Ponturile Zilei: 7 recomandări SINGLE la cotă medie 1.87

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

VEZI AICI ȘI BILETUL ZILEI! AVEM 5 CÂȘTIGĂTOARE DIN ULTIMELE 5 POSIBILE!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Rusia Fotbal Cupa Confederațiilor Rusia vs. Noua Zeelandă Rusia -1.5 1.98  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal CE U21 Spania U 21 vs. Macedonia U21 Spania marchează în ambele reprize 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Spania Fotbal Play-off segunda div. Getafe vs. Huesca 1 1.88  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Olanda Tenis ATP Hertogenbosch Cilic vs. Karlovic tie-break în primul set 1.90  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP StuttgartZverev vs. Lopez peste 23.5 game-uri 1.90  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Stuttgart Pouille vs. Paire Pouille -1.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Italia Tenis Challenger Caltanissetta Lorenzi vs. Albot Lorenzi 2-0 1.85  NETBET–1500 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.87PROFIT: +20.81

Rusia – Noua Zeelandă

În deschiderea acestei ediții a Cupei Confederațiilor, gazda Rusia va avea parte de un adversar facil care nu va opune o rezistență foarte mare în acest meci. Noua Zeelandă vine din postura de câștigătoare a Cupei Oceaniei pe Națiuni, find probabil cea mai slabă participantă la acest turneu. În ultimele două amicale neo-zeelandezi au suferit 2 înfrângeri în fața Belarusului și Irlandei de Nord. Un atuu pentru ruși este faptul că evoluează în fața propriilor suporteri. Rușii au remizat în ultimul meci amical scor 1-1 în fața naționalei statului Chile.

Spania U21 – Macedonia U21

Cu un lot evaluat la aproape 270 de milioane de euro ibericii sunt favoriți la marele trofeu al acestui european. Din lotul spaniolilor vor face parte vedete ca Saul, Asensio sau Belerin. La această categorie de vârstă spaniolii nu au pierdut de peste un an. Macedonenii au o generație foarte bună care sunt într-o formă de zile mari, obținând 5 victorii fără gol primit în ultimele 5 meciuri. Astăzi ne așteptăm la un meci spectaculos în care să vedem multe goluri.

Getafe – Huesca

Returul semifinalei din play-off-ul Ligii secunde a Spaniei va porni de la scorul de 2-2 înregistrat la finalul manșei tur. Echipa lui Paul Anton care nu a jucat a condus cu scorul de 2-0 dar apoi s-a văzut egalată în minutul 94 al meciului. Getafe astăzi este favorită la victorie și automat la calificarea în finala play-off-ului. Ultima înfrangere pe Coliseum Alfonso Perez pentru gazde a fost în septembrie 2016, iar în ultimele 6 meciuri pe acest stadion au înregistrat 5 victorii. Huesca vine după 2 înfrângeri suferite în ultimele 3 partide jucate pe teren străin.

Cilic – Karlovic 

Nu ai nevoie de un doctorat în pariuri sportive ca să-ți dai seama că șansele ca break-urile să apară între croații Marin Cilic și Ivo Karlovic, pe iarbă, sunt foarte, foarte mici.

Între o linie foarte mare de over (25,5 game-uri) și un tiebreak în primul set la o cotă foarte, foarte mică pentru un asemenea pronostic alegem varianta a doua, cu riscul de a nu găsi neapărat valoare în cotă. Totuși, e foarte greu de crezut că vreunul dintre cei doi va reuși să returneze „bombele” adversarilor și să fugă cu un break decisiv. Așteptăm game-uri scurte, făcute în mare parte din serviciu, pentru că ambii au excelat până acum la acest capitol.

Zverev – Lopez 

Mischa Zverev și Feliciano Lopez sunt doi jucători care au ajuns pe merit în semifinalele turneului de la Stuttgart (Germania), arătând, pe parcursul competiției, de ce sunt unii dintre oamenii foarte, foarte înzestrați pe iarbă.

Într-o eră în care jucătorii de tipul lor dispar pe capete, Zverev și Lopez continuă să joace servici-vole, caută drumul spre fileu cu orice ocazie, iar o astfel de confruntare va oferi un spectacol pe cinste. Zverev a stat mai puțin pe teren și a fluierat pe lângă Jaziri, Hanfmann și Haas, în timp ce Lopez a avut de tras cu Berdych și Chardy, ajungând de fiecare dată în trei seturi. Noi așteptăm spectacol, dar și echilibru, pentru că amândoi servesc bine în această săptămână.

Pouille  vs. Paire 

În a cincea semifinală a anului, francezul Lucas Pouille, singurul cap de serie rămas pe tabloul de la Stuttgart, îl va înfrunta pe conaționalul Benoit Paire, jucător care a surprins prin forma bună arătată în Germania.

Până să prindă un moment foarte bun la Stuttgart, unde i-a învins în minimum de seturi pe Troicki, Gojowczyk și Janowicz, Paire avea bilanț negativ pe iarbă de-a lungul întregii cariere, iar performanța bună de la Stuttgart poate fi pusă pe seama unui vârf de formă atins în această perioadă.

Pouille, în schimb, e jucătorul mai constant, care a jucat aproape perfect cu Kohlschreiber, după ce în primul tur a salvat la limită o minge de meci cu Struff. Pouille are jocul ceva mai consistent, are un plus la retur și acoperă mai bine și mai des fileul, așa că banii noștri merg pe el.

Lorenzi vs. Albot 

Italianul Paolo Lorenzi a câștigat în 2016 turneul challenger de la Caltanissetta, din Italia natală, iar în 2017 a reușit să ajungă în semifinale din postura de favorit principal. Aici, el îl va întâlni pe moldoveanul Radu Albot, tenismen în fața căruia pornește clar cu prima șansă.

Surprinzător pe undeva, Lorenzi a pierdut câte un set cu Djere și Andreozzi, dar se poate spune că cei doi adversari se află la un nivel mai bun pe zgură decât al lui Albot. Moldoveanul, în schimb, a avut de dat două lupte crâncene cu Sandgren și Bellotti, dar a gpsit de fiecare dată calea spre victorie.

În mod cert, Lorenzi e jucătorul mai valoros, iar victoria sa în minimum de seturi merită atacată. În primul rând pentru că va avea motivația pentru a-și apăra punctele câștigate aici anul trecut, iar în al doilea rând pentru că întâlnește un adversar cu un stil asemănător de joc cu al lui, pe care-l poate contraataca foarte ușor.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.