Recomandările SINGLE pentru început de săptămână

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis ATP Eastbourne Donaldson vs. Schwartzman 1 1.78  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 AngliaTenis  ATP Eastbourne Mahut vs. Haase peste 22.5 game-uri 1.81  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis  ATP Eastbourne Young vs. Edmund peste 22.5 game-uri 1.8  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Norvegia Fotbal Eliteserien Stromgodset vs. Molde ambele marchează 1.65  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Turcia Tenis ATP Antalya Basilashvili vs. Baghdatis Basilashvili -1.5 game-uri 1.8  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.77PROFIT: + 7.55

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Donaldson vs. Schwartzman 

Înainte de Wimbledon, argentinianul Diego Sebastian Schwartzman a ales să joace turneul de la Eastbourne, unde va reveni pe cea mai proastă suprafață a sa, iarba.

Din 2009 și până în prezent, Schwartzman a jucat doar patru meciuri pe iarbă și le-a pierdut pe toate, iar azi ar cam trebui să iasă din nou învins de pe teren, deoarece advesarul său, americanul Donaldson, e un jucător cu mult mai multe arme și cu un stil care se potrivește mult mai bine celei mai rapide suprafețe din circuit.

Mahut vs. Haase 

Francezul Nicolas Mahut e marea dezamăgire a primelor două săptămâni din sezonul de iarbă. Dacă în anii trecuți rupea norii, jucătorul din Hexagon a pierdut în turul doi la Hertogenbosch și în prima rundă la Queens’s, iar luni, în primul tur de la Eastbourne, va da peste un jucător în formă, olandezul Robin Haase.

Haase a impresionat la Halle, unde i-a bătut pe Thiem și Ferrer înainte să piardă greu cu Gasquet, e într-un moment bun și ar trebui să fie un adversar foarte dur pentru Mahut. Francezul nu e în formă, dar rămâne un jucător bun pe iarbă, așa că mergem pe over.

Young vs. Edmund 

Kyle Edmund, una dintre speranțele britanicilor în turneul de la Eastbourne, se va bate cu americanul Donald Young pentru un loc în turul al doilea, iar confruntarea lor pare perfectă pentru un over la game-uri.

Edmund e omul mai puternic, cu un serviciu foarte bun și un forehand năprasnic, dar Young e jucătorul care se deplasează mai bine, care se bazează pe un serviciu de stângaci și care dă mai multe mingi înapoi. Sunt stiluri paradoxale din care ar trebui să iasă un meci echilibrat.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.