Flash Tips extrafotbal: ponturi din rugby și handbal pentru sâmbătă

0

Weekend-ul începe, dar și meciurile din cele mai importante campionate bat la ușă. Alături de fotbal avem si partide foarte interesante din handbal și rugby.

Pentru astăzi ne-am concentrat atenția pe meciuri din Cupele Europene și iată ce recomandări de pariere avem, alături de argumentările de rigoare.

Handbal Masculin

SG Flensburg vs. Vardar Skopje, Liga Campionilor

Liga Campionilor la handbal masculin a ajuns în fața sferturilor de finală, ultimul hop înaintea Final Four-ului. Este, însă, foarte greu pentru toate echipele să se califice la turneul final de la Koln.

Iar sfertul dintre Flensburg și Vardar pare a fi cel mai echilibrat. Stă, de altfel, pe un butoi cu pulbere după ce patronul rus al lui Vardar a afirmat că în cazul în care arbitri danezi ai meciului vor avantaja pe Flensburg, va înceta să mai investească în handbal!

Sunt două din echipele foarte spectaculoase ale campionatului și din acest considerent ar trebui să avem multe goluri. Mizăm 5/10 pe linia peste 55.5 goluri la cota 1.95 disponibilă în această ofertă.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Veszprem vs. Montpelier, Liga Campionilor

Liga Campionilor la handbal masculin a ajuns în faza sferturilor de finală. Echipele mai au un pas până la participarea în Final 4 acolo unde, oricare dintre ele paote spera la câștigarea trofeului.  Veszprem va întâlni echipa care a eliminat câștigătoarea de anul trecut a Ligii, Montpelier.

Veszprem a trecut în optimi de Zagreb. Acest prim meci între cele 2 echipe se anunță unul foarte spectaculos și așteptăm multe goluri de la cele 2 linii de 9 metri.  Ofensiva maghiară este condusă de al doilea golgeter al Ligii, Momir Ilic care îi are alături pe Ugalde și Palmarsson, aceștia fiind și ei aruncători foarte eficienți și puternici.

În două din ultimele 3 meciuri din Champions League Veszprem a depășit borna celor 30 de goluri, iar în cel de-al treilea a înscris 29 de goluri. Pentru acest meci vom miza ca Veszprem va înscrie peste 30 de goluri. Tinând cont că și Montpelier este o echipă cu o ofensivă de clasă ungurii, trebuie să înscrie multe goluri pentru a avea  un avantaj solid pentru retur.

Mizăm 4/10 la cota 1.85 disponibilă la Unibet pe linia de peste 30,5 goluri marcate de gazdele acestei întâlniri.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Munster  vs. Saracens, Rugby, Cupa Campionilor

Sambata, 22 aprilie, cu incepere de la ora 17.15, pe Aviva Stadium din Dublin, va avea loc partida dintre Munster si Saracens, contand pentru semifinalele Cupei Campionilor Europeni. Mai jos insiruim cateva informatii foarte interesante, care ii pot ajuta inclusiv pe comentatorii acestui meci de colectie.

​Pentru Munster va fi a 12-a semifinala de cupa europeana, ceea ce inseamna un record in materie. Saracens are in palmares 6 semifinale, dintre care ultimele 5 consecutive. Munster va bifa meciul cu numarul 158 in cupele europene, un alt record. Irlandezii sunt, deocamdata, la egalitate cu Toulouse, fiecare cu cate 157 de meciuri. In sferturile de finala, tot pe Aviva Stadium, Munster a trecut chiar de Toulouse.

​Palmaresul intalnirilor directe dintre cele doua combatante este favorabil irlandezilor, care conduc cu 5-2. Cele doua s-au mai intalnit intr-o semifinala de Cupa Campionilor Europeni, in 2008, cand Munster a castigat trofeul, la Cardiff, dupa ce a eliminat in semifinala pe Saracens, cu 18-16. Saracens sunt neinvinsi in ultimele 16 meciuri de cupe europene, avand 15 victorii. Ei sunt gata sa egaleze pe Leinster, care intre 2010 si 2012 a inregistrat 17 meciuri fara infrangere, din care 16 victorii si o remiza.

​Aripa englezilor, Chris Ashton, are nevoie de o singura incercare pentru a deveni cel mai prolific marcator al competitiei. El imparte momentan, aceasta pozitie, cu Vincent Clerc, fiecare avand cate 36 de eseuri la activ. Se vor confrunta cele mai tari aparari. Munster a primit doar 5 eseuri, iar Saracens 8. Deocamdata, in prima repriza, niciuna nu a primit eseu in parcursul european.

​Inchizatorul irlandezilor, CJ Stander, are 114 depasiri ale liniei avantajului, fiind singurul jucator din competitie cu mai mult de 100 de astfel de curse. Uverturile se vor duela pentru titlul de cel mai bun suteur. Owen Farrell, de la Saracens, are 97 de puncte, iar Tylen Bleyendaal, de la gazde, a inscris 94 de puncte.

Mergem pe mâna oaspeților în această dispută, la cota de la 1.60 disponibilă doar în această ofertă, cu miză 7/10!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.