Biletul Zilei: cota 2.30 pentru luni de la Wimbledon

0

Începem săptămâna cu debutul Wimbledonului și culegem 3 partide pe care le vom miza în variantă combo care să ne permită un factor multiplicator final care să ne dubleze banii. Am fost dezamăgit ieri de pierderea suferită la varianta propusă și de ratările chilienilor care nu au reușit s-o bage în ațe, chiar dacă raportul șuturilor a fost covârșitor în favoarea lor. Mai multe pariuri pe care le voi plasa astăzi vor fi postate pe pagina mea de facebook.

Oprită în semifinalele de la Eastbourne de Caroline Wozniacki în set decisiv, britanica Heather Watson are un meci accesibil în primul tur de la Wimbledon, unde va juca împotriva belgiencei Sandra Zanevska.

La Eastbourne, Watson a demonstrat că joacă cel mai bun tenis al său în fața propriilor fani, a servit excelent și a bătut doar jucătoare de top, așa că logica ne spune că nu va pierde foarte mult timp contra unei adversare care nu strălucește pe iarbă și care nu are armele necesare pentru a-i pune probleme.

Regele zgurii, Rafael Nadal, va da în primul tur peste australianul Millman, în vârstă de 28 de ani, numărul 137 în ierarhia ATP. Absent 5 luni la început de sezon din cauza unei accidentări, Millman a revenit pe zgură, fără succes, iar apoi a participat la 3 turnee pe iarbă, unde niciodată nu a trecut de turul 2. Doar o minune poate face ca australianul să spere la un set în fața mașinăriei de tenis întruchipată în ”regele zgurii”.

Am văzut-o pe Ying-Ying Duan în meciul de la Eastbourne contra Simonei Halep unde putem spune că ploaia a fost dușmanul său, întrerupând partida când chinezoaica o conducea pe Simona și părea de neoprit. Serviciu bun, lovituri năprasnice și foarte agresivă la fileu, cam acestea sunt principalele atu-uri care o recomandă favorită astăzi în fața Anei Bogdan, jucătoare care are 3 victorii pe iarbă în acest sezon, dar toate venite în calificările de la Mallorca.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis Wimbledon Watson vs. Zanevska 1 1.22 2-0 Da
 Anglia Tenis Wimbledon Nadal vs. Millman 3-0 seturi 1.41 3-0 Da
 Anglia Tenis Wimbledon Duan vs. Bogdan 1 1.34 0-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.31 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ:Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.