Ponturile Zilei: Verifică cele mai bune selecții ale zilei!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa Confederațiilor Germania vs. ChileAmbele marchează & Peste 2.5 goluri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul European U21 Anglia U21 vs. Polonia U21 1 1.63  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal  Campionatul European U21 Slovacia U21 vs. Suedia U21 Ambele marchează & Peste 2.5 goluri 1.95  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Londra Cilic M. vs. Kozlov S.Sub 20.5 game-uri 2.07  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Londra Thompson J. vs. Querrey S. Peste 9.5 game-uri în primul set 1.52  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA Birmingham Vandeweghe C. vs. Konta J. Peste 21.5 game-uri 1.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Londra Medvedev D. vs. Kokkinakis T. Kokkinakis +2.5 game-uri 1.82  MAXBET–900 Ron Bonus Nu
 Spania Tenis WTA Mallorca Konjuh A. vs. Azarenka V. 2 1.89  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.81PROFIT: -7.04

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Germania vs. Chile, Cupa Confederațiilor

După ce au pășit cu dreptul în această competiție, Germania și Chile se vor înfrunta într-o partidă decisivă pentru șefie la finalul grupei. În ultima vreme niciuna dintre adversare nu este obișnuită cu înfrângerile, Germania nefiind învinsă de un an, iar chilienii au pierdut un singur meci din ultimele 5, cel cu România. Defensiva „panzerelor” a dat semne de slăbiciune în primul meci cu Australia pentru că Joachim Low a lăsat vedetele acasă și a încasat două goluri. Chiar dacă chilienii a început meciul cu Alexis Sanchez pe bancă au arătat plăcerea de a juca și au câștigat cu 2-0 în fața Camerunului, chiar și cu un gol anulat la limită. Concluzia după primul meci este că Chile reprezintă o echipă mult mai omogenă, cu trasee bine conturate, față de o echipă a Germaniei care este în căutarea celor mai bune soluții.

Anglia U21 vs. Polonia U21

Chiar dacă englezii au făcut jocuri modeste la acest Euro, tot sunt pe prima poziție a grupei. În victoria în fața Slovaciei, Anglia a avut mari bătăi de cap pentru că la finalul primului mitan au fost conduși pe tabelă, dar au revenit în partea a doua a meciului. De partea cealaltă Polonia a marcat foarte rapid în primele două meciuri, minutul 1 cu Slovacia și 6 cu Cehia, dar apoi a fost nevoită să alerge după egalare. Un motiv al căderii în joc a polonezilor este pregătirea fizică deficitară. Cum astăzi vor întâlni o echipă care se bazează foarte mult pe jocul fizic, pentru polonezi va fi foarte greu să spere la un rezultat pozitiv la finalul partidei.

Slovacia U21 vs. Suedia U21

Ocupanta poziției secunde din grupa A, Slovacia, va întâlni campioana europeană, Suedia, în ultimul meci al grupei. Chiar și cu un egal, slovacii au șanse să își păstreze locul doi al grupei, dar le va fi imposibil să se califice în semifinale. Suedezii nu au simțit gustul victoriei la acest Euro, obținând două remize cu Polonia și Anglia. Șapte din ultimile opt meciuri ale Slovaciei au fost partide în care au marcat ambele echipe. Chiar dacă în preliminarii suedezii au jucat foarte bine și nu au fost învinși, în ultimele cinci partide au reușit un singur succes 4-0 cu Cehia, într-un amical. Cifrele formei de moment arată ce Suedia traversează o posibilă criză de formă, care o poate elimina prematur de la Euro.

Marin Cilic vs. Stefan Kozlov, ATP Londra

După trei meciuri în care a jucat excelent și i-a eliminat pe De Schepper, Herbert și Johnson, tânărul american Stefan Kozlov va avea de dat un examen important, unul dintre primele ale carierei, în optimile de la Queen’s, unde va trebui să găsească soluții pentru jocul foarte bun pe iarbă al croatului Marin Cilic.

