Flash Tips: Recomandările cu care țintim profit în acest final de săptămână!

0

Turneul de Grand Slam de la Paris continuă și astăzi și la fel și recomandările noastre pentru partide din tenis. Avem însă și două meciuri din handbal, extrem de importante, pe care le-am analizat atent.

Albert Ramos vs. Novak Djokovic, Roland Garros

Sârbul Novak Djokovic joacă în optimi la Roland Garros contra spaniolului Albert Ramos la doar două zile după ce a tras o sperietură în fața argentinianului Diego Schwartzman.

Vineri, fostul lider mondial a fost condus cu 2-1 la seturi de micuțul sudamerican, dar a avut capacitatea de a-și reveni în ultimele două seturi și de a continua în turneu, în ciuda faptului că nu a arătat un joc de un nivel foarte, foarte ridicat.

Astăzi, în fața sa va sta Albert Ramos, un spaniol care cunoaște la perfecțiune jocul de zgură și care în acest an se poate mândri cu o finală la Monte Carlo și cu un parcurs excelent la Roland Garros. E greu de crezut că Ramos nu va reuși să facă măcar jumătate din cât a făcut Schwartzman și să nu împingă meciul în cel puțin 31 de game-uri, în condițiile în care Djokovic e departe de forma sa cea mai bună și a arătat slăbiciuni în capitala Franței.

Pronostic: Peste 30.5 game-uri
Cotă: 1.91 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Dominic Thiem vs. Horacio Zeballos, Roland Garros

Văzut drept unul dintre jucătorii cu șanse reale la un parcurs lung la Roland Garros, austriacul Dominic Thiem se va înfrunta cu Horacio Zeballos din Argentina, miza fiind un loc în sferturile de finală.

În primele trei tururi, Thiem a arătat o formă foarte bună și i-a învins în minimum de seturi pe Tomic, Bolelli și Johnson, iar norocul său s-a numit retragerea belgianului David Goffin, care i-a permis lui Zeballos să avanseze pănă în turul al patrulea.

Argentinianul a arătat foarte bine cu Karlovic și Mannarino, meciuri în care a servit excelent și pe care le-a câștigat în trei seturi, dar, cel mai probabil, ar fi pierdut meciul cu Goffin. Totuși, în primul set a reușit să stea aproape de belgian, iar un scenariu apropiat nu e exclus și pentru meciul cu Thiem.

Pronostic: Peste 30.5 game-uri
Cotă: 2.02 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Garbine Muguruza vs. Kristina Mladenovic, Roland Garros

Meciul dintre Garbine Muguruza și Kristina Mladenovic, una dintre cele trei reprezentante ale Franței rămase în concursul de la Roland Garros, este, probabil, cel mai echilibrat din faza optimilor, ambele numărându-se printre jucătoarele cotate cu șanse bune la câștigarea trofeului.

Muguruza e câștigătoarea din 2016, iar în primele trei meciuri a trecut de Schiavone, Kontaveit și Putințeva, gâsindu-și forma de joc la momentul oportun pentru a avea șanse la apărarea trofeului, iar adversara de astăzi este cum nu se poate mai potrivită pentru un meci lung.

În primele trei tururi, Mladenovic a învins-o clar pe Errani, dar a avut nevoie de trei seturi foarte lungi pentru a trece de americancele Brady și Rogers. De fiecare dată a arătat că poate reveni și întoarce meciul, iar pe final a arătat o putere de luptă ieșită din comun.

Sunt două jucătoare foarte puternice, cu lovituri excepționale din spatele terenului și cu servicii peste media WTA-ului, motiv pentru care over-ul la game-uri ar trebui să fie un pariu inspirat.

Pronostic: Peste 21.5 game-uri
Cotă: 1.77 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 6/10

HC Dobrogea Sud Constanța vs. Potaissa Turda, Liga Națională

După 31-30 la Turda în primul meci, Constanța este cu cuțitul la os înaintea meciului secund și doar victoria o menține în cursa pentru medaliile de bronz.

Iar constănțenii cu siguranță vor fi motivați la maxim înaintea acestui duel, în condițiile în care până acum în istoricul partidelor dintre cele două echipe din acest sezon s-a fructificat avantajul terenului propriu. Ardelenii vor fi ceva mai obosiți, au avut un final de sezon foarte încărcat până acum și acest lucru va conta.

Pronostic: HC Dobrogea Sud Constanța -3.5 goluri în prima repriză
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 6/10

PSG Handball vs. Vardar Skopje, Liga Campionilor

Finala Ligii Campionilor se anunță a fi una fantastică: PSG-Vardar, poate și cele mai bune formații din acest sezon.

Ambele echipe au avut însă meciuri foarte solicitante în semifinale, francezii reușind să învingă pe Veszprem la limită, așa cum și Vardar a făcut-o cu Barcelona. Am văzut însă două echipe foarte motivate, am văzut și un jucător de geniu în persoana lui Luka Cindric, care a decis practic finalul meciului cu Barcelona și foarte probabil va avea parte de un tratament special din partea adversarilor.

Diferența dintre cele două echipe nu e mare și ar trebui să avem un meci echilibrat.

Pronostic: Vardar Skopje +2.5 goluri
Cotă: 1.55 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.