Biletul Zilei: șanse bune de câștig și pentru miercuri!

0

Oameni buni, am trăit s-o văd și p-asta! Biletul de ieri, la cotă finală 3.00, a fost distrus de 11 mingi de meci ratate de Gilles Muller! La acestea mai adăugăm și 5 mingi de break în setul 2. Nu știu cum percepeți voi, dar așa ceva este extrem de rar pentru un jucător de top 20 ATP, e ca și cum ai rata 3 penalty-uri la fotbal în aceeași repriză. Putem da vina pe ghinion în cazul acesta, n-avem ce face, suntem îndreptățiți. Let’s move on!

Propun să ne mutăm pe fotbal azi pentru a combina două meciuri cu șanse bune de reușită și la cote decente. Pentru mai multe pariuri plasate de mine urmărește pagina mea de facebook sau obține accesul GRATUIT în grupul secret! Vezi condițiile accesului în grup!

Mexic este favorita clară a partidei cu Noua Zeelandă din această seară, de altfel, în această grupă, atât Mexic cât și Rusia și Portugalia își vor face calcule de golaveraj cu această echipă. Am văzut o reprezentativă a Mexicului foarte arțăgoasă în primul meci împotriva campioanei Europene și nu s-au lăsat până în ultimul minut de joc, egalând la 2. Am observat joc în viteză pe benzi, combinații rezultate cu finalizări periculoase și calități tehnice remarcabile. Evident, și un Chicharito în mare formă și cu poftă de gol ca de obicei. Noua Zeelandă…absolut nimic…Rusia s-a impus fără probleme cu un 2-0 sec, azi ne putem aștepta chiar la mai mult.

La Europeanul de tineret, Italia a constituit unul din pariurile noastre câștigătoare în prima etapă, învingând cu 2-0 Danemarca. Selecționata Italiei este foarte solidă, are jucători cu potențial extraordinar în lot, este bine organizată în teren, deci are toate atuurile pentru a se impune și în fața unei selecționate a Cehiei care a fost învinsă clar de Germania cu 2-0, raportul șuturilor pe poartă fiind 9-1 pentru nemți.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Rusia Fotbal Cupa Confederațiilor Mexic vs. Noua Zeelandă Mexic -1.5 HA 1.44 2-1 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Euro U21 Cehia vs. Italia 2 1.57 3-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.26 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:  Nu

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.