Flash Tips: Trei pronosticuri interesante pentru marți!

0

Echipele naționale intră în linie dreaptă pentru ultimele meciuri oficiale ale verii și se pregătesc pentru acestea prin partide amicale. Continuă însă și turneul de la Roland Garros, acolo de unde vă oferim două pronosticuri.

Israel vs. Moldova, Amical

Un meci de pregătire care are o favorită clară se va disputa între Israel și Republica Moldova. În această partidă se vor întâlni două naționale care au șanse minime să ajungă vara viitoare în Rusia.

Israel face parte din grupa G, alături de Spania, Italia, Albania, Macedonia și Liechtenstein. Gazdele acestui duel ocupă poziția a treia, fiind la 4 puncte distanță de Spania și Italia. În cele 5 meciuri disputate până acum, israelienii au obținut 3 victorii și au fost învinși doar de Italia și Spania. În ultimele cinci meciuri, atât amicale, dar și de calificare, au reușit să obțină patru victorii. Duminică Israelul va juca în fața Albaniei.

Moldova este cea mai slabă echipă din grupa D, obținând un singur punct în cinci partide disputate. În acest an, vecinii noștri au disputat patru partide în care au obținut o victorie, un egal și au suferit două înfrângeri. Trebuie să ținem cont că trei dintre aceste meciuri au fost amicale. În acest meci Moldova va pregăti meciul cu Georgia, având ocazia de a scăpa de titlul de lanterna roșie a grupei.

Pronostic: 1&sub 3.5 goluri
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Kristina Mladenovic vs. Timea Bacsinszky, Roland Garros

Primul sfert de finală de pe tabloul feminin le va pune față în față pe Kristina Mladenovic, reprezentanta gazdelor, și Timea Bacsinszky, cea mai bună jucătoare a Elveției, iar confruntarea se anunță foarte echilibrată, tensionată și spectaculoasă din mai multe motive.

Pentru Mladenovic, ediția din acest an e una cu totul și cu totul specială. Venită după o perioadă foarte bună, franțuzoaica s-a transformat rapid în marea favorită a publicului parizian, dar și a bookmakerilor. A jucat trei meciuri de trei seturi în primele patru tururi, a arătat spirit de luptă și forța de a reveni din situații limită și are toate argumentele pentru un traseu de vis.

Bacsinszky, în schimb, a câștigat în minimum de seturi trei meciuri din patru și a stat pe teren ceva mai mult doar cu Venus Williams, demonstrând că rămâne o jucătoare cu potențial pe zgură.

Atmosfera va fi infernală, iar publicul va face tot posibilul pentru a o ajuta pe Mladenovic, dar Bacsinszky e genul de jucătoar e care poate face față presiunii. Strict tenisistic, cele două jucătoare sunt foarte apropiate ca valoare, au puține minusuri, iar miza foarte mare va transforma meciul într-o bătălie pe viață și pe moarte.

Pronostic: Peste 21.5 game-uri
Cotă: 1.83 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 6/10

Jelena Ostapenko vs. Caroline Wozniacki, Roland Garros

Entuziasmul tinereții și experiența la nivel înalt vor fi față în față în duelul dintre letona Jelena Ostapaneko și daneza Caroline Wozniacki, din sferturile de fainlă de la Roland Garros.

Wozniacki, o obișnuită a fazelor finale din turneele de Mare Șlem, și-a regăsit ritmul pe zgura de la Paris, și a prins lista ultimelor opt la capătul unei săptămâni în care a jucat trei meciuri de trei seturi, reușind de fiecare dată să atingă un nivel bun în momentele importante ale partidelor.

De cealaltă parte, Ostapenko face turneul carierei și reușește să adune pentru prima dată patru victorii la o competiție de Grand Slam, trecându-și în CV victime precum Puig, Tsurenko sau Stosur, dar și o revenire frumoasă în fața australiencei.

La Praga, în startul sezonului de zgură, Ostapenko a câștigat, scor 5-7, 6-3, 7-6, iar partida de astăzi ar putea urma un scenariu asemănător, pentru că Ostapenko va încerca, din nou, să închidă punctele repede și să atace mai mult, în timp ce Wozniacki va apela la tactica defensivă care a transformat-o în una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii. E o diferență mare de stil, iar acest paradox poate duce, în special datorită lui Ostapenko, la perioade de joc în care controlul se va muta rapid dintr-o parte în alta.

Pronostic: Peste 21.5 game-uri
Cotă: 1.87 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.