Ponturile Zilei: Nouă selecții single ale zilei de miercuri, la cotă medie 1.87!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Spania Fotbal LaLiga2 Tenerife vs. Getafe Ambele înscriu 2.10  BETFAIR–450 Ron BonusNu
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa ConfederațiilorRusia vs. Portugalia22.00  888SPORT–1000 Ron BonusDa
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa Confederațiilor Mexic vs. Noua ZeelandăChicharito marchează1.75  NETBET–1500 Ron Bonus VOID
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul European U21Germania U21 vs. Danemarca U211 pauză/ 1 final2.10  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul European U21 Cehia U21 vs. Italia U212 & sub 3.5 goluri2.20  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Germania TenisATP HalleKohlschreiber P. vs. Zverev A.Peste 22.5 game-uri1.77  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Germania TenisATP HalleHaase R. vs. Thiem D.0-21.60  MAXBET–900 Ron Bonus Nu
 Anglia TenisATP LondraBerdych T. vs. Shapovavlov2-01.57  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Anglia TenisATP LondraTroicki V. vs. Young D.Peste 22.5 game-uri1.76  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.87PROFIT: -23

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Tenerife vs. Getafe, LaLiga2

Ambele echipe sunt atrase de mirajul primei ligi, dar pentru aceasta au de disputat finala play-off-ului de promovare. Getafe are șansa să revină în prima ligă după un singur an, dar are nevoie să treacă în dublă manșă de Tenerife, o formație ce pe parcursul sezonului a pierdut doar două jocuri pe propriul teren, dar a încheiat nouă la egalitate. Echipa lui Paul Anton a trecut destul de ușor de Huesca, în schimb echipa din Insulele Canare a avut nevoie de prelungiri în fața celor de la Cadiz.

Rusia vs. Portugalia, Cupa Confederațiilor

Derby-ul grupei A de la Cupa Confederațiilor este un meci între două echipe din Europa. Rușii chiar dacă au un lot format în totalitate din jucători care evoluează în campionatul intern, au dominat așa cum era de așteptat jocul cu Noua Zeelandă, la sfârșitul căruia s-au impus cu scorul de 2-0. Lusitanii au ratat ocazii foarte mari în meciul de debut, care s-au răzbunat în cele din urmă, atunci când Mexic a egalat în prelungirile partidei. Așa cum ne-a obișnuit la Euro de anul trecut, portughezii au făcut meciuri slabe în grupă, dar dacă se vor impune astăzi vor lua o opțiune importantă la semifinale.

Mexic vs. Noua Zeelandă, Cupa Confederațiilor

După jocul arătat în fața Rusiei, Noua Zeelandă are toate șansele să acumuleze încă o înfrângere în care să nu arate nimic, în campania mexicanilor. În ultimele trei meciuri neo-zeelandezi au fost învinși, fără să reușească să înscrie. Mexic vine după un joc bun cu Portugalia, când au reușit să egaleze în prelungiri. În ultimele cinci meciuri directe, câștigătorii Gold Cup au câștigat fără probleme în fața câștigătoarei Cupei Oceaniei pe Națiuni. În acest meci Mexic este marea favorită și ar fi o surpriză imensă dacă nu s-ar impune.

Germania U21 vs. Danemarca U21, Campionatul European

Cele mai bune echipe din preliminarii au fost repartizate în aceeași grupă și astăzi se întâlnesc în meci direct la Euro. Sunt despărțite de trei puncte, și o nouă înfrângere pentru danezi ar putea însemna eliminarea. Ultimele două meciuri directe au fost câștigate de Germania și au avut loc în anul 2015. Nemții vor trage pentru puncte deoarece au nevoie de ele pentru a termina pe prima poziția a grupei, fiind în luptă directă cu Italia.

Cehia U21 vs. Italia U21, Campionatul European

Una dintre cele mai puternice naționale la această categorie de vârstă este în fruntea grupei B la egalitate cu Germania. Italienii nu au mai fost învinși într-un joc oficial de la precedentul Campionat European, în timp ce cehii au o singură înfrângere în ultimele cinci partide, iar aceea în cel mai important meci, cel cu Germania din urmă cu trei zile. În acest joc Italia este favorită, urmând să joace decisivul pentru șefia grupei cu Germania.

Philipp Kohlschreiber vs. Alexander Zverev, ATP Halle

Două dintre speranțele germanilor pentru un titlu pe iarba de la Halle, Philipp Kohlschreiber și Alex Zverev se vor lupta pentru un loc în sferturile de finală, pe arena centrală, iar over-ul la game-uri pare pariul la îndemână.

De ce? În primul rând pentru că, deși au stiluri diferite, ambii performează pe iarbă și obțin rezultate bune. Zverev vine cu forța brută, cu serviciul superior și loviturile mai puternice, în timp ce Kohlschreiber aduce fantezia, unghiurile mai greu de găsit și punctele mai spectaculoase. E o confruntare a stilurilor din care, în mod normal, ar trebui să iasă un meci lung și echilibrat.

Dominic Thiem vs. Robin Haase, ATP Halle

Pentru un loc în sferturile de la Halle, austriacul Dominic Thiem va avea de trecut peste meciul cu olandezul Robin Haase, în care pornește ca mare favorit.

Pe iarbă, serviciul lui Thiem, în special mingea a doua, forehand-ul său puternic și reverul peste medie ar trebui să facă ravagii destul de imporante în defensiva adversarului, iar șansele ca Haase să facă față ritmului sunt destul de mici. Thiem a venit la Halle direct de pe zgură, dar a jucat foarte bine cu Marterer, în primul tur, neutralizând serviciul puternic al germanului. În mod normal, Haase, care e mai degrabă un jucător mediocru, care nu excelează la vreunul dintre capitole, nu are cu ce să surprindă, iar victoria austriacului ar trebui să vină foarte rapid.

Tomas Berdych vs. Denis Shapovalov, ATP Londra

Tânărul canadian Denis Shapovalov (18 ani) a jucat în ultimele săptămâni primele meciuri pe iarbă la nivel profesionist, a câștigat de șase ori și a pierdut în două rânduri, iar miercuri va da peste primul adversar cu adevărat de top pe această suprafață, cehul Tomas Berdych ieșind în fața sa în optimile de la Queen’s.

Berdych a început mai greu meciul cu Darcis, din primul tur, dar odată ce și-a găsit ritmul nu a mai avut multe probleme cu experimentatul belgian. Același lucru ne așteptăm să se întâmple și azi, când anticipăm o victorie în minimum de seturi a cehului. Pe lângă avantajul experienței mult, mult mai mari la nivel înalt, Berdych se poate baza pe un serviciu superior și, spre deosebire de big serverii pe care Shapovalov i-a învins până acum pe iarbă (Opelka, Edmund), pe un joc mult mai exact din câmp.

Viktor Troicki vs. Donald Young, ATP Londra

Sârbul Troicki a supraviețuit, marți, unui adevărat maraton contra compatriotului Tipsarevic, a câștigat, scor 5-7, 7-6, 7-6, iar astăzi va sta față în față cu americanul Donald Young, care a profitat de retragerea australianului Kyrgios la capătul unui tiebreak jucat în primul set.

Troicki a servit la parametri foarte buni în meciul cu Tipsarevic, a returnat foarte, foarte slab, iar partida cu Young ar trebui să se desfășoare pe aceleași coordonate. Americanul își construiește jocul în spatele serviciului de stângaci, cu care găsește unghiuri dificile pentru adversar pe iarbă, Troicki e cel care lovește prima servă mai puternic, așa că break-urile ar trebui să apară destul de rar.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.