Ponturile Zilei: Cele mai bune selecții SINGLE pentru marți!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Turcia Tenis ATP Antalya Altmaier D. vs. Estrella V. 2 1.67  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Turcia Tenis ATP Antalya Baghdatis M. vs. Berlocq C. 2-0 1.95  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis ATP Eastbourne Gasquet R. vs. Tiafoe F. Gasquet -4.5 game-uri 1.87  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Italia Tenis Challenger Milan Bolt A. vs. Kolar Z. 0-2 1.90  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Wozniacki C. vs. Osaka N. 2-0 1.91  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Mladenovic K. vs. Zhang S. 2-0 2.02  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.88PROFIT: -0.70

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Altmaier D. vs. Estrella V., ATP Antalya

Tânărul neamț Daniel Altmaier (19 ani, 252 ATP) va debuta, marți, pe tabloul principal al unui turneu ATP. O va face în Turcia, pe iarba de la Antalya, contra dominicanului Victor Estrella Burgos, dar șansele unui succes par destul de mici.

Între cei doi există o diferență de 18 ani și de experiență la un asemenea nivel. Chiar dacă nu strălucește pe iarbă, Estrella se laudă cu un serviciu bun și deține un slice agresiv, care-l va ajuta să stea în schimburi și să obțină greșeli neforțate din racheta tânărului adversar. Iarba e o suprafață prea pretențioasă pentru un tânăr ca Altmaier, așa că mergem pe mâna lui Estrella.

Baghdatis M. vs. Berlocq C., ATP Antalya

La o zi după ce a reușit surpriza și l-a eliminat în set decisiv pe sârbul Viktor Troicki, Carlos Berlocq își va măsura forțele cu Marcos Baghdatis, în optimile turneului de la Antalya, iar așteptările din partea cipriotului sunt destul de mari.

Luni, Baghdatis a jucat exemplar și a cedat doar trei game-uri în fața georgianului Basilashvili, un adversar mult mai incomod pe iarbă decât Berlocq, și nu ar trebui să stea foarte mult la discuții cu un zgurist care câștigă, în medie, un meci pe iarbă în fiecare an.

Gasquet R. vs. Tiafoe F., ATP Eastbourne

La Eastbourne, în primul tur, Richard Gasquet pornește din postura de mare favorit în fața puștiului american Francis Tiafoe, într-un meci pe care francezul îl va avea la îndemână.

Gasquet a jucat semifinale la Halle, unde a pierdut după un meci superb cu Zverev, la capătul unei săptămâni în care reverul i-a funcționat la capacitate maximă, jocul de fileu a fost nemaipomenit, iar jocul din câmp și defensiva nu au dezamăgit. Marți, e de așteptat ca francezul să aibă controlul în schimburi, să returneze destul de ușor serviciile lui Tiafoe și să deschidă unghiuri la care americanul nu are acces din cauza deplasării greoaie. Gasquet e în formă, e de încredere pe iarbă, are un adversar abordabil și fără experiență, așa că nu vedem motive să nu câștige scurt, la cel puțin cinci game-uri diferență.

Bolt A. vs. Kolar Z., Challenger Milan

Ca orice australian care se respectă, Alex Bolt se prezintă bine pe suprafețe rapide, dar rămâne dator atunci când vine vorba despre tenisul jucat pe zgură. Marți, în a doua zi a săptămânii în care se joacă două turnee pe iarbă (Eastbourne și Antalya) și calificările de la Wimbledon, el va juca, însă, în primul tur al challenger-ului de la Milano, de unde ar trebui să plece rapid.

Bolt va sta în fața lui Zdenek Kolar, un ceh cu un joc decent pentru acest nivel, la două zile după ce a jucat finala challenger-ului de la Ilkey, desfășurat pe iarbă. Cum meciul se joacă pe cea mai proastă suprafață a lui Bolt și cum australianul nu a avut timpul necesar pentru a trece de la iarbă la zgură, mergem pe victoria în minimum de seturi a lui Kolar.

Wozniacki C. vs. Osaka N., WTA Eastbourne

La mai puțin de un an de la finala de la Tokyo, Wozniacki și Osaka se află din nou față în față pe terenul de tenis, doar că de data aceasta pe cea mai rapidă suprafață din circuit. Trebuie menționat însă că este al cincilea meci pentru japoneză pe iarbă deja, în timp ce daneza se află la prima experiență din acest an.

Învinsă de Safarova în două seturi la Birmingham, Osaka a debutat cu un succes foarte facil în fața compatrioatei Ozaki, 6-0 6-1. Wozniacki este totuși o jucătoare de top, care nu va oferi oportunități așa cum a făcut-o Ozaki și are capacitatea de a înclina balanța decisiv în favoarea ei, chiar dacă n-a jucat pe iarbă până acum deloc.

Mladenovic K. vs. Zhang S., WTA Eastbourne

La o săptămână distanță de la meciul de la Birmingham, Mladenovic și Zhang se întâlnesc din nou. Atunci a fost un meci tot pe iarbă, câștigat de Mladenovic cu 6-3 7-5, dar franțuzoaica a avut emoții în actul al doilea, în care a revenit de la 2-4.

Mladenovic s-a oprit în sferturi la Birmingham, dar în fața unei jucătoare de top pe iarbă, Petra Kvitova. Foarte probabil și astăzi Mladenovic va impune ritmul și am putea avea un nou meci încheiat în favoarea ei, chiar în minimum de seturi.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.