Flash Tips: 11 recomandări de pariere pentru duminică

0

Recomandările single de ieri din cadrul articolelor de Flash Tips s-au dovedit a fi profitabile, echipa noastră punctând foarte bine la capitolul rugby și fotbal.

Pentru astăzi am pregătit din nou 11 recomandări din fotbal, handbal, snooker și rugby, de pe urma cărora putem realiza profituri consistente.

Schalke – Red Bull Leipzig, Bundesliga

Singura echipă care a încercat să se lupte cu Bayern în acest sezon își vede amenințat locul secund al clasamentului.  Leipzig are o deplasare grea la Schalke care traversează un sezon sub așteptările celor mai pesimiști fani.

Cele două adversare primesc în medie aproximativ un gol pe meci ceea ce înseamnă că defensivele sunt apropiate de valoare.  Leipzig se află într-o formă foarte bună. În ultimele 4 etape a obținut 4 victorii, foarte importante pentru clasament.  În 7 dintre ultimele 8 meciuri de pe teren propriu,  Schalke a marcat minim un gol.

După eliminarea din Europa League de la mijlocul săptămânii Schalke speră la un rezultat pozitiv în această rundă. Cu 2 înfrângeri în ultimele 3 meciuri din Bundesliga pentru gazde acest meci se anunță unul foarte greu. Naldo reprezintă o absență de marcă pentru Schalke pentru această partidă.  Pentru Leipzig doar absența lui Sabitzer, va da bătăi de cap tehnicianului în alcătuirea primului 11.

Pronostic: ambele marchează

Cota: 1.73 la Betfair Exchange(fă-ți cont aici)

Miza: 6/10

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

Liverpool – Crystal Palace, Premier League

Pentru a fi sigură de prezența în primele 4 echipe Liverpool are nevoie să acumuleze cât mai multe puncte. Neînvinși în ultimele 7 etape, cormoranii doresc să continue această serie și după acest meci. Liverpool continuă să aibă cel mai bun atac din Premier League, iar în ultimele 9 etape a marcat de fiecare  dată.

Având doar 4 puncte peste prima echipă care va retrograda, Crystal Palace își va vinde scump pielea. Cu 5 victorii în ultimele 7 etape londonezii pot spera la un meci mare  pe Anfield. În ultimele 7 meciuri Crystal Palace a reușit să înscrie cel puțin odată în fiecare dintre aceste partide.

Klopp are foarte mulți indisponibili pentru această partidă. Mane, Ings, Henderson și Lucas Leiva sunt în fruntea listei absenților. Pentru Palace, Sakho, împrumutat de la cormorani nu poate evolua. În ultimele două meciuri directe dintre cele două echipe pe Anfield, Crystal Palace a obținut de fiecare dată victoria.

Pronostic: ambele marchează

Cota: 1.79 la Betfair Exchange(fă-ți cont aici)

Miza: 5/10

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Udinese – Cagliari, Serie A

Udinese și Cagliari sunt două echipe care vor aborda acest final de stagiune fără griji, prea mari. Lipsa presiunii ar trebui să ne aducă un fotbal deschis și spectaculos. Udinese vine după o înfrângere grea pe terenul celor de la Napoli cu scorul de 3-0.

În 5 din ultimele 6 meciuri, Udinese a înscris  cel puțin un gol. Cagliari a pierdut un singur meci din ultimele 4 deplasări.  Moralul oaspeților este unul foarte bun deoarece în ultima etapă au reușit o victorie la scor, 4-0 în fața echipei Chievo.

Faraoni și Fofana sunt absențele importante pentru Udinese. Desena este în capul listei cu absenți pentru Cagliari.

Pronostic: 1X & ambele marchează

Cota: 2.05 la Betfair SportsBook (fă-ți cont aici)

Miza: 4/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Sampdoria – Crotone, Serie A

Crotone încă speră la salvarea de la retrogradare și va merge pe terenul Sampdoriei după punct sau puncte. În ultimele 3 meciuri cei de la Crotone nu au pierdut, iar în aceste meciuri au înscris ambele echipe.

