Ponturile zilei: 5 recomandări SINGLE pentru duminică

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Spania Fotbal Segunda Division Tenerife vs. Cadiz 1 2.10  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
Olanda Tenis ATP Hertogenbosch Karlovic vs. Muller tie-break în primul set 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Halle Seppi vs. Lacko 12.10 1.65  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP Halle Escobedo vs. Pospisil 2 1.64  SPORTINGBET–700 Ron Bonus VOID
 Germania Tenis ATP Stuttgart Pouille vs. Lopez 1 2.10  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.87PROFIT: +6.15

CÂȘTIGĂ O EXCURSIE ÎN DUBAI ALĂTURI DE 5 PRIETENI PENTRU 4 NOPȚI!

Tenerife – Cadiz

La sfârsitul acestei partide se va ști cine o va întâlni pe Getafe în finala play-off-ului pentru promovarea în Primera Division. Cadiz trebuie să își apere avantajul de 1-0 înregistrat la finalul manșei tur. În ultimele 6 meciuri din deplasare Cadiz are o singură victorie și 4 egaluri ceea ce i-ar fi suficient astăzi. Chiar dacă este favorită la victorie astăzi Tenerife are o singură victorie în ultimele 4 partide disputate acasă.

Karlovic – Muller 

Ivo Karlovic și Gilles Muller se numără de ani buni printre protagoniștii sezonului de iarbă din circuitul ATP, iar 2017 nu pare să facă excepție, cei doi urmând să se lupte pentru trofeul de la Hertogenbosch.

Din nou, bookmakerii așteaptă un meci foarte, foarte echilibrat și foarte lung, iar argumentele există din plin. Anul trecut, pe iarbă, Karlovic și Muller au jucat de două ori, în semifinale la Hertogenbosch și în finală la Newport, iar întâlnirile lor au produs nu mai puțin de cinci tiebreak-uri din tot atâtea jucate. Cota pentru un tiebreak în primul set e mică pentru un astfel de pronostic, dar și riscul e foarte mic, în condițiile în care game-urile vor fi din nou scurte, iar oportunitățile pe serviciu advers nu vor apărea.

Seppi vs. Lacko 

Italianul Andreas Seppi e favorit în meciul cu slovacul Lukas Lacko, iar experiența superioară pe iarbă și meciul bun făcut cu Muller, la Hertogenbosch, ne fac să credem că-și va respecta statutul și va câștiga.

După o înfrângere foarte strânsă în fața lui Muller, în Olanda, Seppi a lăsat doar șase game-uri în partida cu Masur și a rămas la nivelul foarte bun arătat în meciul contra luxemburghezului. Italianul are un stil foarte periculos pe iarbă, pentru că nu servește foarte tare, dar returnează bine, atacă mingea foarte repede și nu prea lasă timp de reacție adversarului. Lacko nu e chiar un monument de constanță, chiar dacă are potențial pe această suprafață, așa că mergem cu încredere pe mâna italianului.

Pospisil vs. Escobedo 

Cândva sfertfinalist la Wimbledon, canadianul Vasek Pospisil a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimii ani, dar a dat semne de revenire odată cu începerea sezonului de iarbă. La Hertogenbosch, în Olanda, a venit din calificări și s-a oprit abia în sferturi, răpus de un Cilic aflat într-o formă excelentă.

Sâmbătă, în calificările de la Halle, a lăsat doar trei game-uri cu Altmaier, iar duminică va juca pentru un loc pe tablou contra americanului de origine mexicană Ernesto Excobedo. Pospisil și al lui serviciu vor face ravagii pe o asemenea suprafață rapidă, iar plusul de experiență ar trebui să-și spună și el cuvântul.

Pouille  vs. Lopez 

Finala turneului german de la Stuttgart se va disputa între doi jucători din generații diferite, veteranul Feli Lopez și francezul Lucas Pouille.

Lopez a petrecut foarte, foarte mult timp pe teren și a trecut în trei seturi de Chardy, Berdych și Mischa Zverev, dar a supraviețuit de fiecare dată datorită serviciului. Totuși, duminică va avea în față un adversar de top la retur, iar misiunea sa va fi foarte grea.

Dacă Lopez excelează doar la serviciu și la jocul la fileu, Pouille e întruchiparea tenismenului complet, capabil să joace și să ofere tenis bun pe toate suprafețele. Francezul e în formă, servește la parametri maximi, returnează de minune și controlează punctele lungi grație loviturilor constante din spatele terenului. E un meci care se anunță echilibrat, dar Pouille e omul care a inspirat mai multă încredere de-a lungul turneului.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.