Ponturile Zilei: 4 recomandări la cotă medie 1.80 pentru duminică

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

OBȚINE DOAR AZI 400 DE RON SĂ PARIEZI PE CUPA CONFEDERAȚIILOR! CLICK PENTRU DETALII!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Cehia Voteli CM U21 Masculin Cuba vs. Polonia Sub 179.5 puncte 1.87  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Cehia Voteli CM U21 Masculin Italia vs. Turcia 1 1.60  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Norvegia Fotbal Eliteserien Molde vs. Viking 1 & peste 1.5 goluri 1.97  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Rusia Fotbal Cupa Confederațiilor Germania vs. Chile ambele marchează 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: +3.22

PARIAZĂ AICI LA COTA 8.00 PE VICTORIA GERMANIEI ȘI COTA 12.00 PENTRU VICTORIA LUI CHILE!

Polonia U21 vs. Cuba U21

Iată-ne ajunși în finala campionatului mondial de volei masculin u21, o finală surpriză în care nu regăsim principalele 3 favorite, și anume Rusia, Argentina sau Brazilia.
Premiantele acestei ediții sunt reprezentativele Poloniei și surprinzătoarea Cuba.
Polonia a etalat cel mai bun joc de la acest turneu, reușind să câștige toate cele 7 partide jucate, 4 dintre ele fără set pierdut. Deși sunt doar niste adolescenți, jucătorii polonezi sunt foarte bine clăditi fizic și domină jocul la fileu. Polonia are  generație de excepție si are nu mai puțin de 17 jocuri la rând fără infrangere la această categorie de vârstă.
Cuba este marea surpriză a competiției, reușind numai ei stiu cum, să ajungă până in finală. După ce s-a calificat cu mari emoții din grupe, reușind să întoarcă un 2-1 la seturi în meciul decisiv cu Turcia, cubanezii au produs jocul competiției în semifinale când au eliminat favorita Rusia.Cubanezii au avut multe meciuri lungi în turneu și cred că oboseala își va spune cuvântul.
Mizez cu încredere pe o victorie scurtă a Poloniei în această finală. Cubanezii si-au depășit deja condiția și nu.vor face față puternicilor polonezi. Cele două echipe s-au întâlnit și acum 4 zile, cand Polonia a castigat cu 3-0.

Italia U21 vs. Turcia U21

Continuăm seria pronosticurilor din voleiul masculin juvenil, campionatul mondial desfășurat in Cehia, ajungând la faza playoffurilor. Pentru astăzi, la fel ca și ieri, am ales să mergem pe mâna Italiei, surpriza neplacută a acestui turneu, care încearcă pe ultima sută de metri, sa mai „dreagă busuiocul” cum se spune.

După victoria de ieri cu 3-0 în fața Ucrainei, italienii au ajuns la 5 victorii consecutive in turneu, și cu toate astea pot ocupa maxim locul 9. Va fi ultimul meci pentru „squadra azzura” la acest mondial, în care porneau cu ambiții mari, dar au stricat totul în primele două partide.  Va fi un meci de vacanță, fără presiune, in care jucătorii se pot exprima la adevărata lor valoare și cred că Turcia este un adversar potrivit pentru acest lucru.

Inconstanța este cuvântul care descrie cel mai bine evoluția Turciei în competiție. Acestia au avut o grupă grea în preliminarii în care au pierdut calificarea după un meci decisiv cu Cuba, echipa care a ajuns până în finală. Această înfrângere a zdruncinat puțin moralul tinerilor jucători otomani, ei „reușind” apoi să piardă și cu Japonia, o selecționată mult mai slabă. Bilanțul turcilor  este de 4 victorii și 3 înfrangeri, insă victoriile au venit  în fața unor echipe incomparabil mai slabe ca Italia.

O sa mergem și astăzi tot pe mâna Italiei, care este echipa mai valoroasă și cum ultima impresie contează întotdeauna, vor da totul pentru a câștiga. Turcia este o echipă de nivelul Ucrainei, pe care italienii au învins-o ieri cu 3-0, fără prea mari emoții.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.