În 16 partide din acest sezon, ale oaspeților de astăzi s-au marcat peste 2,5 goluri. În ultimele 3 etape Sampdoria a obținut toate rezultatele, victorie, egal și înfrângere.  În aceste 3 partide ale gazdei de astăzi s-au înscris 10 goluri.

Pronostic: ambele marchează

Cota: 1.70 la Betfair Exchange(fă-ți cont aici)

Miza: 5/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Neil Robertson – Marco Fu, Snooker

Șocul optimilor de finală la Campionatul Mondial se snooker este întâlnirea dintre Neil Robertson și Marco Fu. Cei doi adversari sunt vecini de clasament. Marco Fu este numarul 8 mondial iar australianul Robertson este o poziție mai jos, locul 9. În primul meci de la această ediție a campionatului mondial Robertson a pierdut 4 frame-uri în fața unui jucător care nu se află top 70. Până la urmă Robertson a câștigat cu scorul de 10-4. Robertson este campion la Crucible în anul 2010.

Adversarul australianului din acest meci, Marco Fu a avut parte de mari emoții în primul meci de la acest campionat mondial. Jucătorul din Hong Kong a avut nevoie de meci decisiv pentru a trece de Luca Brecel. În acest meci, Fu a avut o revenire extraordinară după ce a fost condus la un moment dat cu scorul de 7-1. În acest meci Fu a fost jucătorul mai agresiv care a venit cu un moral bun după primele 8 frame-uri. Și de această dată Marco Fu a impresionat prin eleganța cu care deja și-a obișnuit fanii.

Acest meci se anunță unul foarte echilibrat. Întâlnirea se va disputa după regula celui mai bun din 25 de jocuri sau primul la 13. Pentru acest meci voi merge pe o victorie a lui Marco Fu. Acesta este mai bine pregătit psihic și în meciul din primul tur a arătat  că nu cedează, orice ar fi. În luna martie Fu a jucat finala unui important turneu, Player Tour Championship. Asiaticul este văzut de multă lume printre favoriții la accederea în fazele superioare ale acestui campionat mondial.

Pronostic: Fu câștigă

Cota: 2,25 la Unibet (fă-ți cont aici)

Miza: 4/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Lazio vs. Palermo, Serie A

E ocazia perfectă pentru Lazio să mai facă un pas spre revenirea în cupele europene. Locul 4 din acest moment trebuie apărat cu orice preț, prin prisma faptului că asigură calificarea în grupele Europa League, competiție devenită tot mai interesantă pentru granzi.

Situația lui Palermo este fără ieșire: zece puncte de recuperat până la Empoli, echipă aflată pe poziția a 17-a, astfel că cel mai probabil sicilienii vor lua drumul ligii secunde. Sunt nouă meciuri fără victorie pentru Palermo, perioadă în care au înregistrat doar două remize.

Pronostic: Lazio -2 Handicap Asiatic

Cota: 1.85 la Unibet (fă-ți cont aici)

Miza: 4/10

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Real Madrid vs. FC Barcelona, La Liga

Un meci cât un sezon în La Liga. Cele două mari rivale joacă, practic, cu titlul pe masă acest meci, iar presiunea este pe catalani, care au de recuperat trei puncte, însă madrilenii au un meci mai puțin disputat.

Iar dacă Real s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, cu largul ajutor al arbitrilor, Barca nu a mai reușit încă o revenire spectaculoasă. Catalanii au suferit la finalizare în disputa cu Juventus, în care au șutat o singură dată pe spațiul porții adverse.

Este totodată o revanșă de luat pentru Real, deoarece ultimul El Clasico în fața fanilor s-a terminat rău: 0-4.

Pronostic: 1X & ambele marchează

Cota: 1.90 la Betfair SportsBook (fă-ți cont aici)

Miza: 4/10

Anderlecht vs. Club Brugge, Jupiter League

Anderlecht se poate desprinde în campioană deja, încă de la jumătatea play-off-ului. Iar această desprindere ar fi foarte dulce încât adversara este chiar marea rivală, Club Brugge.

Anderlecht vine însă după un meci foarte solicitant pe Old Trafford, 1-2 cu Manchester, după 120 de minute însă. Gruparea din capitală a profitat însă de faptul că este singura echipă ce a câștigat în acest play-off din Belgia, 2-1 la Waregem și 1-0 la Oostende.

