Biletul Zilei: următorul pas pentru vineri – 5 din 5 WIN!

0

Dragii mei, traversez o perioadă excelentă la Biletul Zilei unde am oferit 4 variante câștigătoare consecutiv și vă mulțumesc pentru mesajele de felicitări. Ieri am decis să nu ofer nicio variantă la Biletul Zilei din motive simple: timpul nu mi-a permis, am avut alte priorități.

Însă pe pagina mea de Facebook, am postat 2 Value Bets REALE, jucate de mine de la prima oră a dimineții, ambele câștigătoare la cote de peste 2.00!

ATENȚIE: a se înțelege prin Value Bet ceea ce semnifică termenul cu adevărat, nu ceea ce consideră unii dintre cei mai urmăriți ”așa-ziși tipsteri” din România care oferă câte un meci de cota sub 1.50 și îl numesc Value Bet doar pentru că au ei încredere mai mare în șansele de reușită! Mare atenție, pariorilor! Habar nu au despre ce vorbesc! Majoritatea site-urilor care oferă ponturi din România au în spate tineri, majoritatea agramați, care plasează pariuri fără argumentări, după analize pur-statistice și habar nu au să evalueze cotele. Prostia este promovată în cel mai jalnic mod în acest domeniu!

Să revenim la varianta de astăzi, cele două meciuri propuse sunt exclusiv din fotbal, din campionate de plan secund care se află în desfășurare.

În Estonia, avem parte de o partidă de pe urma căreia putem profita: nu contează situația din clasament, golaveraj sau alte aspecte statistice, care oricum ne sunt favorabile pentru acest meci! Nomme Kalju, ocupanta locului 3, va primi vizita formației de pe poziția a 7-a din 10, Sillamae Kalev. Este o diferență de 21 de puncte între cele două, dar, după cum spuneam, nu acesta este aspectul decisiv al pariului nostru, ci faptul că oaspeții au pierdut în pauza cauzată de meciurile internaționale, o grămadă de jucători, deoarece salariile nu au fost plătite de luni de zile. Au mai rămas maxim 10 seniori în lot, restul va fi completat cu efectiv de la echipa de tineret!

În Irlanda, killerii campionatului, Cork City, evoluează pe propriul teren, iar foarte probabila victimă din această seară este Limerick, formație de jumătatea clasamentului, cu o medie de 1.41 goluri primite per meci în acest sezon. Adăugăm în ecuație media de 2.82 goluri înscrise per meci de Cork și procentajul de 88% din meciurile disputate în acest sezon în care au înscris minim 2 goluri per meci și avem argumente puternice pentru selecția noastră.

Obține GRATUIT toolkit-ul ”3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști” în valoare de 127 de Ron!

AFLĂ CUM

VEZI AICI ȘI BILETUL ETAPEI PENTRU 16-18 IUNIE!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 ESTONIA Fotbal Meistriliiga Kalju vs. Sillamae Kalju -1.5 HA 1.52 8-0 Da
 Irlanda Fotbal Premier Division Cork City vs. Limerick Cork peste 1.5 goluri 1.36 4-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.07 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.