Ponturile zilei: 10 recomandări la cotă medie 1.87!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Olanda Tenis  ATP Hertogenbosch Muller vs. Bedene Muller -2.5 game-uri 1.75 888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Olanda Tenis ATP Hertogenbosch Karlovic vs. Medvedev Over 25.5 game-uri 1.74  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP Stuttgart Berdych vs. Lopez Over 23.5 game-uri 1.96  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Stuttgart Haas vs. Zverev Over 9.5 game-uri în primul set 1.55  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Portugalia Tenis Challenger Lisabona Balazs vs. De Loore 1 1.87  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Irlanda Fotbal Premier Division Cork vs. Limerick 1 & Over 2.5 goluri 1.75  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Baschet Campionatul European Feminin Serbia vs. Grecia Serbia -9.5 puncte HA 2.05  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Baschet Campionatul European Feminin Ungaria vs. Spania Spania peste 73.5 puncte 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Baschet Campionatul European Feminin Slovenia vs. Franța Franța -14.5 puncte HA 2.23  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Baschet Campionatul European Feminin Turcia vs. Slovacia peste 131.5 puncte 1.90  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.87PROFIT: -7.31

VEZI AICI ȘI BILETUL ZILEI PROPUS DE ECHIPA NOASTRĂ!

Muller  vs. Bedene 

Semifinalist în 2015 și finalist în 2016, luxemburghezul Gilles Muller a produs întotdeauna tenis de nivel foarte inalt pe iarba olandeză de la Hertogenbosch, unde vineri îl va întâlni pe britanicul Bedene pentru un loc în careul de ași.

Bedene a convins pe zgură în acest an, a obținut două victorii bune în Olanda, cu Istomin și Escobedo, dar ar trebui să aibă mari dificultăți în fața unui adversar care intră în meci cu foarte multe puncte forte. Muller a servit exemplar în meciul cu Seppi, din optimi, a găsit mai mereu drumul spre fileu, a închis multe puncte și a rezistat bine și în schimburi. Luxemburghezul are, așadar, atuurile necesare pentru a răspunde jocului adversarului său, iar handicapul nu e unul deloc greu de acoperit.

Karlovic – Medvedev 

Șansele ca Medvedev să se atingă în vreun fel de serviciul uriașului croat Ivo Karlovic sunt foarte, foarte mici, linia pentru over e foarte mare, dar rusul a arătat în acest început de sezon de iarbă că poate fi un jucător care merită încredere.

La Hertogenbosch, Medvedev a venit din calificări, a strâns patru victorii cu jucători buni (Ram, Smyczek, Haase, Kokkinakis) și ar trebui să confirme parcursul excelent printr-o evoluție care să se ridice la nivelul lui Karlovic, un tenismen greu de depășit pe iarbă. Întrebarea care se pune este dacă Medvedev va reuși să-și țină calmul și să nu-i ofere oponentului șanse pe propriul serviciu, iar noi credem că o va face, pentru că are varietate în joc necesară pentru a-l pune în încurcătură pe croat.

Berdych – Lopez 

Din nou, bookmakerii atribuie o linie mare de over pentru un meci pe iarbă, de data aceasta protagoniștii numindu-se cehul Tomas Berdych și ibericul Feliciano Lopez. Din nou, specialiștii sunt îndreptățiți să se aștepte la un meci cu multe game-uri, pentru că ambii adversari arată foarte bine pe cea mai rapidă suprafață a circuitului.

Berdych a fost foarte stăpân pe propiul serviciu în meciul cu Tomic, a terminat cu un procentaj excelent al punctelor câștigate cu prima minge, iar acest detaliu e îmbucurător în vederea unui over. Lopez, un specialist al ierbii, servește și el foarte bine, are obiceiul să ajungă în tiebreak-uri, așa că e de așteptat ca cei doi să treacă de linia celor 23,5 game-uri.

Haas – Zverev over 9,5 game-uri în primul set @1.55 Unibet 6/10

La două zile după ce l-a învins pe marele Roger Federer, veteranul german Tommy Haas va sta față în față cu compatriotul Mischa Zverev pentru un loc în semifinalele de la Stuttgart, turneu al cărui condiții îi avantajează din plin pe ambii jucători.

