Ponturile Zilei: 13 pronosticuri pentru o zi plină de evenimente, la cotă medie 1.80!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

COTA 10.00 PE EUROPA LEAGUE ÎN ACEASTĂ SEARĂ! NU RATA PONTUL!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Krasnodar vs. Lyngby Krasnodar -1.5 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Astra Giurgiu vs. Oleksandriya Astra Giurgiu HA 0 1.65  888SPORT–1000 Ron Bonus void
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Suduva vs. FC Sion Ambele echipe nu marchează 1.92 NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Ostersunds vs. Fola Esch Ostersunds -1.5 1.75 SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Dinamo Zagreb vs. Odd Grenland Dinamo Zagreb -1.5 1.93 UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis ATP Atlanta Peter Gojowczik vs. Kyle Edmund Peste 22.5 game-uri 2.00  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Elveția Tenis ATP Gstaad Norbert Gombos vs. Fabio Fognini 0-2 1.75  MAXBET–900 Ron Bonus Nu
 Suedia Tenis WTA Bastad Caroline Wozniacki vs. Viktorija Golubic Sub 19.5 game-uri 1.88  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Tampere Cem Ilkel vs. Sebastian Ofner Sub 19.5 game-uri 1.72  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Tampere Ruben Ramirez Hidalgo vs. Inigo Cervantes 2 1.73  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul European U19 Ungaria U19 vs. România U19 România +4.5 goluri 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea EuropeanaHandbal Campionatul Mondial U21 Franța U21 vs. Macedonia U21 Under 53.5 goluri 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul Mondial U21 Slovenia U21 vs. Croația U21 1 1.73  MAXBET–900 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: -4.45

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Krasnodar vs. Lyngby, Europa League

Krasnodar a reușit să-și păstreze jucătorii de bază din sezonul trecut și are ambiții mari anul acesta atât pe plan intern cât și pe plan european. Echipa antrenată de Igor Shalimov se bucură de liniște, un lucru rar întâlnit in Rusia, iar acest lucru s-a văzut în primele partide disputate, victoriile cu Rubin Kazan în deplasare și Tosno pe teren propriu. Krasnodar este o forță pe teren propriu, având o singură infrangere în ultimele 20 de partide, în partida din optimile sezonului trecut de Europa League, cu Celta Vigo.

Lyngby este surprinzătoarea reprezentantă a Danemarcei în Europa League după ce a terminat sezonul trecut pe locul 3, la o distanță totuși enormă de peste 20 de puncte față de primele două locuri. Echipa a mai disputat până acum două tururi preliminare, reușind 4 victorii, cu galezii de la Bangor City și surprinzător cu Slovan Brstislava.Echipa are un lot subțire, destul de slab valoric, astfel că le va fi destul de greu să reziste pe două fronturi. În campionat, în ultima etapa, echipa daneză a pierdut în deplasare la Horsens cu 4-1.

Este o diferență mare de valoare în favoarea rușilor, și nu îi văd pe cei de la Lyngby să reziste în fața unui atac creativ din care fac parte jucători ca Joazinho, Wanderson, Kabore sau suedezul Claesson. Mergem pe o victorie la handicap a rușilor.

Astra Giurgiu vs. Oleksandriya, Europa League

Astra Giurgiu are în față în turul al treilea preliminar un adversar ce nu a înscris în primele două partide oficiale ale sezonului, 0-2 cu Olimpik Donetsk și 0-0 cu Veres Rivne. Fotbalul din Ucraina este în continuă scădere, astfel că Astra pare să aibă o șansă importantă la calificare.

Deși și giurgiuvenii sunt în pierdere de turație față de sezonul trecut, Edi Iordănescu are la dispoziție jucători ce pot face diferența. Alexandru Ioniță a fost menajat la Ploiești, în înfrângerea cu Voluntari 1-3 și va reveni astăzi printre titulari. E un jucător de creație ce poate face diferența decisiv într-un astfel de meci.

Suduva vs. FC Sion, Europa League

E o dublă manșă ce are o favorită certă, reprezentanta Elveției FC Sion. E un meci pe care elvețienii ar trebui să-l câștige, dar nu este un capăt de țară dacă nu o vor face. Suduva este reprezentanta unui fotbal destul de slab, care n-a avut performanțe notabile până acum în participările europene, astfel că nici așteptările nu sunt prea mari.

Elvețienii au în lot jucători importanți, cum ar fi Kevin Constant sau Moussa Konate și au plătit în această vară patru milioane de euro pentru un fundaș lateral crescut de inter, Federico Dimarco. Așadar, acest lucru spune tot despre diferența de posibilități dintre cele două formații.

Peter Gojowczik vs. Kyle Edmund, ATP Atlanta

Doi jucători care se bazează foarte mult pe serviciu, neamțul Gojowczyk și englezul Edmund se vor lupta pentru un loc în sferturile de finală de la Atlanta, turneu care se desfășoară pe hard outdoor, o suprafață pe care ambii se descurcă de minune.

Neamțul a stat cam mult pe teren cu Pella, a câștigat abia în tiebreak-ul setului decisiv, dar, începând cu seturile doi și trei, a servit la un nivel foarte bun, a creat foarte multe puncte frumoase cu backhand-ul și a fost de cele mai multe ori în control. Britanicul Edmund l-a învins în minimum de seturi pe Baghdatis, a impresionat la serviciu și are prima șansă în meciul de azi, dar Gojowczyk e un adversar redutabil, care are armele pentru a face față unui meci care se anunță lung.

