Flash Tips: vezi ponturile argumentate de echipa noastră pentru început de lună

0

Săptămâna începe bine pentru pariori, având în vedere oferta destul de largă propusă astăzi. Avem pregătite șase pronosticuri, patru din fotbal și două din handbal, la cote interesante așa cum am obișnuit.

Malaga vs. Sevilla, La Liga

Chiar dacă cele două echipe sunt despărțite de 29 de puncte în clasament, acest meci nu pare a fi la discreția oaspeților. Cele două adversare vin după 2 victorii în ultimele două partide, astfel că sunt într-o formă foarte bună.

Malaga nu mai are niciun fel de presiune pe acest final de sezon. Este clasată pe poziția a 13-a și speră doar să obțină un loc mai bun. Gazdele vin după 4 victorii obținute, fără gol primit, în ultimele 5 etape. În fața propriilor fani cei de la Malaga au înscris în 5 din ultimele 6 partide.

Sevilla încearcă să obțină ultima treaptă a podiumului pentru a avea asigurată calificarea în grupele Champions League. Cu 3 victorii în ultimele 4 etape echipa lui Sampaoli este într-o revenire de formă. În meciurile directe contra celor de la Malaga, oaspeții de astăzi stau foarte bine. În ultimele 5 partide, Sevilla a obținut 4 victorii și o remiză.  Cele două echipe au marcat împreună 100 de goluri. În ultimele 5 deplasări Jovetic și compania au marcat doar de 2 ori.

Pronostic: X la pauză sau final
Cotă: 2.03 la Superbet
Miză: 4/10

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

Poli Timișoara vs. FC Botoșani, Liga 1

Poli Timișoara este surpriza plăcută a acestui sezon. Dacă mulți îi vedeau condamnați la retrogradare, bănățenii sunt aproape de a scăpa și de locul de baraj. Astăzi Poli va întâlni pe Botoșani, o adevărată sperietoare pentru gazde. În ultimele 5 meciuri formația din Moldova a înscris 18 goluri adversarilor de astăzi. În meciul tur bănățenii și-au luat revanșa și au câștigat cu 2-1, chiar în Moldova.

Alb-violeții sunt singura echipă angrenată pe 3 fronturi în competițiile interne. Poli a fost învinsă de Astra categoric la mijlocul săptămânii în semifinalele Cupei, dar în play-out nu a pierdut în ultimele 4 etape. Cu jucători ca și Cânu, Scutaru, Bocșan în axul defensivei Timișoara a primit doar 3 goluri în play-out, având una dintre cele mai bune defensive.

Botoșani nu a obținut nicio victorie în ultimele 3 etape. Ei vin la Timișoara după două rezultate de 1-1 obținute în fața Concordiei și Pandurilor. Înaintea acestei etape oaspeții aveau cea mai puternică ofensivă reușind să marcheze de 9 ori în 7 meciuri.

Pronostic: ambele marchează
Cotă: 2.00 la Betfair SportsBook (fă-ți cont aici)
Miză: 3/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Lada Togliatti vs. Zvezda Zvenigorod, Superleague

În campionatul feminin de handbal din Rusia ne îndreptăm încet, dar sigur, spre o finală Rostov-Lada. Ambele echipe mai au de trecut însă în semifinale de Kuban, respectiv Zvezda, însă totul pare a fi misiune facilă.

Lada este net superioară lui Zvezda pe hârtie, iar acest lucru l-a transpus și în evoluțiile din meciurile directe. Gruparea din Togliatii a câștigat categoric toate cele trei întâlniri din acest sezon, 36-25, 33-25 și 38-28, ultimul rezultat fiind înregistrat chiar în urmă cu o săptămână, în primul meci al semifinalei. Tinerele lui Lada cresc de la meci la meci, astfel că foarte probabil nici acest duel nu va avea istoric.

Pronostic: Lada marchează peste 33.5 goluri
Cotă: 1.85 la SuperBet
Miză: 4/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Rostov Don vs. Kuban Krasnodar, Superleague

Rostov va defila, foarte probabil, până la finalul sezonului, fie că vorbim de meciurile din campionatul intern, fie de finala Cupei EHF. Fosta adversară a CSM-ului din București este de departe cea mai puternică echipă din Rusia, se află în primele cinci din Europa, chiar dacă a dezamăgit în startul lui 2016 prin prestațiile din Ligă.

Kuban nu se poate ridica la nivelul lui Rostov, deși celebrul Trefilov a adus în vară câteva jucătoare din naționala Rusiei. Trupa din Krasnodar nu se va preda însă fără luptă în acest meci secund al semifinalei, așa cum a încercat de fiecare dată când a întâlnit-o pe Rostov. Este al treilea meci din 2017, iar până acum în precedentele două Rostov a câștigat cu 31-23 și 31-24.

Pronostic: Rostov Don marchează sub 32.5 goluri
Cotă: 1.85 la SuperBet
Miză: 3/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.