Câștiguri fabuloase la pariuri lună de lună! Te bagi?

0

Câștigurile din pariuri sportive par floare la ureche pentru mulți așa-ziși ”specialiști” apăruți cu miile pe internet, dar când vorbim de rezultate palpabile și verificabile, lucrurile nu stau chiar așa!

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Recent, membri ai echipei noastre au interacționat pe rețelele sociale cu diverse personaje care se recomandau a fi mari „specialiști” în pariuri, care se ofereau contra-cost să ofere sfaturi și consiliere. Ei, ce credeți: nicio surpriză – în spatele acelor „specialiști” se află tineri agramați, care dacă aruncă un ochi pe statisticile de pe flashscore se consideră mari tipsteri și plasează bilete cu câte minim 6 meciuri, într-un cadru de amatorism total.

Din păcate pariorii sunt din ce în ce mai afectați de astfel de personaje fantomatice, iar amatorismul este promovat în cele mai crude înfățișări pariorilor români. Cine are de câștigat de aici? Casele de pariuri, evident!

Pariurile fără o strategie bine gândită și organizată din mai multe puncte de vedere, te vor duce la faliment! Sună dur, dar acesta este adevărul!

Una din strategiile destul de controversate în rândul pariorilor este Easy Money. Mulți consideră că e inutil să riști pe cote mici, alții o consideră o strategie profitabilă pe termen lung, iar fiecare o va ajusta în funcție de buget, răbdare sau cotele aflate în vizor.

Sfatul meu este următorul: este o prostie să ai în vizor o anumită valoare a cotei. Am foarte mulți cunoscuți care au dat greș tocmai pentru că nu se concentrau pe obiectivul final în procesul de selecție al meciurilor, ci se concentrau pe a găsi cote cu o anumită valoare! GREȘIT! La Easy Money ai un Starting Point și un Obiectiv Final, iar miza aflată în joc este cea de la Starting Point care va suferi modificări pe principiul bulle-de-neige!

Da, am reușit să transform 100 de lire în 1000 de 5 ori în 7 luni de zile cu strategia Easy-money, după propriul set de reguli, cu propriul sistem de selecție al meciurilor! Și am făcut-o live în fața a mii de cititori ai unui site din Marea Britanie cu care am colaborat.

Voi demara acest proiect și pentru comunitatea pariorilor care urmăresc proiectul Piatadeponturi.ro și o voi face cu mare drag, în speranța de a aduce profituri și consistente lună de lună. NU E UȘOR! Cei cu experiență știu despre ce vorbesc! Dar e foarte provocator și asta e o trăsătură definitorie a pariorilor! 

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.