Biletul Zilei: de neoprit – facem 6/6 Win sâmbătă?

0

Sâmbătă oferta pare ceva mai bună, dar nu trebuie să picăm în capcana atracției și să mărim numărul de evenimente pe care le jucăm pe bilet în mod normal. Trecem printr-o serie câștigătoare excelentă și căutăm să menținem acest standard.

În a cincea semifinală a anului, francezul Lucas Pouille, singurul cap de serie rămas pe tabloul de la Stuttgart, îl va înfrunta pe conaționalul Benoit Paire, jucător care a surprins prin forma bună arătată în Germania.

Până să prindă un moment foarte bun la Stuttgart, unde i-a învins în minimum de seturi pe Troicki, Gojowczyk și Janowicz, Paire avea bilanț negativ pe iarbă de-a lungul întregii cariere, iar performanța bună de la Stuttgart poate fi pusă pe seama unui vârf de formă atins în această perioadă.

Pouille, în schimb, e jucătorul mai constant, care a jucat aproape perfect cu Kohlschreiber, după ce în primul tur a salvat la limită o minge de meci cu Struff. Pouille are jocul ceva mai consistent, are un plus la retur și acoperă mai bine și mai des fileul, așa că banii noștri merg pe el.

Rusia, gazda turneului de Cupa Confederațiilor, are meci ușor în deschiderea turneului, tocmai împotriva celei mai slabe reprezentative prezentă, Noua Zeelandă. Există o diferență enormă de valoare între cele două loturi. Antrenați de un american în vârstă de doar 36 de ani, neo-zeelandezii se vor baza în primul rând pe cel mai valoros jucător din lot, atacantul Chris Wood, care evoluează la Leeds United, dar care cu siguranță va fi izolat de fundașii ruși. Mizăm pe gazde care au arătat o poftă extraordinară de joc sub comanda lui Stanislav Cherchesov.

Pentru a vedea mai multe pariuri pe care le voi plasa personal, vă invit să urmăriți pagina mea de facebook.  

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Tenis ATP Stuttgart Pouille vs. Paire 1 1.66 2-0 Da
Rusia Fotbal Cupa Confederațiilor Rusia vs. Noua Zeelandă 1 & over 1.5 1.57 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.60 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:  Da

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.