Flash Tips: ponturile începutului de săptămână la cotă medie 2.45

0

Pentru astăzi echipa noastră vă propune 4 ponturi argumentate în regim single cu șanse foarte bune de câștig, la cotă medie 2.45.

Caroline Garcia vs. Alize Cornet, Roland Garros

Caroline Garcia și Alize Cornet sunt, alături de Kristina Mladenovic, speranțele francezilor la o performanță deosebită la această ediție a turneului de la Roland Garros. Din păcate pentru publicul gazdă, cele două franțuzoaice se vor întâlni în meci direct în faza optimilor de finală, iar înfruntarea lor se anunță foarte încinsă.

Din punct de vedere al formei și al dispoziției de joc, Cornet are un avantaj dat de victoriile obținute la adversare cu nume, precum Babos, Strycova și Radwanska, iar bookmakerii au sesizat acest aspect și o consideră ușor favorită.

Garcia, în schimb, le-a bătut pe Hibino și Paquet, apoi a fost la un pas de eliminare cu Hsieh, dar, ajutată de public, s-a redresat la timp și a driblat eliminarea.

Cum niciuna dintre cele două nu se poate mândri cu un sfert de finală la un turneu de Mare Șlem, e clar că bătălia va fi pe viață și pe moarte, iar publicul parizian va avea ce să vadă. Ambele sunt luptătoare prin definiție și nu au obiceiul să renunțe la meci, dar plusul de formă al lui Cornet ar trebui să-și spună cuvântul și să decidă un meci pe care mulți specialiști îl văd foarte lung.

Pronostic: scor corect la seturi 1-2

Cota: 4.40 la UNIBET (înregistrează-te și ia un bonus de 250 de Ron)

Miza: 3/10

VEZI AICI BANKROLL BOOSTER-UL ZILEI LA COTA 11+!

Anderson vs. Cilic, Roland Garros

Croatul Marin Cilic nu se numără pe lista marilor favoriți ai turneului de la Roland Garros, dar forma pe care a arătat-o în acest an și, mai ales, în primele trei meciuri de la Roland Garros ar trebui să sperie orice adversar.

În trei meciuri, cu Gulbis, Kravchuk și Lopez, Cilic nu doar că nu a pierdut niciun set, dar adversarii săi nu au reușit să câștige niciodată mai mult de trei game-uri într-o manșă. Din acest punct de vedere, misiunea lui Anderson se anunță dificilă. Dar nu imposibilă.

Sudafricanul Kevin Anderson e una dintre surprizele plăcute ale turneului, reușind să-l elimine pe Kyrgios și să supraviețuiască apoi unui meci de cinci seturi cu britanicul Kyle Edmund. La capătul unei săptămâni bune, Anderson va avea mult de tras contra lui Cilic, dar matchup-ul dintre cei doi e destul de avantajos.

Chiar dacă Cilic e mare favorit și, foarte probabil, va câștiga meciul, șansele ca Anderson să facă o partidă bună și să împingă duelul în cel puțin 39 de game-uri sunt foarte mari.

Pronostic: peste 38.5 game-uri

Cota: 1,95 la Fortuna (înregistrează-te și ia un bonus de 300 de Ron)

Miza: 5/10

Verdasco vs. Nishikori, Roland Garros

Turneul de la Roland Garros a ajuns în faza optimilor, moment al competiției în care accesul le este permis doar jucătorilor care au demonstrat ceva în primele meciuri, iar spaniolul Verdasco și niponul Nishikori se înscriu pe lista tenismenilor care nu au dezamăgit în capitala Franței.

Cățărat pe un plus de moral după o victorie superbă în primul tor contra neamțului Alexander Zverev, Verdasco a lăsat în spate zecile de turnee inconstante și a reușit să ajungă în optimi după alte victorii bune cu Herbert și Cuevas. Ajuns la aproape 34 de ani, „Nando” are șansa unei performanțe bune la Paris și semnalele spun că nu-i va da cu piciorul.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Adversarul său, Kei Nishikori, a cedat trei seturi în meciurile cu Kokkinakis, Chardy și Chung, nu a arătat o formă ieșită din comun, dar rămâne un jucător de top pe zgură. În 2016, tot la Roland Garros, Verdasco și Nishikori au avut nevoie de cinci seturi pentru a stabili un câștigător, iar modul în care au evoluat în acest turneu ne face să ne gândim că se vor juca cel puțin patru manșe.

Pronostic: peste 3.5 seturi

Cota: 1,55 la Fortuna (înregistrează-te și ia un bonus de 300 de Ron)

Miza: 7/10

Avellino – Venezia, Baschet, Liga A

După ce Trento a câștigat în fața celor de la Milano, cea de-a doua semifinală este una mult mai echilibrată. Scorul înainte de acest meci dintre Avellino și Venezia este de 3-2 în favoarea Veneziei. Oaspeții  mai au nevoie de un singur meci pentru a disputa finala cu trofeul pe masă.

Avellino a pierdut ultimele două meciuri în fața Veneziei, dar astăzi cred că va obține un succes. În ultimele 8 meciuri disputate în propria sală, a reușit 7 victorii. Cele două victorii ale gazdelor au fosy obținute la minim 7 puncte.

Venezia pornește cu prima șansă de a juca finala acestui sezon. 4 înfrângeri în ultimele 7 meciuri în deplasare au suferit oaspeții și trebuie să ținem cont că vor întâlni un adversar foarte motivat.

Pronostic: Avellino câștigă la peste 5,5 puncte diferență

Cota: 1,90 la Betfair (înregistrează-te și ia un bonus de 450 de Ron)

Miza: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.