Biletul Zilei: cota 2.78 pentru varianta de marți

0

Biletul Zilei propune o varinată formată din 3 meciuri pentru astăzi, iar cotația finală se ridică la valoarea 2.66, cu șanse individuale de câștig ce pleacă de la 66% în sus.

Este adevărat că luna nu a început deloc bine la categoria Biletul Zilei, unde nu am spart încă gheața, dar nu trebuie să ne pierdem cu firea, ci să rămânem concentrați la ceea ce avem de făcut.

Dominic ThiemNovak Djokovic e meciul pe care majoritatea specialiștilor l-au așteptat pentru sferturile de finală încă de la începutul competiției, iar cei doi nu au dezamăgit și și-au respectat statutul de favorit.

Dacă Djokovic a avut un mic hop de trecut cu Schwartzman, în turul trei, când a stat pe teren timp de cinci seturi, Thiem a mers perfect la Roland Garros și a câștigat toate cele 12 seturi jucate.

Austriacul nu a fost testat, dar a reușit să acceseze un nivel foarte, foarte bun și se anunță un adversar pentru sârbul văzut drept favorit. Over-ul la seturi e pariul foarte logic, chiar dacă experiențele pe zgură ale lui Thiem contra lui Djokovic nu au fost cele mai grozave.

Ucraina va disputa un meci de pregătire împotriva Maltei, iar victoria nu poate fi pusă sub semnul întrebării, dezechilibrul între cele două grupări fiind evident. Malta a marcat 7 goluri în ultimii 3 ani și mi-e greu să cred că va pune probleme azi.

VEZI AICI ȘI BANKROLL BOOSTER-UL JUCAT DE DORU RAPAN LA COTA 4.40!

Danemarca are parte de un amical de gală astăzi când va primi vizita Germaniei, iar antrenorul gazdelor nu va menaja titularii obișnuiți înaintea meciului cu Kazachstan, în timp ce Joachim Low a declarat în nenumărate rânduri că nu pune preț pe rezultatele din amicale, iar pentru această partidă a convocat și jucători de la lotul de tineret. Personal înclin să cred că danezii nu vor pierde azi, dar prefer să acopăr cu linia de handicap de două goluri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Tenis Roland Garros Djokovic vs. Thiem peste 3.5 seturi 1.50
 Ucraina Fotbal Amical Ucraina vs. Malta Ucraina câștigă la 0 1.45 0-1 Nu
 Danemarca Fotbal Amical Danemarca vs. Germania 1 HA +1.5 1.28 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.78MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Plasează-ți pariurile la SuperBet pentru a participa la promoția legendară în care poți câștiga sute de premii în valoare de peste 150.000 de Ron. Vedeți toate premiile aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.