Biletul Zilei: cota 2.85 pentru varianta de vineri!

0

Intrăm în weekend cu încredere și ne aruncăm privirea pe oferta de vineri, care nu este foarte bogată, dar suficientă cât să încropim un bilet format din 4 meciuri cu șanse destul de bune de câștig.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Nou-promovata NK Rudes se va deplasa la Zagreb în cea de-a treia rundă a primei ligi din Croația, unde va avea de ținut piept satelitului neoficial al lui Dinamo Zagreb, Lokomotiva. Cele două nu au avut parte de un debut ușor, Lokomotiva primind vizita lui Hajduk Split în prima etapă, de la care a încasat-o cu 3-1, iar în cea de-a doua au fost învinși 1-0 la Belupo. Rudes este la cea de-a 3-a deplasare consecutivă în primele 3 etape, în prima smulgând un egal 1-1 la Osijek, echipă de cupele Europene, iar în cea de-a doua fiind învinsă la campioana Rijeka, 4-1. Cel mai important aspect este acela că există un potențial ridicat de apariție a golurilor din partea ambelor echipe, dar preferăm varianta mai simplă de over 1.5.

Bochum și St.Pauli deschid balul în liga secundă din Germania și ne putem aștepta la un spectacol decent din tribune. Însă și pe teren sunt premise pentru a vedea spectacol, mai ales dacă aruncăm un ochi pe datele statistice care ne indică minim 3 goluri marcate în 5 din ultimele 6 partide disputate între cele două formații pe acest teren.

FC Botoșani deschide etapa cu numărul 3 pe propriul teren în fața celor de la Sepsi și vine cu un moral foarte bun după victoria înregistrată la Dinamo. Sepsi a reușit o victorie la limită în disputa nou-promovatelor cu Juventus, dar jocul nu a fost unul convingător. Moldovenii au trecut cu bine de primele 2 etape când au ieșit neînvinși din dueluri cu 2 forțe ale campionatului, așa că îi văd favoriți, dar acoperim egalul pentru mai multă siguranță.

Anderlecht a reușit o remontada săptămâna trecută în finala supercupei Belgiei când a întors rezultatul favorabil lui Waregem după primele 45 de minute. Ocaziile au curs de partea campioanei și ne putem aștepta la un nivel foarte ridicat din partea sa și în acest sezon, unde rămâne în postura de principală favorită la titlu. Antwerp revine în prima ligă după 12 ani petrecuți în eșalonul secund. Ultimele 4 directe au fost câștigate de Anderlecht, dar nu are rost să ne raportăm la ele din moment ce datează din 2003-2004!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Croația Fotbal 1.NHL Lok. Zagreb vs. NK Rudes peste 1.5 goluri 1.33
 Germania Fotbal 2.Bundesliga Bochum vs. St. Pauli peste 1.5 goluri 1.33
 Romania Fotbal Liga 1 Botoșani vs. Sepsi 1 DNB 1.28
 Belgia Fotbal Jupiler League Antwerp vs. Anderlecht 2 DNB 1.26
COTĂ FINALĂ: 2.85 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ:

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.