VIDEO: Review strategie Over 3.5 goluri automatizată!

0

Salutare prietenași, revin după ceva vreme cu un review al unei strategii pe care o folosesc în mod automatizat pe botul de pariere APS Deluxe și aș vrea să vă împărtășesc rezultatele obținute pe termen scurt cu ajutorul ei în ideea de a o testa și voi dacă vi se pare ok pe termen lung.

Din capul locului mi-aș dori foarte mult să existe doar comentarii și discuții constructive. Obiecțiile nefondate de genul „nu se poate să câștigi la pariuri pe termen lung sau nu se poate să învingi sistemul”, cum am primit în trecut, vin doar din partea unor cretini care nu sunt în stare să formuleze niște argumente și sincer vă spun că astfel de persoane nu fac decât să ne consume timpul. Evident că accept orice fel de punct de vedere, fie el pro sau contra, atâta timp cât poate oferi niște argumente și teorii plauzibile, bazate pe cifre sau fapte reale. 

Vă invit să urmăriți filmulețul și să interacționăm fie în comentarii la acest articol, fie pe pagina mea de facebook! Sunt deschis la orice tip de discuții, iar pentru cei care își deschid un cont nou de jucător la BETFAIR prin acest link, pot acorda o reducere de 15% pentru achiziționarea licenței pentru APS Deluxe!

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.