Ponturile Zilei: 6 ponturi SINGLE pentru miercuri la cotă medie 1.74

2

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Spania Baschet ACB Valencia vs. Real Madrid 2 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Olanda Tenis ATP S-Hertogenbosch Andreas Seppi vs. Gilles MullerPeste 23.5 game-uri 1.95  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP Stuttgart Alexander Zverev vs. Adrian MannarinoScor corect 2-0 1.88  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Olanda Tenis ATP S-Hertogenbosch Nicolas Mahut vs. Julien Benneteau Peste 9.5 game-uri în primul set1.50  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP Stuttgart Tommy Haas vs. Roger Federer Tommy Haas +5.5 game-uri 1.55  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana HandbalIHF Emerging Nations Championship Kosovo vs. AlbaniaPeste 65.5 goluri 1.85  MAXBET–900 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.74PROFIT: -8.16

 

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Valencia vs. Real Madrid, ACB

Real Madrid este obligată să obțină o victorie pe terenul Valenciei pentru a recupera meciul pierdut la Madrid. Astăzi, madrilenii pornesc favoriți după ce au câștigat patru din ultimele cinci meciuri jucate la Valencia. În acest meci vom asista si la un duel între Llull și Dubljevic, care în primele două meciuri au fost cei mai buni marcatori. Cei de la Valencia au aruncat foarte bine din afara semicercului în finală, având în primul meci 55% de la trei puncte, iar în ciuda faptului că au aruncători foarte buni de la distanță, Realul nu a impresionat în primele două meciuri la acest capitol.

Andreas Seppi vs. Gilles Muller, ATP S-Hertogenbosch

Over-ul la game-uri într-un meci în care e implicat luxemburghezul Gilles Muller e întotdeauna o variantă, iar meciul din turul al doilea de la Hertogenbosch, unde îl va întâlni pe italianul Andreas Seppi, n-ar trebui să facă notă discordantă.

Se joacă pe o iarbă rapidă, într-un turneu în care Muller a ajuns până în finală în 2016 și până în semifinale în 2015. Din acest punct de vedere, luxemburghezul ar trebui să-și facă datoria, iar semnele de întrebare ar trece în terenul lui Seppi.

Italianul e ceea ce fanii tenisului numesc „all rounder”, adică genul de jucător care poate produce tenis pe toate suprafețele. Pe iarbă compensează lipsa forței cu o deplasare foarte bună, ia mingea foarte devreme și arată siguranță în schimburile care se lungesc. În ultimii șase ani, singurul under la game-uri între Seppi și Muller, în cinci meciuri, a venit pe zgură, suprafața slabă a luxemburghezului.

Alexander Zverev vs. Adrian Mannarino, ATP Stuttgart

Tânărul neamț Alexander Zverev debutează în sezonul de zgură în turul al doilea de la Stuttgart, turneu a cărui finală a pierdut-o în 2016, iar misiunea sa la meciul de astăzi nu ar trebui să fie foarte complicată.

Pe iarbă, Zverev își pune în evidență serviciul excelent și loviturile năpraznice din spatele terenului, performanțele sale pe această suprafață nevenind surprinzător. Pentru un 2-0 contra lui Mannarino, un adversar cu experiență pe iarbă, dar mai mult decât accesibil, neamțul nu are nevoie să atingă nici măcar 80% din potențialul maxim, pentru că adversarul are un stil care nu-l poate deranja în prea multe aspecte ale jocului.

Nicolas Mahut vs. Julien Benneteau, ATP S-Hertogenbosch

Veniți dintr-o generație foarte bună a tenisului francez, Nicolas Mahut și Julien Benneteau nu au mai fost adversari de nouă ani, dar miercuri vor sta față în față pentru un loc în optimile de la Hertogenbosch, turneu pe care Mahut l-a câștigat în ultimii doi ani.

Mahut e marele favorit al partidei, pentru că întreaga carieră a fost un jucător excepțional pe iarbă, suprafața sa cea mai bună. „Nico” a câștigat ultimele două ediții ale competiției olandeze și intră, așadar, în meci cu presiunea apărării punctelor.

Cel mai probabil, Mahut nu va avea foarte mari probleme pe propriul serviciu, iar șansele over-ului în primul set depind de forma lui Benneteau. Acesta din urmă e un jucător cu experiență, care în ultimii ani a livrat foarte puțin tenis de calitate din cauza accidentărilor. Totuși, rămâne un jucător bun de serviciu, cu lovituri decente și joc de fileu foarte bun, așa că are argumentele necesare pentru a nu pierde ritmul foarte rapid în primul set.

Tommy Haas vs. Roger Federer, ATP Stuttgart

Cel mai așteptat meci al zilei de miercuri de la Stuttgart este cel dintre Roger Federer și Tommy Haas, doi dintre cei mai spectaculoși jucători din epoca modernă a tenisului, partida marcând reîntoarcerea marelui campion elvețian în circuit după mai bine de două luni de pauză.

Federer e văzut drept mare favorit la câștigarea turneului de la Stuttgart și, implicit, e omul cu prima șansă în meciul de astăzi, dar partida ar putea fi puțin mai echilibrată decât sugerează specialiștii.

De ce? În primul rând pentru că iarba este singura suprafață pe care veteranul Haas mai poate ridica pretenții. Ajuns la 38 de ani, Haas a jucat de patru ori pe iarbă contra lui Federer, a câștigat o dată, iar toate cele trei înfrângeri au fost strânse. În general, Federer nu turează la maximum motoarele în primele meciuri ale turneelor mici și cu atât mai mult n-o va face în fața unui vechi prieten care joacă în fața propriilor spectatori.

Kosovo vs. Albania, IHF Emerging Nations Championship

În Bulgaria avem un turneu de handbal organizat de IHF pentru statele mici din acest sport. Ajunsă în etapa a treia a grupelor, competiția se derulează fără surprize până acum, dar cu scoruri astronomice sau goluri multe.

Iar Albania este una din echipele foarte slabe prezente la acest turneu. Cu 50 și 54 de goluri încasate de la Irlanda și Turcia, albanezii n-au nicio șansă nici în fața lui Kosovo în această după-amiază.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.