Biletul Zilei: dacă e joi, facem cota 2!

0

Tovarăși, am dat ieri în niște gherle cât mine de mari la Biletul Zilei, Mexicul a avut de tras cu Noua Zeelandă, iar puștii Italiei și-au luat-o pe coajă de la cehi, făcându-și viața grea și distrugând pariurile de pe jumătate de planetă. Asta e, noi nu am gândit prost, dar calculele ne-au fost date peste cap. Haideți să vedem ce facem azi.

Anglia pare o echipă destul de bine gândită cu jucători „mingicari” și capabili să facă față rigorilor impuse. Au dat dovadă de spirit de luptă când au întors scorul cu Slovacia în runda precedentă și ne-au arătat că sunt în stare să se bată la titlu. Totuși, au doar 4 puncte și meciul de azi contra Poloniei este un must-win.

Pentru gazde situația este clară, cu doar un punct după 2 etape și acela adus în minutele de prelungire, ei pe lângă victorie au nevoie și de un rezultat favorabil în celelalte meciuri pentru că se califică echipa de pe locul doi cu cele mai multe puncte din cele 3 grupe, deci sunt șanse doar teoretice. Polonezii au primit câte 2 goluri în fiecare meci disputat și sunt premise pentru a repeta isprava și azi. Din ultimele 3 partide directe cu Polonia, Anglia a câștigat 2 iar adversarii au avut om eliminat în 2 dintre ele.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Coco Vandeweghe și Johanna Konta se numără printre jucătoarele de urmărit pe iarbă, iar meciul lor din optimi de la Birmingham ar trebui să fie definiția tenisului violent dus aproape de extrem.

Vandeweghe a terminat cu bilanț pozitiv ultimele trei sezoane pe iarbă, anul trecut a câștigat un turneu și a făcut o semifinală înainte de Wimbledon, iar totul se datorează serviciului care prinde lejer un top trei în circuitul WTA. De cealaltă parte, Konta are patru ani consecutivi „pe plus” pe iarbă, vine după o finală la Nottingham și propune un tenis ceva mai calculat, dar tot cu lovituri foarte puternice. Linia de over e mică, cele două servesc excelent și închid punctele repede, așa că nu așteptăm prea multe bătăi de cap.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal EURO U21 Anglia vs. Polonia 1 1.61 3-0 Da
 Anglia Tenis WTA Birmingham Vandeweghe vs. Konta peste 18.5 game-uri 1.28 16 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.06 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.