Ponturile Zilei: Cele mai bune selecții pentru luni, la cotă medie 1.79!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

VEZI AICI PONTURILE PENTRU BILETE COMBO, DAR ȘI BILETUL ZILEI PROPUS DE ECHIPA NOASTRĂ!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa Confederațiilor Australia vs. Germania Ambele înscriu 1.87  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul European U21 Polonia U21 vs. Suedia U21 Ambele înscriu 1.75  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Halle G. Monfils vs. R. Gasquet Peste 22.5 game-uri 1.74  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Londra G. Dimitrov vs. R. Harrison Peste 21.5 game-uri 1.81  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.79PROFIT: +4.08

 

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Australia vs. Germania, Cupa Confederațiilor

Astăzi a venit rândul campioanei mondiale Germania să debuteze la Cupa Confederațiilor, într-un meci contra Australiei. Chiar dacă australienii au două victorii în ultimele trei meciuri, nu sunt într-o formă extraordinară, fiind abia pe poziția a treia a în grupa de calificare pentru Campionatul Mondial. În ultima partidă le-a fost administrată o înfrângere drastică de către Brazilia cu scorul de 4-0. Germania este neînvinsă de la Europeanul din Franța, iar Joachim Low a ales să mizeze pe tineri la Cupa Confederațiilor. Julian Draxler pare să fie cel mai important nume din lotul convocat pentru Rusia.

Polonia U21 vs. Suedia U21, Campionatul European

După ce a marcat în primul minut al meciului cu Slovacia, dar a fost învinsă până la urmă, Polonia trebuie să obțină un rezultat bun în fața Suediei. Polonia va fi susținută puternic de proprii suporteri, dar vin după trei înfrângeri consecutive cu scorul de 1-2. Suedia, care trebuie să își apere coroana europeană câștigată în urmă cu doi ani, vine după egalul cu Anglia din prima etapă.

Gael Monfils vs. Richard Gasquet, ATP Halle

În general, meciurile dintre francezii Gael Monfils și Richard Gasquet produc spectacol, echilibru și aduc oameni în tribune, iar confruntarea din primul tur de la Halle nu ar trebui să facă notă discordantă.

Monfils și Gasquet au jucat ultima dată la Roland Garros, când primul a pierdut în optimi cu Wawrinka, iar al doilea a abandonat în setul al treilea al meciului direct din turul al treilea. Cei doi își vor începe pregătirea pentru Wimbledon în Germania, iar lipsa ritmului pe iarbă, faptul că se cunosc foarte bine și diferența dintre stiluri ar putea reprezenta garanții pentru o partidă de minimum 23 de game-uri.

Grigor Dimitrov vs. Ryan Harrison, ATP Londra

În primul tur de la Queen’s (Anglia), cel mai important turneu de dinainte de Wimbledon, Grigor Dimitrov, câștigător al competiției în 2014, pornește ca favorit în fața americanului Ryan Harrison, dar bulgarul ar putea avea ceva de tras pentru a-și asigura victoria.

Dimitrov a pierdut singurul meci jucat pe iarbă în 2017, cu Janowicz la Stuttgart, în timp ce Harrison debutează pe această suprafață. Bulgarul e dat ca favorit prin prisma rezultatelor mai bune obținute în ultimii ani pe iarbă, dar jocul lui Harrison poate fi dificil de contracarat pe o suprafață rapidă ca cea din Londra. Americanul servește bine, are în forehand o armă de încredere, știe jocul de fileu, iar avantajul său e că Dimitrov nu trece printr-o formă ieșită din comun. Linia de over e destul de jos și merită speculată.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.