Biletul Zilei: așteptăm bani de la handicapurile asiatice duminică

0

Biletul Zilei propune cititorilor o variantă cu șanse foarte bune de reușită, formată din 3 meciuri ale căror estimări individuale de câștig pleacă de la 77.5% în sus.

Este adevărat că primele 3 variante propuse în această lună au fost ocolite de noroc, dar un parior adevărat știe că astfel de perioade sunt inevitabile, la fel ca și perioadele bune, de multe câștiguri consecutive.

FC Botoșani primește vizita Pandurilor în ultima etapă a play-out-ului, una în care chiar și bookmakerii se așteaptă la blaturi ordinare, cotele având valori nefirești față de momente de mijloc ale sezonului regulat. Personal mă aștept ca FC Botoșani să își apere corect șansele în fața unei echipe a Pandurilor care nu are altă variantă decât victoria. Acoperim, totuși, și o eventuală victorie la limită a oaspeților.

Cu o singură înfrângere pe propriul teren în 20 de meciuri disputate în acest sezon, Tenerife poate spera la o clasare pe locul 3 la finele sezonului regulat care se termină după etapa de azi, dacă dispune de Gimnastic, echipă ce a terminat în jumătatea inferioară a clasamentului, cu un parcurs modest în deplasare, dar care la capitolul meciuri directe le-a cam dat bătăi de cap. E mult mai multă valoare individuală în lotul lui Tenerife, dar acoperim și varianta egalului.

VEZI AICI BANKROLL BOOSTER-UL ZILEI DE COTA 21.60!

Finala play-off-ului de promovare în Serie A programează astăzi meciul tur între Carpi și Benevento, două echipe care sunt experte ale jocului tacticizat, mai ales într-un meci crucial, unde ne așteptăm la un șah etern din partea antrenorilor care nu vor fi dispuși să riște nimic din primele 90 de minute. Doar 28% din meciurile disputate de Carpi în sezonul regulat (12 din 42) au văzut mai mult de 2 goluri pe tabelă, în timp ce Benevento are un procentaj de 43% (18 din 42).

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 FC Botoșani vs. Pandurii Botoșani +1 HA 1.27 2-1 Da
 Spania Fotbal La Liga 2 Tenerife vs. Gimnastic Tenerife HA 0 1.29 0-1 Nu
 Italia Fotbal Serie B Carpi vs. Benevento Sub 3 goluri HA 1.26 0-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.06MIZĂ (unități): 8/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

LEGENDĂ:

  • Botoșani +1 Handicap Asiatic = Dacă Botoșani pierde la fix 1 gol diferență se returnează miza (pariul primește cota 1
  • Tenerife Handicap Asiatic 0 = la egalitate se returnează miza
  • Sub 3 goluri Handicap Asiatic = în caz de FIX 3 goluri se returnează miza

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.