În ultimele luni, Cilic a jucat foarte bine și nu a pierdut decât în fața unor adversari de top, iar matchup-ul în fața lui Kozlov e cum nu se poate mai avantajos. Croatul e mult, mult mai puternic, servește mult mai tare și va avea inițiativa în cele mai multe dintre puncte. Kozlov e mai degrabă un jucător defensiv, iar astfel de tenismeni au șanse mici în fața lui Cilic, mai ales pe suprafețe rapide.

Jordan Thompson vs. Sam Querrey, ATP Londra

Australianul Jordan Thompson a detonat, marți, prima bombă a turneului de la Queen’s și l-a eliminat în minimum de seturi pe liderul mondial Andy Murray, la capătul unui meci în care a jucat la superlativ.

Joi, el va juca împotriva lui Sam Querrey, iar consumul fizic și psihic din partida cu Murray ar trebui să-și spună cuvântul. E de așteptat ca americanul să-și folosească experiența și serviciul și să controleze meciul, dar modul în care a arătat Thompson în fața lui Murray e încurajator. E posibil ca primul set să fie echilibrat, iar Querrey să se desprindă apoi, așa că preferăm over-ul în prima manșă.

Daniil Medvedev vs. Thanasi Kokkinakis, ATP Londra

Rusul Medvedev și australianul Kokkinakis vor fi advesari pe iarbă pentru a doua oară în două săptămâni, în optimile de la Queen’s, unde ambii au ajuns în urma unor victorii foarte bune.

Sfertfinalist venit din calificări la Hertogenbosch, Medvedev, care l-a învins săptămâna trecută pe Kokkinakis în minimum de seturi (6-3, 7-6), a trecut de Mahut și a continuat forma bună, dar meciul de azi pare prilejul perfect pentru o revanșă a australianului. Kokkinakis a servit bine cu Raonic, a salvat multe mingi de break jucând la superlativ în momentele importante, iar momentul său foarte bun merită speculat. Meciul de la Hertogenbosch a fost decis de un break și un tiebreak, iar handicapul pe australian pare o variantă bună.

Coco Vandeweghe vs. Johanna Konta, WTA Birmingham

Coco Vandeweghe și Johanna Konta se numără printre jucătoarele de urmărit pe iarbă, iar meciul lor din optimi de la Birmingham ar trebui să fie definiția tenisului violent dus aproape de extrem.

Vandeweghe a terminat cu bilanț pozitiv ultimele trei sezoane pe iarbă, anul trecut a câștigat un turneu și a făcut o semifinală înainte de Wimbledon, iar totul se datorează serviciului care prinde lejer un top trei în circuitul WTA. De cealaltă parte, Konta are patru ani consecutivi „pe plus” pe iarbă, vine după o finală la Nottingham și propune un tenis ceva mai calculat, dar tot cu lovituri foarte puternice. Linia de over e mică, cele două servesc excelent și închid punctele repede, așa că nu așteptăm prea multe bătăi de cap.

Ana Konjuh vs. Viktoria Azarenka, WTA Mallorca

Revenirea Viktoriei Azarenka în circuitul WTA după o pauză pricinuită de nașterea primului ei copil a reprezentat o luptă la limită, pe durata a două zile, cu japoneza Risa Ozaki, dar bielorusa fostă lider mondial a reușit să salveze mingi de meci și să supraviețuiască unui thriller electrizant. Joi, la al doilea meci la Mallorca, ea se va bate cu croata Ana Konjuh și, paradoxal, ar putea fi avantajată de stilul unei adversare mai bine cotată decât cea din primul tur.

Ozaki a deranjat-o pe Azarenka prin constanța cu care s-a încăpățânat să trimită mingea peste fileu și să nu ofere unghiuri, dar acest lucru nu se va întâmpla cu Konjuh. Croata e jucătoare de atac și, implicit, va greși mai mult și nu va sta la fel de bine în defensivă. Cum loviturile bielorusei din spatele terenului au arătat foarte bine cu Ozaki și cum Konjuh va încerca să se ia la întrecere „cine dă mai tare”, e posibil ca Azarenka să găsească soluțiile mult mai ușor și să câștige mai repede un meci care, pe hârtie, pare foarte greu.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.