Biletul Zilei: cota 2.05 medium-stakes pentru prima zi a lunii mai

0

Biletul Zilei intră într-o nouă lună calendaristică și propune cititorilor o variantă formată din două evenimente pentru astăzi, a căror combinație ne oferă un factor multiplicator final de valoarea 2.05.

Episodul 170 al Derby de Romania este unul dintre cele mai importante al ultimilor ani. Acest meci poate decide campioana sezonului în Liga 1. O victorie a Stelei ar încheia ecuația campioanei, în timp ce o victorie a dinamoviștilor ar arunca în aer finalul de sezon. Cele două adversare sunt cele mai în formă echipe din play-off.

Dinamo vine după ce în ultimele 4 etape a câștigat 10 puncte. Doar golul primit în prelungiri de la Craiova a facut ca dinamoviștii să nu aibă 12 din 12. Trupa lui Cosmin Contra a încheiat ultimele  5 etape cu gol marcat, dar în patru dintre acestea a și primit minim un gol. Chiar dacă trupa din Ștefan cel Mare are un lot mai slab valoric, se motivează foarte bine înaintea unor meciuri cu o asemenea importanță.

VEZI AICI ȘI BILETUL ETAPEI + PONT DE COTA 6.00 LA DERBY!

Aflată pe primul loc al clasamentului Steaua, are cea mai bună ofensivă, dar și cea mai bună apărare cu doar 5 goluri primite în 7 etape. FCSB  a pierdut un singur joc în play-off în fața Viitorului. Steaua vine după două egaluri în ultimele 2 partide, dar jocul echipei a arătat o creștere vizibilă. Și în această seară sperăm să vedem multe goluri așa cum ne-au obișnuit cele două echipe în ultimile partide directe. Ultimele 8 derby-uri s-au încheiat cu goluri în ambele porți.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Galatasaray are astăzi un meci foarte important în Superliga turcă și se deplasează la Bursaspor pentru a-și recupera punctele pierdute în ultimele două etape în fața rivalelor locale, Fenerbahce și Basaksehir.

Bursa  pierdut 9 din ultimele 13 meciuri disputate în SuperLiga și ultimul rezultat a fost o înfângere categorică cu 5-1 în fața lui Akhisar Belediyespor. Galatasaray a marcat minim 2 goluri în 8 din ultimele 10 partide directe. Unul din cei mai buni jucători ai gazdelor din acest sezon, fundașul dreapta Serdar Kutulus, este accidentat și nu va evolua.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Dinamo vs. FCSB X2 1.41 2-1 Nu
 Turcia Fotbal SuperLiga Bursaspor vs. Galatasaray X2 & 2+ 1.46 0-5 Da
COTĂ FINALĂ: 2.05MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.