Biletul Zilei: e luni și începem săptămâna în forță cu un bilet interesant

0

Varianta propusă astăzi la biletul zilei este pregătită de un nou membru al echipei noastre, un jurnalist sportiv a cărui prezentare va avea loc oficial în decursul acestei săptămâni, ca fiind un nou consilier de valoare în ale pariurilor!

Belgia va întâlni Cehia pe Heysel Stadium într-un meci de pregătire unde este anunțată o garnitură de start cu majoritatea pieselor grele în teren pentru gazde. Ne putem aștepta la un asediu permanent al diavolilor roșii asupra unei defensive cu limite tehnico-tactice a unei naționale a Cehiei, aflată în faza de schimb de generații.

În campionatul Primavera din Italia, avem parte de un derby absolut în faza sferturilor de finală între Roma U19 și Lazio U19, iar câștigătoarea va întâlni în semifinale pe învingătoarea dintre Inter și Chievo. Ambele echipe au evoluat în serii diferite în sezonul regulat, Lazio câștigând Seria A, iar Roma clasându-se pe 4 în Seria C. De remarcat că Roma este câștigătoarea cupei în acest an. Având în vedere că Edoardo Soleri și Marco Tumminello de la AS Roma ocupă pozițiile 1 și 3 în clasamentul golgheterilor cu 25 respectiv 19 goluri, iar între ei este situat atacantul lui Lazio, Alessandro Rossi cu 24 de reușite, avem tot dreptul să ne așteptăm la o partidă cu goluri!

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Amical Belgia vs. Cehia 1 1.47 2-1 Da
 Italia Fotbal Campionato Primavera Roma U19 vs. Lazio U19ambele înscriu 1.56 5-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.29MIZĂ (unități): 7/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Fortuna (fă-ți cont aici și ai primul pariu asigurat până la 300 de Ron)

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.