. De altfel, Leganes a punctat de două ori runda trecută, dar Zidane a folosit un „11” mai puțin obișnuit, fără Ronaldo, Bale sau Benzema.

Atletico pare să își fi revenit, iar acest lucru este important în perspectiva luptei pentru locul trei în La Liga și pentru „dubla” cu Leicester din Ligă. Iar dacă Real a primit gol des, Atletico nu a încasat decât un gol în ultimele șase runde, acela de la Sevilla într-o victorie cu 3-1.

Ronaldo, Bale și Benzema vor reveni în echipa de start, Varane fiind singurul absent al gazdelor. Simeone are un singur dubiu înaintea disputei, deoarece Gameiro este incert și astfel Torres ar putea fi titular.

Mizăm 6/10 pe linia de handicap asiatic Atletico Madrid +1 la cota 1.71 disponibilă aici!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la SportingBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Brugge – Charleroi, Jupiler League, Play-off

La ora 19.00, în a doua etapă a play-off-ului de Liga campionilor, în campionatul belgian, are loc partida dintre Brugge și Charleroi. Brugge a pierdut săptămâna trecută pe terenul lui Gent, cu 2-1, deși a avut jumătate de oră superioritate numerică. Mai mult, antrenorul Michel Preudhomme a folosit niște inovații tactice dezastruoase. Atunci când echipa sa era în căutarea golului egalizator, el l-a introdus în teren pe fundașul central Engels, în postură de atacant. Preud”homme nu și-a folosit a treia schimbare astfel că Dorin Rotariu, deși era nevoie de el, a lustruit banca de rezerve.

Charleroi este o echipă foarte solidă, cu un atacant tunisian Harbaoui foarte speculativ, dar și cu o linie de mijloc mobilă și solidă.  Brugge are o serie de absențe de marcă, toate din compartimentul ofensiv: Diaby, Izquierdo, Limbombe și Voosen.Charleroi vine după un egal acasă, cu Oostende, 1-1, și are speranțe că se va bate pentru grupele Ligii Campionilor.

Sugerăm surpriza dublei de X2, care poate fi găsită pe panoul Unibet la valoarea de 2.85. Gradul de încredere 2/10.

Clermont – Brive, Rugby

La ora 21.45, în campionatul francez de rugby, Top 14, se dispută un meci între Clermont și Brive. Cele două echipe au evoluat, săptămâna trecută, în semifinalele cupelor europene. Clermont a depășit pe marea rivală Toulon, cu 29-9 și este în mare formă.

Brive a pierdut la Bath și este în refacerea lotului. Clermont dorește să ocupe unul din primele două locuri, pentru calificarea directă în semifinalele campionatului.

Clermont va forța obținerea bonusului ofensiv, adică să marcheze cu trei eseuri mai mult decât adversara. Considerăm că acest lucru este posibil, așa că sugestia noastră este să jucați handicapul de -14,5 puncte pe gazde, cotat de Unibet cu 1.82. Gradul de încredere al predicției este de 7/10.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.