Flash Tips: 3 ponturi argumentate din fotbal și baschet pentru marți

0

Zi destul de slabă din punct de vedere al ofertei parioristice, iar echipa noastră vă propune 3 ponturi pentru azi din baschet și fotbal.

U BT Cluj – CSM Oradea, Baschet Liga Națională

Echipele ajunse în semifinalele Ligii Naționale de Baschet masculin mai au un pas până  la marea finală unde vor disputa meciurile cu trofeul pe masă. Astăzi o vom vedea la lucru pe marea favorită la câștigarea titlului UBT Cluj Napoca.

U Cluj a arătat tot mai bine în fiecare meci disputat în sferturi în fața echipei SCM  Craiova. Echipa antrenată de Silvășan a înscris în fiecare meci peste 100 de puncte învingând pe Craiova cu un 3-0 foarte concludent. Clujenii au dominat acest sezon câștigând ambele părți ale sezonului regulat.

Oradea a câștigat cu 3-0 meciurile în fața BC Timișoara. Chiar dacă Oradea a câștigat în cel de-al treilea meci la Timișoara, oaspeții se au 3 înfrângeri în ultimele 4 partide jucate afară.  Pentru Oradea va fi foarte greu în acest prim joc să reziste ofensivei conduse de Vlad Moldoveanu. Gazdele au avantajul moral de partea lor pentru că au obținut victorii în ultimele 4 meciuri în fața Oradei.

Pronostic: U Cluj marchează peste 85.5 puncte

Cota: 1,92 la Unibet (fă-ți cont aici)

Miza: 5/10

VEZI AICI ȘI BILETUL ETAPEI FORMAT DIN MECIURI DE LUNI PÂNĂ JOI!

Olympiakos – Anadolu Efes, Baschet Euroliga

Ultima echipă care va pătrunde în careul de ași ai Euroligii se va decide în sala celor de la Olympiakos, Pace și Prietenie. Scorul la general până acum este 2-2 . Fiecare echipă a câștigat un meci pe propriu teren și unul în sala adversarei.

Olympiakos a terminat sezonul regulat pe poziția a 3-a și era văzută de multă lume drept o pretendentă la marele trofeu. Jocul celor de la Oly a dat semne de slăbiciune în meciurile contra turcilor. Jucătorii de la echipa gazdă sunt favoriți să obțină victoria astăzi și să își asigure biletele pentru Final 4 care se va desfășura chiar la Istanbul.

Anadolu va încerca să obțină o calificare surprinzătoare. Pentru acest lucru oaspeții au nevoie de îmbunătățirea aruncărilor din afara semicercului. Până acum în cele 4 meciuri Efes are un procentaj la 3 puncte de doar 21,7% transformând 17 aruncări din 78. În meciul doi câștigat în Grecia oaspeții au avut procentaj de 60,5% la 2 puncte.

Pronostic: peste 147,5 puncte

Cota: 2,00 la Unibet (fă-ți cont aici)

Miza: 5/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Real Madrid – Atletico Madrid, Liga Campionilor

Ultimile două din trei finale de Champions League au fost disputate între cele două echipe și de fiecare dată echipa de pe Bernabeu a câștigat.  Real Madrid în acest sezon stabilește un record, fiind a 7-a oară la rând în semifinalele competiției.

Realul, după înfrângerea din El Clasico se pare că este pe o pantă ascendentă marcând de 8 ori în ultimele două meciuri. Aflată și în lupta pentru titlu ar putea fi un dezavantaj pentru echipa lui Zizou, deoarece nu au voie să facă pași greșiți nici în Primera. Los Blancos au ajuns în semifinale după ce au eliminat pe Napoli și în sferturi pe Bayern după mari greșeli de arbitraj.

Diego ’’Cholo’’ Simeone își dovedește și în acest an abilitățile defensive în La Liga. În Europa Atletico a suferit o singură înfrângere în acest sezon, fapt ce demonstrează că este o echipă mai matură ca în sezoanele precedente. Griezmann și compania au eliminat pe Bayern Leverkusen în optimi, iar în sferturi au trecut de Leicester. Simeone ar putea profita de cele două absențe ale Realului, Pepe și Bale. Cele două echipe s-au întâlnit pe Santiago Bernabeu la începutul lunii aprilie în Primera, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1-1.

Pronostic: ambele marchează

Cota: 1,98 la Betfair Exchange (fă-ți cont aici)

Miza: 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.