Ponturile Zilei: Patru recomandări la cotă medie 1.85!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis WTA Wimbledon V. Williams vs. J. Konta Peste 21.5 game-uri 1.70  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis WTA Wimbledon G. Muguruza vs. M. Rybarikova 2-0 2.10  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Germania Tenis Challenger Braunschweig M. Marterer vs. O. Otte Peste 22.5 game-uri 1.90  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Zeljeznicar vs. AIK Stockholm Sub 2.5 goluri 1.72  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: +5.16

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Venus Williams vs. Johanna Konta, WTA Wimbledon

Dacă în prima semifinală Garbine Muguruza e văzută mare favorită în fața Magdalenei Rybarikova, a doua confruntare din careul de ași de la Wimbledon se anunță mult, mult mai echilibrată, Venus Williams și Johanna Konta numărându-se printre jucătoarele care au impresionat prin constanța la serviciu de-a lungul competiției.

Venus e neînvinsă pe iarbă în acest an și caută un nou turneu de Mare Șlem, la 38 de ani, în timp ce Konta a supraviețuit thriller-ului cu Halep, rezistând mental unui meci fabulos. În cinci meciuri directe s-a trecut de patru ori peste linia de 21,5 game-uri, dar cele două nu s-au înfruntat niciodată pe iarbă, suprafață care le avantajează serviciile puternice.

Garbine Muguruza vs. Magdalena Rybarikova, WTA Wimbledon

Povestea frumoasă a acestui turneu de la Wimbledon a fost scrisă de slovaca Magdalena Rybarikova, prezența suprinzătoare din semifinalele competiției. La capătul unei serii de 18 victorii și o înfrângere pe iarbă în 2017, Rybarikova o va înfrunta pe Garbine Muguruza în prima sa semifinală de Mare Șlem.

Slovaca e jucătoarea care a venit de nicăieri și care a arătat o formă sclipitoare, dar Muguruza e jucătoarea cu o experiență infinit mai mare în fazele foarte înalte ale turneelor importante. Nu credem că Rybarikova va ști să gestioneze momentul în care se află și, chiar dacă nu e indicat să mergem împotriva unei forme ca a ei, considerăm că Muguruza e într-un moment în care nu va da cu piciorul unei șanse imense.

Maximilian Marterer vs. Oscar Otte, Challenger Braunschweig

Doi nemți veniți din generații apropiate, Maximilian Marterer și Oscar Otte, vor fi adversari în runda a doua a turneului challenger de la Braunschweig.

Otte e un jucător cu un potențial foarte mare, iar cele 51 de victorii obținute în acest an îi dau o încredere aparte și speranțe la performanțe bune pe zgură, suprafață pe care dă un randament ridicat. Otte e omul capabil să transforme defensiva în ofensivă în câteva secunde, dar Marterer se bazează pe un serviciu bun și pe lovituri bune de atac. E un matchup interesant din care ar putea ieși un meci echilibrat.

Zeljeznicar vs. AIK Stockholm, Europa League

Zeljeznicar a pierdut într-un mod frustrant campionatul în Bosnia, după ce cu 3 etape înainte de final avea 4 puncte avans față de Zrinjski. Astfel, in loc să evolueze în preliminariile Uefa Champions League, jucătorii antrenați de neamțul Petrovic, trebuie să se mulțumească cu Europa League. In primul tur preliminar, bosniacii au trecut de Zeta din Muntenegru, după 1-0 acasă si 2-2 în deplasare. Forța echipei gazde stă in defensivă, Zeljeznicar primind doar 22 goluri în 34 etape sezonul trecut. Meciurile echipei sunt în general lipsite de spectacol, punându-se foarte mult accent pe fazele fixe din care bosniacii au marcat 35% din goluri. Media golurilor marcate în meciurile la care a luat parte vicecampioana Bosniei în ultimul sezon este de sub 2 goluri pe meci, lucru care spune multe despre stilul de joc al echipei.

AIK Stockholm pare favorită în această dublă manșă, însă inconstanța echipei antrenate de suedezul Norling le poate pune probleme chiar mai mari decât echipa adversă. In general, în deplasare, AIK practică un joc defensiv, bazându-se foarte mult pe contraatacurile vârfurilor Markkanen și Avdic. În primul tur, suedezii au trecut de Klaksvik din Insulele Feroe, dupa 0-0 în deplasare si 5-0 acasă. Din ultimele șapte meciuri în deplasare disputate de AIK Stockholm, în șase dintre ele s-au marcat sub 2,5 goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.