Brugge nu a mai câștigat la Bruxelles din 1998, de la un 3-2! Anderlecht pleacă din acest punct de vedere mare favorită, având 16 victorii și 10 remize în ultimele 26 de dispute de pe teren propriu!

Pronostic: SUB 2.5 goluri

Cota: 2.00 la Betfair Exchange(fă-ți cont aici)

Miza: 3/10

PSV vs. Ajax, Eredivisie

Din 2010, Olanda nu a avut o altă campioană decât Ajax sau PSV. Supremația poate fi oprită de Feyenoord în acest sezon, chiar cu aportul lui PSV.

Campioana en-titre este ieșită din cursa pentru titlu, dar o poate împiedica și pe Ajax să pună mâna pe trofeu. Formația din capitală se află la un punct în urma lui Feyenoord, dar vine după un meci infernal cu Schalke, de 120 minute, în urma căruia s-a calificat în semifinalele Europa League.

PSV nu se va baza pe Jetro Willems și Jorrit Hendrix în acest derby, în timp ce de la Ajax va lipsi Daley Sinkgraven. Avem un aspect foarte interesant înaintea acestui duel, în condițiile în care ultima oară când s-a profitat de avantajul terenului propriu a fost în 2014, 1-0 pentru Ajax pe Amsterdam ArenA.

Pronostic: X2

Cota: 1.72 la Betfair Exchange(fă-ți cont aici)

Miza: 5/10

THW Kiel vs. FC Barcelona, Handbal Liga Campionilor

Un meci foarte important din sferturile Ligii Campionilor are loc duminică, în Germania, între două formații obișnuite cu Final Four-ul. Kiel și Barca aveau ca obiectiv calificarea la turneul final, însă doar catalanii par a fi îndreptățiți să spere.

Chiar dacă a câștigat Cupa Germaniei, Kiel traversează o criză a rezultatelor: 30-34 cu Lemgo, în deplasare, și 23-23 cu Minden acasă, două formații ce se află în a doua jumătate a clasamentului în Bundesliga. Mai mult, căpitanul Duvnjak s-a operat și va lipsi până la finalul anului.

Barcelona este poate principala favorită la câștigarea Ligii în acest sezon. Echipa lui Xavi Pascual a arătat totuși și ea momente slabe, în condițiile în care în campionat a avut probleme, de exemplu, cu Ademar Leon.

Este deja al treilea meci direct al sezonului, cele două formații întâlnindu-se și în grupe. A fost 26-25 pentru Barcelona în Catalunia și 27-27 la Kiel.

Pronostic: 2

Cota: 1.70 la Unibet (fă-ți cont aici)

Miza: 4/10

Stade Francais – Bath, Rugby, Cupa Challenge

Semifinala Cupei Challenge, intre Stade Francais si Bath, va avea loc duminica, 23 aprilie, cu incepere de la ora 14.30, pe taram francez. Bath are nevoie de numai 8 puncte pentru a atinge suma de 2000 de puncte marcate in cupele europene. Echipa engleza ar fi a 11-a care va intra in club 2000, printre celelalte 10 numarandu-se si Stade Francais.

Bath au 16 victorii in ultimele 17 deplasari din Cupa Challenge, efeicienta lor fiind aproape maxima. In ultimele 6 meciuri disputate in deplasare, cu echipe din Top 14, englezii s-au impus de fiecare data, la diferente mai mici de 10 puncte insa.

​Bath are cele mai multe eseuri marcate in urma unor turnover-uri, 10. Semesa Rokoduguni are cele mai multe dueluri individuale castigate, 27, media sa fiind excelenta, 5.4 per meci.

​Stade Francais a fost in grupa cu Timisoara si, in ianuarie, nu a acceptat sa joace in conditiile iernii romanesti. Parizienii sunt la cateva zile dupa un meci greu, restanta in campionat, pierduta la Castres cu 33-10.

​Unul dintre arbitri asistenti, pentru acest meci, va fi italianul de origine romana, Marius Mitrea

Pronostic: 2

Cota: 2.60 la NetBet (fă-ți cont aici)

Miza: 3/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.