Biletul Zilei: varianta de cota 2.21 pentru miercuri

0

Varianta propusă la Biletul Zilei pentru miercuri de echipa noastră este formată din două meciuri pe care le considerăm cu șanse bune de câștig și ale căror estimări procentuale de reușită conform cotelor primite pleacă de la 65% în sus.

Este adevărat că luna iunie nu este deloc bună până acum, începutul fiind foarte greoi, iar acesta este un caz general, toți tipsterii din România cu popularitate crescută întâmpinând această problemă.

Dacă ieri am anticipat faptul că Danemarca nu va fi învinsă de Germania în amicalul serii, victoria Maltei în Ucraina chiar nu a putu fi prevăzută de nimeni, pe tot internetul 🙂 Mergem mai departe!

Un fost jucător de top 25, actualmente pe locul 50, Martin Klizan, și un jucător care nu a intrat niciodată în top 350 ATP, suedezul Marcus Eriksson, vor fi protagoniștii unui meci foarte dezechilibrat din runda secundă a turneului Challenger de la Prostejov, Cehia.

Slovacul Klizan joacă pe zgura din țara vecină pentru că a fost eliminat în prima săptămână de la Roland Garros, iar singura variantă este participarea la un turneu Challenger, competiții la care, de obicei, nu-și arată fața. În primul tur, Klizan a stat cam mult pe teren cu cehul Rikl, dar a câștigat în minimum de seturi.

Eriksson e un obișnuit al turneelor futures, iar la Prostejov se poate lăuda cu două victorii bune, la Lestienne și Gerald Melzer. Totuși, în acest moment pe cei doi jucători îi despart peste 400 de poziții în clasament, iar diferența de valoare e mult, mult prea mare. 2-0 pentru Klizan e un pariu mai mult decât logic.

Italia și Uruguay se vor duela într-un meci amical disputat la Nice, pe Allianz Riviera, iar de la sud-americani vor lipsi piesele grele, Suarez și Cavani. Cu probleme mari în defensivă, încasând 13 goluri în ultimele 5 deplasări, trupa lui Oscar Tabarez va avea viață grea în fața unor atacanți în mare formă precum Insigne sau Bellotti, care își pot face încălzirea pentru festivalul de goluri pe care îl pregătesc duminică atunci când vor întâlni Liechtenstein.

VEZI AICI ȘI PONTURILE ZILEI PROPUSE DE TIPSTERII NOȘTRI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Prostejov Klizan vs. Eriksson Klizan 2-0 seturi 1.53 0-2 Nu
 Franta Fotbal Amical Italya vs. Uruguay 1 DNB 1.44 3-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.21MIZĂ:  Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta BETFAIR–450 Ron Bonus

LEGENDĂ: 1 DNB = Italia câștigă, iar la egal se acordă cotă 1.00

Citește aici interpretarea mizei conform staking plan-ului recomandat de echipa noastră!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.