Ponturile zilei de miercuri: 4 cote între 1.83 și 2.10

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis Roland Garros Cilic vs. Wawrinka Cilic +4.5 game-uri 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Franta Tenis Roland Garros Halep vs. Svitolina Halep 2-0 seturi 2.10  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Spania Fotbal Amical Spania vs. Columbia 1 & sub 3.5 goluri 1.95  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Anglia TenisChallenger Surbiton Santillan vs. Kozlov 1 1.83  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.93PROFIT: -5.34

 

VEZI AICI ȘI PONTURILE PROPUSE LA BILETUL ZILEI!

Ultimul sfert de finală de pe tabloul masculin de la Roland Garros este cel dintre elvețianul Wawrinka și croatul Cilic, iar noi mizăm pe o evoluție foarte bună a celui de-al doilea.

În 2017, pe zgură, Cilic a jucat 15 meciuri și se poate lăuda cu 12 victorii, forma sa atingând vârful chiar la Roland Garros, unde în primele patru meciuri niciunul dintre adversari nu a reușit să adune mai multe de trei game-uri într-un set.În această perioadă a anului, Cilic propune un joc brutal, bazat pe serviciul excelent și pe forehand-ul care domină terenul în cele mai multe dintre cazuri.

Wawrinka e favoritul partidei, vine după o serie de opt victorii consecutive și nu a pierdut set la Roland Garros, dar meciul se poate dovedi puțin mai echilibrat decât o arată cotele. Cilic e jucător de serviciu, așadar ar trebui să stea foarte aproape chiar și în seturile pe care le pierde și nu ar trebui ca diferența de la final să fie foarte, foarte mare.

Simona Halep e văzută drept marea favorită a competiției de la Roland Garros, iar sferturile de finală ale turneului parizian îi vor oferi șansa revanșei în fața Elinei Svitolina.

În urmă cu două săptămâni, în finala de la Roma, Halep a dominat meciul până la 5-2 în primul set când a călcat strâmb, iar o accidentare căpătată la glezna dreaptă nu a lăsat-o să joace la capacitate maximă în restul meciului. Atunci, Svitolina a profitat și a câștigat următoarele două seturi, ridicând trofeul deasupra capului.

Ucraineanca e, probabil, cea mai în formă jucătoare din 2017, dar dacă există un stil de joc care nu-i convine pe zgură acela este al Simonei. Practic, marele avantaj al româncei e dat de faptul că poate face la un nivel mult mai bun toate lucrurile pe care le face și Svitolina. În aceste condiții, cu avantajul matchup-ul de partea sa, cu cea mai mare șansă a carierei la orizont, e de așteptat ca Simoan să păstreze ritmul fabulos din primele patru meciuri și să nu lase nici măcar un set într-o partidă pe care o are la îndemână.

Spania și Columbia se întâlnesc într-un meci amical la Murcia, pentru iberici reprezentând un test înaintea meciului cu Macedonia din weekend. Columbia nu are niciun meci oficial în curând, astfel că ne putem aștepta la o atmosferă relaxată în tabăra sud-americană. Teoretic ambele echipe au potențial ofensiv foarte bun, însă Spania nu forțează în amicale.

Japonezul Akira Santillan este obișnuit cu iarba din regat unde a petrecut ceva timp recent, jucând în calificări, unde și-a pierdut serviciul de doar 2 ori. Astăzi va da piept cu un alt jucător tânăr, americanul Stefan Kozlov, care este posibil să se concentreze mai mult pe calificările de la Hertogenbosch care vor începe săptămâna viitoare. Cotele scad pe victoria japonezului.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: flickr.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.