Norbert Gombos vs. Fabio Fognini, ATP Gstaad

Italianul Fabio Fognini nu a fost niciodată un jucător de încredere pentru amatorii de pariuri, iar în ultima vreme a fost mai ocupat cu creșterea copilului abia născut decât cu tenisul, dar turneul de la Gstaad pare genul de competiție în care poate fi profitabil. În optimi, după un prim tur liber, el va da peste slovacul Gombos, în fața căruia pornește cu prima șansă.

De-a lungul carierei, Fognini a excelat în puține momente și a jucat rareori aproape de potențialul maxim, dar turneele mici, de 250 de puncte, au fost cele în care a contat de multe ori. Explicația e că presiunea nu se compară cu cea de la turneele de Mare Șlem și oportunitatea unui trofeu se vede mai ușor. Credem că Fognini e capabil de un traseu bun în Elveția, de aceea anticipăm că se va concentra și va închide repede meciul contra unui adversar care nu are nici pe departe calitățile sale pe zgură.

Caroline Wozniacki vs. Viktorija Golubic, WTA Bastad

Revenită după vacanța luată după Wimbledon, daneza Caroline Wozniacki e una dintre favoritele turneului elvețian de la Gstaad, unde va da, în prima rundă, peste Viktorija Golubic, reprezentanta gazdelor.

În mod normal, Golubic ar fi fost un outsider periculos, mai ales în fața propriilor fani, dar forma sa pe zgură în 2017 (o victorie și cinci înfrângeri) nu e prea dătătoare de speranțe. Logica pariului pe under e legată de faptul că elvețianca lovește reverul cu o mână, iar lovitura sa produce, în general, multe greșeli neforțate. Pe zgură, Wozniacki își obligă adversara la un efort foarte mare, o pune să lovească des din alergare, iar Golubic stă destul de rău și la acest capitol.

Cem Ilkel vs. Sebastian Ofner, Challenger Tampere

După un turneu fabulos la Wimbledon, austriacul Sebastian Ofner a pierdut surprinzător cu belgianul Ruben Bemelmans, apoi a avut nevoie de trei seturi foarte lungi pentru a-l învinge pe sârbul Krstin, în primul tur al challenger-ului de la Tampere, dar vestea bună este că în runda a doua va avea în față un adversar mult mai accesibil.

Cehul Ilkel e un jucător fără prea mari performanțe în turneul challenger, are un serviciu relativ bun și cam atât, iar zgura nu este suprafața sa favorită, preferând să joace pe terenuri mai rapide. Meciul e în mâna lui Ofner, jucătorul mai valoros, cu mult mai mult potențial, și ne așteptăm ca turcul să nu opună prea multă rezistență.

Ruben Ramirez Hidalgo vs. Inigo Cervantes, Challenger Tampere

Tot de la turneul de la Tampere, Finlanda, credem că putem face rost de un pariu bun. În runda a doua, doi spanioli, Ruben Ramirez-Hidalgo și Inigo Cervantes-Huegun, vor sta față în față într-un meci clasic pentru circuitul challenger.

Hidalgo a fost un zgurist decent la viața sa, se menține și acum în top 200, dar problema lui e că a ajuns la 39 de ani și, încet-încet, e depășit de rigorile tenisului modern. Mai tânăr, Cervantes și-a învins adversarul când acesta încă reprezenta ceva în tenis, în 2010 și 2015, și, în opinia noastră, are prima șansă și astăzi, chiar dacă traversează un an 2017 foarte greu, presărat cu multe înfrângeri și accidentări.

Ungaria U19 vs. România U19, Campionatul European

Europeanul de handbal feminin din Slovenia debutează astăzi, iar România are un prim meci de foc. Reprezentativa condusă de Ion Crăciun o are în față pe Ungaria, o echipă pe care o cunoaște bine și, deși cotele nu arată asta, o poate învinge.

Conduse de Sorina Tîrcă din teren, fiica celebrei Mariana Tîrcă, România țintește o medalie la acest Euro. Tricolorele s-au pregătit bine, conform spuselor antrenorului principal, și chiar dacă au obținut biletele la Euro cu ceva șansă, rata de progres este destul de mare de atunci și până acum.

Franța U21 vs. Macedonia U21, Campionatul Mondial

Franța a trecut mai greu decât ne-am fi așteptat de Insulele Feroe în optimi, dar meciul a fost controlat în totalitate și problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment. Astăzi, în sferturi, francezii întâlnesc Macedonia, poate surpriza din această fază, o formație ce a pierdut însă testele tari de până acum de la Mondial.

Foarte probabil apărarea va fi cheia acestui meci, deoarece ex-iugoslavii se bazează pe această armă la turneul final din Algeria. Ieri, contra gazdelor, Macedonia a câștigat cu 24-20, iar cu Brazilia, un alt meci foarte important, a câștigat cu 28-23.

Slovenia U21 vs. Croația U21, Campionatul Mondial

Personal, Slovenia este cea mai mare dezamăgire a optimilor, deși alte două favorite certe au pierdut ieri, Croația și Islanda. Slovenii au impresionat în grupe, dar s-au împiedicat în fața Ungariei, 25-26 după prelungiri, într-un meci în care au condus cu 21-19 cu patru minute înainte de final.

Croații în schimb n-au avut nicio șansă cu Rusia, 25-34, și nici nu au avut o grupă foarte dificilă, în care însă au trecut de Islanda, 29-26. Totuși, ex-iugoslavii nu au nume în lot cu excepția lui Matej Hrstic, care evoluează peste graniță.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.