Ponturile Zilei: Șapte pronosticuri pentru luni, la cotă medie 1.75!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis WTA WimbledonZanevska M. vs. Watson H 0-2 1.68  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP WimbledonKarlovic I. vs. Bedene A.Peste 10.5 game-uri în primul set 1.63  888SPORT–1000 Ron BonusDa
 Anglia Tenis ATP WimbledonVerdasco F. vs. Anderson K.Peste 3.5 seturi 1.51  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA WimbledonLisicki S. vs. Konjuh A.Peste 21.5 game-uri 1.89  SPORTINGBET–700 Ron BonusNu
 Anglia Tenis ATP WimbledonGojowczyk P. vs. Copil M.Peste 40.5 game-uri 1.90  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis WTA WimbledonSuarez Navarro C. vs. Bouchard E.Peste 20.5 game-uri 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Islanda Fotbal Pepsideild Breidablik vs. Hafnafjiordur 2 1.95  MAXBET–900 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.75PROFIT: +4.56

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Maryna Zanevska vs. Heather Watson, WTA Wimbledon

Oprită în semifinalele de la Eastbourne de Caroline Wozniacki în set decisiv, britanica Heather Watson are un meci accesibil în primul tur de la Wimbledon, unde va juca împotriva belgiencei Maryna Zanevska.

La Eastbourne, Watson a demonstrat că joacă cel mai bun tenis al său în fața propriilor fani, a servit excelent și a bătut doar jucătoare de top, așa că logica ne spune că nu va pierde foarte mult timp contra unei adversare care nu strălucește pe iarbă și care nu are armele necesare pentru a-i pune probleme.

Ivo Karlovic vs. Aljaz Bedene, ATP Wimbledon

Pornind de la ideea că britanicul Aljaz Bedene nu se va atinge de serviciul impresionant al croatului Ivo Karlovic, anticipăm că prima manșă a duelului dintre cei doi, din primul tur de la Wimbledon, se va decide după prelungiri.

Avem încredere în calitățile lui Bedene pe iarbă, în capacitatea lui de a-și ține serviciul în fața unui adversar inexistent la retur, motive pentru care găsim puțină valoare într-o cotă foarte, foarte mică pentru un asemenea pronostic.

Fernando Verdasco vs. Kevin Anderson, ATP Wimbledon

Spaniolul Fernando Verdasco și sudafricanul Kevin Anderson vor fi protagoniștii unuia dintre cele mai echilibrate meciuri din primul tur de pe tabloul masculin de la Wimbledon.

Învins de Nishikori la Halle și de Mannarino la Antalya, Verdasco nu a arătat tocmai rău în acest sezon de iarbă, iar modul în care s-a comportat pe propriul serviciu e dătător de sperențe. De cealaltă parte, Anderson va domina prin prima minge de serviciu, va veni foarte des la fileu și va închide multe puncte cu dreapta, dar e greu de crezut că-și va domina adversarul timp de trei seturi.

Sabine Lisicki vs. Anna Konjuh, WTA Wimbledon

Sabine Lisicki – Anna Konjuh e genul de meci pe care pariorii nu-l așteaptă, pentru că ambele jucătoare sunt imprevizibile, trec foarte ușor de la un nivel foarte bun la unul jalnic, iar doza de hazard este foarte mare, dar înfruntarea lor, din primul tur de la Wimbledon, poate aduce un pariu bun.

De-a lungul anilor, Lisicki a fost văzută întotdeauna drept o jucătoare foarte periculoasă la Wimbledon, unde a ajuns în finală, în 2013. Nemțoaica își poate pune în valoare serviciul foarte puternic pe o suprafață foarte rapidă, în timp ce Konjuh e și ea o jucătoare de forță. Chiar dacă va fi vorba despre două seturi echilibrate sau despre un meci cu trei manșe, over-ul pare cea mai bună soluție.

Peter Gojowczyk vs. Marius Copil, ATP Wimbledon

Neamțul Peter Gojowczyk și românul Marius Copil se vor înfrunta în ceea ce poate fi unul dintre cele mai echilibrate meciuri din primul tur de la Wimbledon.

Linia de over e destul de mare, dar riscul merită asumat, în măsura în care Gojowczyk a intrat pe tabloul principal după trei victorii în minimum de seturi pe tabloul de calificări, iar Copil a arătat un nivel foarte bun la challenger-urile de la Surbiton și Nottingham, unde s-a oprit în semifinale. Ambii au un serviciu redutabil și oferă garanția că seturile vor fi îndeajuns de echilibrate pentru ca pronosticul să iasă chiar și cu doar patru manșe jucate.

Carla Suarez Navarro vs. Eugenie Bouchard, WTA Wimbledon

Carla Suarez Navarro și Eugenie Bouchard atacă turneul de la Wimbledon după parcursuri dezamăgitoare în sezonul de iarbă, dar ambele rămân capabile să joace un tenis bun la competițiile de Mare Șlem.

Bouchard e finalista din 2014 și are un joc mai bun pentru iarbă, dar e inconstantă și nu a obținut rezultate bune în ultima vreme, motiv pentru care iberica e favorita meciului. Totuși, Navarro nu e la nivelul la care să poată domina, pe iarbă, un big hitter precum Bouchard, motiv pentru care credem că meciul va avea cel puțin 21 de game-uri.

Breidablik vs. Hafnafjiordur, Pepsideild

Breidablik are un nou sezon ratat în prima ligă, aflându-se pe locul 8 din 11 echipe, fiind la doar 4 puncte de retrogradare. După ce anul trecut a fost la un pas de cupele europene, fiind depășiți la golaveraj de Valur, echipa antrenată de Amar Gretarsson pornea cu ambiții mari în acest sezon, care s-au stins repede după un debut cu 3 înfrângeri. Pe teren propriu echipa are 3 înfrângeri in ultimele 5 meciuri, in care au primit minim 2 goluri.

Hafnafjiordur este campioana Islandei din ultimii 2 ani și echipa care domină fotbalul intern în ultimul deceniu. Anul acesta a avut un start mai greu aflându-se abia pe locul 4, la 6 puncte de liderul Valur. Echipa este însă pe un trend ascendent fiind neinvinsi de 7 etape și probabil va urca spre vârful clasamentului. Golgheterul Steven Lennon este în formă bună cu 9 goluri în 9 partide și este pregătit pentru un nou meci mare.

Hafnafjiordur trebuie să învingă pentru a nu pierde contactul cu liderul Valur. În ultimele 5 partide oaspeții au invins de 4 ori și sunt mari șanse să o facă și de această dată. Ei au jucătorii mai buni, mai experimentați și nu își permit pași greșiți intr-o deplasare ușoară.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.