Biletul Zilei: vezi cu ce ne dublăm banii joi!

0

Pentru astăzi mergem pe o variantă simplă la Biletul Zilei, unde sperăm să înregistrăm profit la final de lună. Șansele individuale de câștig ale celor două selecții de astăzi pleacă de la 64.5% în sus conform cotelor primite.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Povestea frumoasă a turneului de la Wimbledon a fost scrisă de slovaca Magdalena Rybarikova, prezența suprinzătoare din semifinalele competiției. La capătul unei serii de 18 victorii și o înfrângere pe iarbă în 2017, Rybarikova o va înfrunta pe Garbine Muguruza în prima sa semifinală de Mare Șlem.

Slovaca e jucătoarea care a venit de nicăieri și care a arătat o formă sclipitoare, dar Muguruza e jucătoarea cu o experiență infinit mai mare în fazele foarte înalte ale turneelor importante. Nu credem că Rybarikova va ști să gestioneze momentul în care se află și, chiar dacă nu e indicat să mergem împotriva unei forme ca a ei, considerăm că Muguruza e într-un moment în care nu va da cu piciorul unei șanse imense.

Cork City are un sezon fantastic și nu a mai cunoscut gustul înfrângerii din luna Octombrie 2016. De atunci a câștigat 26 de meciuri din cele 27 disputate, o performanță incredibilă. În turul precedent au trecut cu victorie în dublă manșă de Levadia Tallin, cu scorul general de 6-2. În turul doi vor da peste AEK Larnaka, o echipă obișnuită cu aceste tururi de calificare, anul trecut ajungând până în play-off. Merg pe forma extraordinară a gazdelor și am ales un bookmaker care încă nu a scăzut cotele precum ceilalți.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis WTA Wimbledon Muguruza vs. Rybarikova 1 1.36 2-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Cork City vs. AEK Larnaka 1X 1.55 0-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.11 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.