Iarba e suprafața pe care Haas și Zverev își pot atinge potențialul maxim, ambii au arătat bine spre foarte bine în cele două meciuri jucate la Stuttgart, iar primul set va fi decisiv în soarta meciului și se va desfășura pe niște coordonate simple. Zverev va fi cel care va ataca, va servi mai puternic și va pune presiune pe fileu, în timp ce Haas va trebui să găsească răspunsurile din spatele terenului, scenariu care ar trebui să conducă spre o primă manșă decisă după minimum 10 game-uri.

Balazs  vs. De Loore 

Ungurul Attila Balazs a jucat foarte puțin între 2013 și 2016, dar anul trecut a revenit în forță în circuitul futures, a strâns 55 de victorii, a făcut rost de un clasament decent, iar în acest sezon a trecut la următorul nivel, turneele challenger. Într-o astfel de competiție, la Lisabona, îl va înfrunta pe belgianul De Loore în faza sferturilor de finală, atacând meciul după o serie de șapte victorii consecutive și două succese importante cu Giraldo și Domingues.

De Loore, care a eliminat doi reprezentanți ai gazdelor, pe Elias și Silva, e un jucător înalt, de serviciu, dar jocul său poate fi anihilat foarte ușor pe zgură de un tenismen de genul lui Balazs. Maghiarul se deplasează bine în teren, are o defensivă foarte bună, își construiește bine punctele și nu de puține ori rupe ritmul pentru a nu-i oferi constanță adversarului. Forma sa merită speculată, iar cota e una deloc rea.

Serbia – Grecia

Campioana Europeană, Serbia va începe aventura de  apărare a titlulul European în meciul de astăzi cu Grecia.  Sârboaicele sunt în reconstructie după ce o serie de jucătoare s-au retras. Milica Dabovic este absentă dar din lot face parte sora ei Ana Dabovic. Sârboaicele sunt favorite la victorie la victorie în acest meci contra grecoaicelor deoarece diferența de valoare dintre jucătoare își va spune cuvântul.

Ungaria – Spania

Spania condusă de  Alba Torrens și Marta Xargay este favorită la fazele superioare la acest campionat european. Ungaria a evoluat foarte bine în ultimele 4 jocuri amicale și a obținut victorii la scor iar în ultimele 3 meciuri au înscris minim 84 de puncte. În acest an Spania a disputat 8 meciuri, toate amicale. Din aceste meciuri au câștigat 7 iar singura înfrângere a  fost în fața Franței. Cele două echipe s-au întâlnit și la precedentul european, dar atunci victoria a revenit Spaniei la o diferență de 23 de puncte.

Slovenia – Franța

După ce în urmă cu 2 ani a evoluat pe parchetul sălii din Timișoara la Europeanul din 2015, naționala Franței este una dintre favorite la câștigarea acestui turneu. Primul pas trebuie să îl facă astăzi pentru câștigarea primului loc, ținând cont că se află în grupă cu Serbia. La fel ca și în ultimii ani, astăzi principala aruncătoare a franțuzoaicelor va fi Celine Dumerc. Slovenia a suferit 2 înfrângeri categorice în ultimele două jocuri de pregătire înaintea acestui meci în fața Muntenegrului. Echipa Franței vine după 7 victorii în ultimele 7 meciuri disputate ceea ce înseamnă că au un moral foarte bun.

Turcia  – Slovacia

Un alt meci dezechilibrat al acestei zile este întâlnirea dintre Turcia și Slovacia. Aria de selecție este mult mai mare pentru turcoaice deoarece au cea mai puternică întrecere internă din Europa. Turcia vine după două victorii în fața Letoniei pe care le-au învins clar după cum o arată scorul. În ultimele 3 meciuri amicale slovacele au fost învinse chiar dacă au întâlnit adversare modeste. Ultima întâlnire directă a fost în 2015, dar acea partidă a fost câștigată clar de  Turcia.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.