Biletul Zilei: vezi selecțiile lui Mihalache pentru luni

0

Iată că ne-am împiedicat într-un final de chinezii lui Fabio Capello, iar seria pozitivă de la Biletul Zilei s-a rupt la 6 consecutive. Dar…dacă stăm să privim așa cum mi-a scris ieri un urmăritor că a mizat în fiecare zi biletele mele plecând de la o sumă și a ajuns la cota 160 după 6 zile, parcă îmi dă fiori pe șira spinării 🙂

Ieri am mai furnizat un nou pariu SINGLE câștigător la cotă 2.14 pe pagina mea de facebook, așa că nu ar strica să-i dai cu Follow pentru a avea acces la pariurile mele. În același sens am lansat un proiect prin care doresc să împărtășesc cât mai mult din cunoștințele mele pariorilor și să dau o mână de ajutor tuturor celor care consideră că pot profita de sfaturile mele. VEZI AICI DETALIILE PROIECTULUI!

Varianta propusă azi se bazează exclusiv pe tenis. Fotbalul de astăzi nu-mi place din punct de vedere al valorii cotelor. Toată lumea se va îngrămădi pe Germania, dar vor lua orbește cote sub 1.40 și pentru acest meci mi se pare cam puțin, nu știu de ce. Prefer să dau cu skip. Germania este favorită indiscutabilă, dar mi se pare cam mare procentajul de peste 70% la victorie exprimat de cote, astfel că…ori handicap, ori AVOID.

Ultima victorie a belgianului Steve Darcis pe iarbă a venit în urmă cu aproape trei ani, în calificări la Wimbledon, când îl învingea pe ucraineanul Marchenko. De atunci, a jucat doar patru meciuri și le-a pierdut pe toate, iar luni are șanse să-și prelungească seria neagră pe cea mai rapidă suprafață din circuit.

În primul tur de la Queen’s, în fața lui Darcis va sta Tomas Berdych, al 14-lea jucătot al lumii, iar atuurile cehului sunt foarte multe. În primul rând, Berdych va fi cel care va domina la serviciu și care va lovi mingea mai tare, singura întrebare care se pune este dacă Darcis va reuși să-l incomodeze în vreun fel cu slice-ul pe care-l folosește excesiv pe iarbă. Cehul e înalt, dar se deplasează îndeajuns de bine pentru a performa pe această suprafață, iar victoria sa în minimum de seturi ar trebui să fie ceva normal.

În vârstă de 31 de ani, Barbora Strycova este finalistă la Birmingham atât anul trecut cât și în 2014, iar printre victimele sale pe iarbă se numără și favorita din acest an la Wimbledon, Karolina Pliskova. Anul trecut la Wimbledon a ajuns până în sferturi trecând de Na Li, Wozniacki sau Vesnina. Este greu de crezut că Yulia Putintseva, jucătoare de linie, va reuși să-i pună probleme. Jucătoarea în vârstă de 22 de ani este avantajată doar de suprafețele mai lente, iar bilanțul ei de anul trecut pe iarbă vorbește de la sine: a câștigat o singură partidă din 4 disputate, iar în 2015 una din 3!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis ATP Queens Berdych vs. DarcisBerdych 2-0 seturi 1.68 2-0 Da
 Anglia Tenis WTA Birmingham Strycova vs. Putintseva 1 1.34 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.25 din oferta 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ:Da

 

Vrei să obții GRATUIT toolkit-ul ”3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști”? Nimic mai simplu! Fă-ți un cont nou de parior online la una din agențiile recomandate aici, iar după efectuarea primului depozit trimite-ne numele de utilizator folosit! Vei primi de la noi un cupon de reducere 100% pentru a intra în posesia toolkit-ului!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.